myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

ACS SR BRAȘOV, INCLUSĂ ÎN NOUL FC BRAȘOV. Organigrama echipei ce va activa în Liga 2...

  • Apreciez !Nu-mi place !+2
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Din partea ACS SR Brașov am primit următorul comunicat de presă, legat de colaborarea cu FC Brașov și ce se va întâmpla, în perspectivă, cu echipa fanilor „stegari” care activează în Liga 3:

„Primăria Municipiului Braşov deţine în proprietate marca şi logo-ul FC Braşov şi nu doreşte să mai înstrăineze aceste bunuri publice, lucru cu care SR Braşov a fost de acord.

Printr-un acord politic (USR cu PNL), se doreşte susţinerea fotbalului de performanţă în oraş printr-un proiect pe termen lung, reprezentativ, unde să se regăsească fiecare iubitor de fotbal localnic şi nu numai, iar pentru acest lucru se doreşte înfiinţarea Asociaţiei FC BRAŞOV STEAGU RENAŞTE.

Propunerea iniţială este ca insituţiile publice (Primăria,Consiliul Local şi/sau Consiliul Judeţean) să deţină o reprezentativitate de 40%, urmând ca diferenţa să fie împărţită în mod egal între SR BRAŞOV, o asociaţie a fostelor glorii stegare, şi una a mediului de afaceri local.

La nivel executiv, noua structură va avea pentru început un preşedinte şi un antrenor din afara Braşovului (lucru dorit de oficialităţi şi agreat de SR Braşov), va avea 2 vicepreşedinţi (unul ales de PNL şi unul propus de SR) şi un manager general propus de SR. Mai departe, nu s-au stabilit multe detalii, dar s-a decis implicarea activă a lui Mugurel Buga lângă noua echipă tehnică şi neincluderea celor care au condus secţia de fotbal de la Corona.

La nivel sportiv, pentru a proteja o investiţie din bani publici care şi-a îndeplinit obiectivele pentru care a fost finanţată, se doreşte un acord din partea FRF pentru cesionarea meritului sportiv din Liga 2 către noua structură reprezentativă a oraşului.

Fotbalul braşovean a trecut în ultimii ani prin momente dificile şi salutăm deschiderea oficialităţilor pentru readucerea Braşovului pe harta fotbalului românesc profesionist. Din dorinţa de a perpetua spiritul stegar ţinut în viaţă în ultimii ani de către SR Braşov, din respect pentru toţi iubitorii de fotbal din Braşov, din pasiune pentru culorile galben şi negru, SR  Braşov doreşte să fie parte activă în dezvoltarea fotbalului  braşovean şi promite că va lupta până la epuizare pentru respectarea şi păstrarea principiior şi valorilor stegare.

În urma discuţiilor avute cu reprezentanţii Primirlei Municipiului Braşov, prin care ni s-a propus să fim parte activă, SR Braşov doreşte să anunţe oficial că va contribui din interior la noul proiect fotbalistic de performanţă pentru Braşov şi reprezentativ pentru toţi braşovenii.

În ultima perioadă au circulat, mai ales în mediul online, foarte multe informaţii cu privire la clubul nostru. De aceea, considerăm oportun să facem o informare oficială pentru liniştea tuturor stegarilor.

În primul rând, mulţumim încă o dată tuturor celor care aţi contribuit la campaniile noastre şi aţi ajutat prin implicarea voastră la ducerea la bun sfârşit a unui sezon  emoţionant care ne-a adus foarte aproape de o promovare istorică!

Totuşi, trebuie să spunem realist că s-au făcut adevărate minuni raportate la bugetul avut, mai mult s-au făcut multe eforturi pentru a însănătoşi clubul şi financiar dar şi juridic. Aici trebuie să vă aducem la cunoştinţă stingerea unui memoriu cu Florin Stângă (aprox. 51.000RON), rezilierea fără sume compensatorii a mai multor contracte de activitate sportivă, stingerea datoriei vechi de 217.000 lei la ANAF (acum clubul mai are de achitat 10.000RON din declaraţiile depuse în 2021) şi plata impozitelor aferente sezonului 2020/2021 până la luna martie inclusiv. A fost un sezon greu cu costuri foarte mari legate de testările COVID, unde clubul a achitat peste 50.000RON, dar mai are de achitat aprox. 6000RON. Noi toţi am făcut minuni, însă nu sunt suficiente pentru a declara că acest club este stabil din punct de vedere financiar şi juridic, mai ales că foşti membri marcanţi ai acestui club au ajuns să solicite în instanţă dizolvarea echipei, cauzată de un contract de creditare vechi.

Cu toate acestea, săptămâna trecută, SR Braşov a primit certificatul de participare în viitorul sezon de Liga 3, fără nici un amendament la dosar din partea FRF, lucru care spune multe despre momentul pozitiv în care ne aflăm, însă trebuie să fim concreţi: este nevoie de o infuzie de capital de minim 60.000 euro ca acest club să devină stabil (contracte de creditare vechi Badea şi Enache, memoriul 2 la Florin Stângă, restanţe jucători lunile aprilie şi mai, obligaţii la stat la şi alte mici servicii rămase de acoperit)”.

 


Loading...

loading...

Comentarii  

Willy
0 #1 Willy 24-06-2021 01:31
Se pare ca "aici vor fi banii dumneavoastra".
Citat | Raportează către un administrator

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 

Poza zilei

 
FIN-ECO -Elimina deseurile responsabil!

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Lun, 28 Noi 2022
Euro   Euro   EUR   4.9266   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.7043   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.6863   Scădere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.9892   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2447   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.5027   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5189   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   120.6300   Creștere
Anunturi MyTEX

Credeţi că va avea loc schimbarea de premier, potrivit protocolului semnat de coaliţia de guvernare?

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter