myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

Live. BRAȘOV. Ședința Consiliului Local

 • Apreciez !Nu-mi place !+2
Poze
Video
 • Poze
 • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Pe ordinea de zi în ședința ordinară a Consiliului Local Brașov de astăzi, începând cu ora 14.00, sunt 38 de puncte:

 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului Municipiului Braşov - octombrie 2018. - aprobat - 
 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de Venituri şi Cheltuieli al RATBV S.A. pentru anul 2018. - aprobat -
 1. Proiect de hotărâre aprobarea tarifelor de acces la transportul pe cablu din Poiana Braşov în sezonul de iarnă 2018 - 2019. - aprobat -

Intervenție:

Șerban Șovăială (independent): „De anul trecut am cerut să fie cartele de sezon și cartele pentru sezonieri. Văd că nu se dorește acest lucru. În plus, toate cheltuielile și investițiile sunt făcute de către Primăria Brașov, dar beneficiile se duc la Ana Hotels. Cel puțin așa reiese din raportul de specialitate”. 

Consilierul local și-a susținut afirmația cu argumente care pot fi auzite pe filmarea redată de brasovcity.ro sau pe youtube. 

 1. Proiect de hotărâre privind stabilirea taxei de utilizare a domeniului schiabil pentru sezonul 2018 - 2019. - aprobat -
 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea convenţiei de colaborare dintre Municipiul Braşov şi S.C. Ana Teleferic S.A., având ca obiect exploatarea unitară a instalaţiilor de transport pe cablu din Poiana Braşov. - aprobat -
 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea facilităţilor la transportul pe cablu pentru sezonul 2018 - 2019.                                                                              În timpul ședinței, Alexandra Crivineanu (PSD Brașov) a propus ca elevii cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani să aibă gratuitate la transportul pe cablu. Propunere respinsă 
 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului privind repartizarea şi închirierea locuinţelor sociale aparţinând Municipiului Braşov.
 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare al Serviciului Asistenţă Medicală în Unităţi de Învăţământ.
 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea schimbării destinaţiei imobilului situat în Braşov, str. Tiberiu Brediceanu nr. 3 din spaţiu cu altă destinaţie în spaţiu de locuit.
 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de Venituri şi Cheltuieli al Regiei Publice Locale a Pădurilor Kronstadt R.A., pe anul 2018.
 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Indicatorilor de performanţă ai Regiei Publice Locale a Pădurilor Kronstadt R.A. estimaţi pe anul 2018, prin Bugetul de Venituri şi Cheltuieli rectificat pe anul 2018.
 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea listei de partizi reprezentând produse secundare aferente posibilităţii anului 2018 şi a preţurilor de pornire la licitaţie pentru partizile de masă lemnoasă ce pot fi valorificate la licitaţie, din fondul forestier proprietate publică a Municipiului Braşov în anul 2018.
 1. Proiect de hotărâre privind desfăşurarea Festivalului Internaţional de Operă, Operetă şi Balet - ediţia a XVI-a, la Braşov, în perioada 6 octombrie - 3 noiembrie 2018.
 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Protocolului de Colaborare între Ministerul Mediului, Judeţul Braşov - Consiliul Judeţean Braşov, Municipiul Braşov - Consiliul Local al Municipiului Braşov şi Instituţia Prefectului Judeţului Braşov.
 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea listelor de proiecte prioritare ale Municipiului Braşov pentru perioada 2019 - 2023.
 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului şi a cheltuielilor legate de proiectul “Braşov - capitala tineretului din România”.
 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului şi a cheltuielilor legate de proiect şi a acordului de parteneriat pentru proiectul Construire creşă zona Astra - str. Apolo.
 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Protocolului cadru de colaborare între Municipiul Braşov şi Serviciul de Telecomunicaţii Speciale Braşov.
 1. Proiect de hotărâre privind asigurarea contribuţiei Municipiului Braşov pentru proiectul derulat de Compania Apa Braşov S.A., “Fazarea proiectului Reabilitarea şi extinderea sistemelor de apă şi canalizare în judeţul Braşov/regiunea Centru/România”.
 1. Proiect de hotărâre privind avizarea Regulamentului şi a Caietului de sarcini privind efectuarea serviciilor de transport public de persoane prin curse regulate pentru unităţile administrativ - teritoriale membre ale Asociaţiei Metropolitane pentru Dezvoltare Durabilă a Transportului Public Braşov şi aprobarea proiectului Contractului de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de călători, prin curse regulate.
 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Actului adiţional nr. 7 la Contractul de delegare a gestiunii serviciului de transport public local, prin concesiune, în Municipiul Braşov nr. 190/102321/29.12.2016, încheiat între Municipiul Braşov şi Societatea RATBV S.A., aprobat prin H.C.L. nr. 603/22.12.2016.
 1. Proiect de hotărâre privind acordul Consiliului Local al Municipiului Braşov în vederea întocmirii documentaţiei de urbanism pentru „Modificare parţială P.U.Z. aprobat cu H.C.L. nr. 548/2006”, iniţiat de KRONSTADT RESIDENCE S.R.L.
 1. Proiect de hotărâre privind acceptarea ofertei de donaţie autentificată sub nr. 4146/2018 şi trecerea în domeniul public al Municipiului Braşov, a terenului donat de Coteanu Florian şi Coteanu Valerica.
 1. Proiect de hotărâre privind acceptarea ofertei de donaţie autentificată sub nr. 4147/2018 şi trecerea în domeniul public al Municipiului Braşov, a terenului donat de Avram George-Doru.
 1. Proiect de hotărâre privind acceptarea ofertei de donaţie autentificată sub nr. 4233/2018 şi trecerea în domeniul public al Municipiului Braşov, a terenului donat de Grădinaru Valeriu-Cosmin şi Grădinaru Simona-Maria.
 1. Proiect de hotărâre privind acceptarea ofertei de donaţie autentificată sub nr. 1779/2018 şi trecerea în domeniul public al Municipiului Braşov, a terenului donat de Bufneru Mugurel-Georgel şi Bufneru Mihaela-Iuliana.
 1. Proiect de hotărâre privind acceptarea ofertei de donaţie autentificată sub nr. 1561/2017 şi trecerea în domeniul public al Municipiului Braşov, a terenului donat de Juncu Gheorghiţă Marius şi Copciac Carla-Daniela.
 1. Proiect de hotărâre privind trecerea în domeniul public al Municipiului Braşov, a terenului înscris în C.F. nr. 144583 Braşov, nr. cad. 144583.
 1. Proiect de hotărâre privind trecerea din domeniul public în domeniul privat al Municipiului Braşov, în vederea scoaterii din funcţiune şi valorificării, a mijloacelor fixe, poz. 175 prevăzute în H.C.L. nr. 286/1999, cap. D, care aparţin domeniului public al Municipiului Braşov, aflate în administrarea Serviciul Public de Termoficare Braşov.
 1. Proiect de hotărâre privind neexercitarea dreptului de preemţiune pentru cumpărarea imobilului situat în Braşov, str. Nicolae Bălcescu nr. 23, ap. 3, deţinut de STOICESCU VIORICA şi STOICESCU GRIGORE.
 1. Proiect de hotărâre privind completarea şi modificarea Anexei la Hotărârea Consiliului Local nr. 689/2017, republicată, privind darea în administrare către Direcţia de Asistenţă Socială a unor imobile aflate în proprietatea Municipiului Braşov.
 1. Proiect de hotărâre privind reglementarea folosinţei terenurilor de sport amenajate din cadrul instituţiilor de învăţământ preuniversitar de stat din Municipiul Braşov.

- scos din discuții astăzi - 

 1. Proiect de hotărâre privind darea în administrare a unor spaţii din Vila Orizont Poiana Braşov către Serviciul Public Local Salvamont, Agrement şi Parking.
 1. Proiect de hotărâre privind dezmembrare imobil situat în Braşov, str. Calea Făgăraşului.
 1. Proiect de hotărâre privind înscrierea în proprietatea Municipiului Braşov a imobilului situat în str. Mărgăritarelor nr. 2.
 1. Proiect de hotărâre privind înscrierea în proprietatea Municipiului Braşov a imobilului Pietonal Răcădău.
 1. Proiect de hotărâre privind trecerea din domeniul public al Municipiului Braşov în domeniul privat al Municipiului Braşov, a imobilului teren, situat în Braşov, str. Aleea Jepilor 1 - 3.
 1. Proiect de hotărâre privind modificarea H.C.L. nr. 508 din 29.09.2017 privind înscrierea în proprietatea Municipiului Braşov a imobilului str. Alexandru Ioan Cuza.

Punctul nr. 32 a fost scos de pe ordinea, de zi dar a fost introdus un punct suplimentar, din domeniul învățământului. 

Interpelări:

Consilierul Arnold Ungar de la FDGR a obiectat asupra faptului că, de la o vreme, a devenit un obicei să fie introduse pe ordinea de zi puncte care nu par a fi urgente și care ar putea fi amânate până la ședința următoare.

Șerban Șovăială (independent): Compania apa să astupe găurile din Șchei, că mirosurile sunt grele

Alexandra Crivineanu (PSD Brașov): Despre sumele pretinse de actorii care au avut în instanță câștig de cauză după ce au dat Teatrul Sică Alexandrescu în Judecată după ce au fost dați afară în urma protestelor repetate. 

Marius Bunghiuz (PSD Brașov): s-a interesat despre noutățile privind propunerea de la ședința trecută cu privire la proiectul de ridicare a unui lăcaș de cult pe Muntele Tâmpa. Primarul George Scripcaru a răspuns că lucrurile sunt „delicate”, având în vedere că se dorește construirea pe un teren din aria protejată Natura 2000. 

 știre în curs de actualizare ... 

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate.



 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
FIN-ECO -Elimina deseurile responsabil!

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Vi, 03 Dec 2021
Euro   Euro   EUR   4.9487   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.3767   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.8121   Scădere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.7595   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2460   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.4089   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5302   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   136.0500   Scădere
Acesta este spatiul pentru reclama ta!

Consideraţi că accesul în biserici ar trebui să fie permis doar celor care au certificat verde?

Campanii Publicitare Outdoor

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter