myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

USR BRAȘOV, bine ancorată politic la nivelul organizației centrale

  • Apreciez !Nu-mi place !-2
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

La Congresul Național care a avut loc weekend-ul acesta (14-15 septembrie), la Timișoara, USR și-a ales noua componenţă a Biroului Național și a Comisiilor Naționale de Arbitraj și de Cenzori. Echipa proaspăt aleasă va conduce USR pe o perioadă de doi ani.

Conform Statutului USR, Congresul este organul suprem de decizie al USR și este format din delegaţi ai tuturor filialelor judeţene din țară. Congresul are principala prerogativă de a alege, prin vot secret, Biroul Naţional, Preşedintele şi Vicepreşedinţii USR, Comisia Naţională de Arbitraj şi Comisia Naţională de Cenzori.

La Congresul de la Timişoara au participat 800 de delegați și observatori, alături de toți candidații la funcțiile interne ale partidului. Filiala judeţeană Brașov a fost reprezentată de o echipă de 18 delegați, dar și de observatori și de doi membri în Comisia Electorală.

USR Brașov va avea reprezentanți în toate cele trei structuri naționale:

  • senatorul Allen Coliban: membru în Biroul Național şi Vicepreședinte USR
  • deputatul Tudor Benga: membru în Biroul Național
  • Edmond Vrânceanu: membru în Comisia Națională de Arbitraj
  • Andrei Lăzărescu: membru în Comisia Națională de Cenzori

Tot în cadrul Congresului de la Timișoara, delegații au validat, prin vot, noul mandat al președintelui USR, Dan Barna, și au votat modificarea statutului, pentru a limita cumulul de funcții alese în interiorul partidului la maximum două și pentru a introduce o serie de incompatibilități.

Irineu Darău, preşedintele filialei judeţene USR Braşov: „Congresul a fost foarte important pentru viitoarea direcție a partidului. Îi felicit pe colegii din filiala noastră care au fost aleși în structurile naționale de conducere, arbitraj și control. De asemenea, mă bucur mult că membrii și delegații USR au înțeles importanța unor incompatibilități care să asigure că USR va rămâne un partid curat, integru și echilibrat în următorii ani. Reprezentanții filialei Brașov au avut un rol determinant în timpul acestui Congres, acest lucru demonstrând că suntem una dintre cele mai importante filiale din țară."

Alexandra Coliban, preşedintele filialei municipale USR Braşov: „Faptul că Filiala Locală USR Brașov are acum patru reprezentanți în structurile naționale de conducere dovedește că suntem o organizație puternică, în care se reflectă limpede principiile și valorile partidului care va schimba fața politicii în România”

 


Loading...

loading...

Comentarii  

Raoke Kaka
+2 #1 Raoke Kaka 16-09-2019 21:50
Oare ăștia locali vor mai buni ca Bârnă? Că, săracul de el, nu a arătat nimic, nu a spus nimic. Platitudini și atât. Adică: „Să fie bine ca să nu fie rău”, „Dacă vom fi noi va fi bine” și cam atât. Nu a dat nici-un răspuns la niște întrebări simple și elementare: cum vede pensiile „speciale”, diferența de salarizare uriașă dintre bugetari și cei ce muncesc și plătesc taxe și impozite (adică-i țin în cârcă pe bugetari), vouchere de vacanță, „pensionări” la 40 de ani (DA, 40 de ANI!)? Nimic, a tăcut ca porcu-n păpușoi.
Dacă nu a putut răspunde la niște întrebări simple, ce pretenții am mai putea avea la cele „de baraj”: ce măsuri economice ar trebui luate pentru oprirea scufundării țării sau punerea pe un făgaș normal a legii și legalității în țară!?
Citat | Raportează către un administrator

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 

Poza zilei

 
FIN-ECO -Elimina deseurile responsabil!

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Ma, 09 Aug 2022
Euro   Euro   EUR   4.9050   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.7905   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.8089   Scădere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   5.0290   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2493   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.7290   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5079   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   124.2700   Scădere
Acesta este spatiul pentru reclama ta!

Credeţi că USR va decide excluderea din partid a lui Coliban, aşa cum a cerut PSD?

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter