myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

Aeroportul BRAȘOV. Dacă nu vor exista contestații și de această dată, se mai face un pas în realizarea infrastructurii

  • Apreciez !Nu-mi place !-2
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

O nouă achiziție importantă pentru viitorul Aeroport Internațional Brașov - Ghimbav a fost încheiată cu succes de către Consiliul Județean Brașov. Este vorba despre „Proiectare și execuție Balizaj - contrucții și instalații - etapa a III-a AIBG, proiectare și execuție Amenajare Bandă Pistă - etapa a III-a AIBG”, achiziție a cărei valoare estimată a fost de 74.128.726 lei fără TVA.

La data-limită de depunere a ofertelor, care a fost 10 septembrie, s-au înscris în SEAP trei operatori economici: Asocierea Electrogrup - Electroprecizia AG SRL, SC Societatea de Construcții Napoca SA și SC Construcții SA. Membrii comisiei de evaluare au desemnat câștigătoare oferta prezentată de Asocierea Electrogrup - Electroprecizia AG SRL, clasată pe primul loc după aplicarea criteriului de atribuire și verificarea documentelor-suport aferente probării informațiilor prevăzute în DUAE, ofertă cu valoarea de 55.124.845,60 lei fără TVA.

Astăzi s-a semnat Raportul procedurii și au fost transmise comunicările către firmele participante.

Subcontractanții propuși de către Asocierea Electrogrup - Electroprecizia AG sunt Viarom Construct, care urmează să subcontracteze 57% din execuția lucrărilor la banda pistei, SC Tractebel Engineering SA, care va prelua 4% din proiectarea sistemului de balizaj și din proiectarea benzii pistei, și SC COL-AIR Trading SRL, care se angajează să realizeze 26% din execuția instalării sistemului de balizaj.

Potrivit ofertei declarate câștigătoare, proiectarea și execuția construcțiilor și instalațiilor balizajului totalizează 18.749.156,84 lei fără TVA. Sunt prevăzute 3 luni pentru realizarea documentațiilor tehnice, 3 luni pentru execuția lucrării și o perioadă de garanție de 60 luni. Valoarea proiectării și execuției amenajării benzii pistei este de 36.375.688,76 lei fără TVA. Pentru realizarea documentațiilor tehnice vor fi alocate 3 luni, execuția propriu-zisă a lucrării va dura 8 luni, iar garanția va fi tot de 60 de luni. Contractul cu Asocierea Electrogrup - Electroprecizia AG SRL ar putea fi semnat de conducerea CJ Brașov în 11 noiembrie, după expirarea perioadei de contestații.

„Sunt bucuros că am parcurs încă o etapă în proiectul Aeroportului Internațional Brașov și am speranța că această procedură nu va fi contestată, astfel încât să putem încheia contractul la termenul stabilit. Continuăm demersurile pentru realizarea infrastructurii aeroportuare și pregătim documentațiile necesare certificării Aeroportului. În egală măsură ne ocupăm de demersurile la Uniunea Europeană pentru recuperarea investiției noastre din fonduri europene. Am toată convingerea că odată cu implementarea sistemului de balizaj și construirea terminalului, până la sfârșitul anului 2020 Aeroportul Internațional Brașov va fi gata în proporție de 90%”, afirmă președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian-Ioan Veștea.

 


Loading...

loading...

Comentarii  

Raoke Kaka
0 #1 Raoke Kaka 29-10-2019 17:06
„Aeroprotul” BRAȘOV. Dar deja începem să ne obișnuim cu scrisul lui Vlad Camelia, nu ne mai miră.
„Electroprecizia AG” SRL. Oare de la ce-o veni acel „AG”!? SRL vine de la S.R.L., știm. Și această Electroprecizia ce face, doar mijlocește banii? Își mai trage și ea un comision baban? Iar „Electrogrup” cine dreaqu mai e?
Citat | Raportează către un administrator

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 
Comparty

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
FIN-ECO -Elimina deseurile responsabil!

Citește ziarul

Radio TexFm


Curs BNR

Joi, 05 Aug 2021
Euro   Euro   EUR   4.9176   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.1551   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.7837   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.5820   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2323   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.3214   Creștere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5143   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   138.8900   Creștere

Bitcoin Exchange

Agentii imobiliare Brasov

Anunturi Chirii Brasov

Anunturi MyTEX
Anunturi MyTEX

Sunteţi de acord cu oferirea de recompense pentru cei care se vaccinează?

Campanii Publicitare Outdoor

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter