myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAȘOV. Patru oferte pentru reabilitarea și modernizarea Colegiului Tehnic „Maria Baiulescu”

  • Apreciez !Nu-mi place !+1
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Două companii din Brașov, una din București și una din județul Argeș, împreună cu firme de proiectare, au depus documentațiile în cadrul licitației de reabilitare și modernizare a Colegiului Tehnic „Maria Baiulescu” din orașul de sub Tâmpa.

Această investiție este finanțată prin Programul Operațional Regional, Axa Prioritară 4 a Programului REGIO 2014-2020.

Cele 4 oferte au fost depuse de: Asocierea Eren Cons (lider) și Danina Star SRL; Asocierea SC Center Akces Comserv SRL(lider) și Oopy Arhitectura SRL; Asocierea Energo Construcții Civile și Industriale (lider) Și THI Concept; Asocierea Atlant Building (lider) Și SC Rozini SRL.

Proiectul prevede consolidarea, reabilitarea și modernizarea corpurilor de clădire A și B aparținând colegiului și dotarea acestor spații cu echipamente și alte dotări necesare procesului de învățământ.

Corpul A, cu regim de înălțime S+P+2E+M, are suprafața construită de 1.326,00 mp, suprafața desfășurată de 4.104,33 mp și suprafața utilă de 3.152,14 mp.

Corpul B, cu regim de înălțime, S+P are suprafața construită de 622.00mp, suprafața desfășurată de 921,76 mp și suprafața utilă de 733,01 mp. Acesta este format din două corpuri de construcție (B1 si B2), ridicate în perioade de timp diferite, respectiv 1910 (B1) si 1978 (B2), cu structuri de rezistența diferite, după reguli constructive și de calcul distincte.

Valoarea estimată a lucrărilor de proiectare și execuție este de 9.417.158,96 lei.

Criteriul de atribuire a contractului este cel mai bun raport calitate-preţ, stabilit în baza următorilor factori de evaluare: Propunerea financiară - 40 puncte, demonstrarea unei metodologii adecvate de implementare a contractului, precum și o planificare adecvată a resurselor umane și a activităților (se va prezenta defalcat pentru proiectare și execuție) - 30 de puncte, experiența experților cheie implicați în derularea contractului - 30 de puncte.

Durata lucrărilor de proiectare și execuție va fi de 23 de luni, din care 4 luni proiectare și 19 luni execuție.

„Deficiențele semnalate în suprastructură sunt mai ales generate de vechimea construcției și de lipsa unei întrețineri corespunzătoare: umezeală accentuată la demisol, la pardoseală și pereții din zidărie de cărămidă și beton; fisuri nesemnificative în pereții de cărămidă; igrasie la pereții de fațade, la partea inferioară; zone cu tencuială expulzată”, au precizat reprezentanții Primăriei Brașov.

Activitatea didactică în această instituție de învățământ se desfășoară în două schimburi, în schimbul întâi funcționând 15 clase de liceu zi și șase clase de învățământ profesional, iar în schimbul al doilea trei clase liceu seral și o clasă de învățământ postliceal, între orele 14.00 – 20.00.

Unitatea educațională propriu-zisă a fost înființată în anul 1953, în clădirea de lângă Bastionul Țesătorilor, care a fost edificată în anul 1770.
În cadrul colegiului se aplică modelul european „Cool Academy”, care oferă elevilor posibilitatea angajării pe perioada week-endurilor și a vacanțelor în cadrul unităților de practică, prioritate la angajare după finalizarea școlii profesionale, învățarea unei meserii în condiții reale, având contact direct cu clienții și echipa de angajați.

Detalii despre lucrări găsiți AICI

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 
deepawali

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
FIN-ECO -Elimina deseurile responsabil!

Citește ziarul

Radio TexFm


Insigra Angajeaza

Curs BNR

Vi, 05 Mar 2021
Euro   Euro   EUR   4.8831   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.0924   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.6478   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.4065   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2309   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.2197   Creștere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.4967   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   133.3300   Scădere

Bitcoin Exchange

Agentii imobiliare Brasov

Anunturi Chirii Brasov

Coronavirus Preturi Nesimtite
Acesta este spatiul pentru reclama ta!

Va câştiga Corona Braşov în acest sezon Erste Liga la hochei pe gheaţă?

Campanii Publicitare Outdoor
                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter