myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAȘOV. Ședință extraordinară a Consiliului Județean: se împart bani

  • Apreciez !Nu-mi place !-3
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Consilierii județeni au fost convocați pentru o ședință de plen extraordinară ce va avea loc astăzi, tot în sistem de videoconferință, ca în ultimele șase luni. Pe ordinea de zi se află mai multe proiecte de hotărâre privind alocări de fonduri prin redistrinuite: una privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Judeţului Braşov și al unităților de sub autoritatea Consiliului Judeţean Braşov, pe anul 2020, alta de modificare a HCJ nr.2/2020 privind utilizarea excedentului bugetar al bugetului local al județului Brașov, rezultat la încheierea exercițiului bugetar al anului 2019. La o citire în diagonală, cele două proiecte de acte normative vizează în principal suplimentări la capitolul Transport (investiția de la Aeroport și reparații drumuri), Turism, dar și pentru acoperirea cheltuielilor de personal de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Un alt proiect de hotărâre se referă la modificarea Hotărârii Consiliului Județean Brașov nr. 236/10.07.2020 privind aprobarea proiectului „Gestionarea crizei sanitare COVID-19 în județul Brașov” și a acordului de parteneriat, modificată și completată de Hotărârea Consiliului Județean Brașov nr. 247/31.07.2020. Modificarea constă în suplimentarea cu circa două milioane de lei a sumei alocate pentru dotarea spitaellor, la solicitarea Ministerului Fondurilor Europene.

Consilierii județeni mai sunt chemați să-și dea votul pentru aprobarea înfiin?ării unei linii de gardă la domiciliu, în specialitatea obstetrică ginecologie, pe perioada nominalizării Spitalului Clinic de Obstetrică Ginecologie „Dr.I.A. Sbârcea”, prin ordin de ministru, ca spital suport COVID-19, și pentru prelungirea contractului de concesiune asupra jumătățiii dintr-un cabinet medical situat în Policlinica Stomatologică „Diaconul Coresi”. De asemenea, urmează a fi votat reprezentantul Consiliului Judeţean Braşov în Consiliul de administraţie al Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională (CJRAE) Braşov, pentru anul şcolar 2020-2021.

Un alt proiect de hotărâre privește modificarea poziției nr. 37 din Anexa – Inventarul bunurilor ce alcătuiesc domeniul public al Județului Brașov la HCJ nr.100/2001, cu modificările și completările ulterioare și modificarea poziției nr. 37 din anexa la HCJ nr. 264/2020.

Ordinea de zi poate suferi modificări, în urma propunerilor ce se vor face în plen.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 
USR

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
Comprest - Colecteaza Separat!

Citește ziarul

Radio TexFm


Curs BNR

Ma, 24 Noi 2020
Euro   Euro   EUR   4.8703   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.0980   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.4738   Scădere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.4902   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2380   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.1440   Creștere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.4901   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   134.8700   Scădere
Anunturi MyTEX
Acesta este spatiul pentru reclama ta!

Credeţi că parlamentarii chiar doresc să renunţe la pensiile speciale?

Campanii Publicitare Outdoor

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter