myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

Adrian Veștea NU mai e președintele CDR Centru! Înlocuit cu...

  • Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 
Adrian-Ioan Veştea, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, a condus şedinţa ordinară a Consiliului pentru Dezvoltare Regională (CDR) Centru, forul legislativ al Regiunii 7 Centru. Întrunirea s-a desfăşurat online, fiind ultima din acest an. Totodată, a fost ultima ședință pe care președintele CJ Adrian-Ioan Veştea a prezidat-o din postura de președinte al CDR Centru, funcție pe care a ocupat-o din iunie 2019, potrivit unei informări a CJ Brașov.
 
În cadrul şedinţei a fost validată componenţa CDR Centru, ca urmare a scrutinului local din 27 septembrie. Trebuie spus că forul legislativ regional este alcătuit din preşedinţii consiliilor judeţene Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş şi Sibiu, la care se adaugă câte un reprezentant al fiecărei categorii de consiliu local (respectiv municipal, orăşenesc şi comunal), din cele şase judeţe, totalizând astfel 24 de membri.
 
Cu acest prilej, membrii CDR au convenit asupra echipei de conducere a forului deliberativ, care se stabileşte prin rotaţie, având un mandat pe o perioadă de un an.
 
„Ţinând cont de principiul rotaţiei la conducerea CDR a reprezentanţilor celor şase judeţe care compun Regiunea 7 Centru, am predat ştafeta colegului de la Consiliul Judeţean Harghita, Borboly Csaba. Domnia sa va prezida Consiliul pentru Dezvoltare Regională Centru în următorul an, iar eu îl voi seconda din poziţia de vicepreşedinte. Am deţinut preşedinţia CDR timp de un an şi jumătate, în condiţiile în care criza sanitară a amânat organizarea alegerilor locale. Sunt mulţumit de modul cum a decurs mandatul meu la conducerea CDR, perioadă care a coincis, în mod fericit, cu o activitate susţinută a autorităţilor locale din judeţul Braşov în direcţia elaborării cât mai multor proiecte cu finanţare europeană, precum şi creşterii gradului de absorbţie a fondurilor UE pe care le-am avut la dispoziţie pe axele de finanţare pe care am fost eligibili”, a spus preşedintele CJ Adrian-Ioan Veştea.
 
Membrii CDR au discutat despre activitatea generală a Agenţiei de Dezvoltare Regională Centru din acest an, dar şi despre proiecţiile privind procesul de dezvoltare regională, începând cu anul viitor.
 
Conducerea executivă a ADR Centru a prezentat o analiză asupra implementării Programului Operaţional Regional 2014-2020 la nivelul Regiunii Centru, precum şi o informare privind elaborarea documentelor strategice la nivel regional. De asemenea, s-au discutat aspecte legate de elaborarea Programului Operaţional Regional 2021-2017 al Regiunii Centru şi măsurile întreprinse pentru pregătirea următoarei perioade de programare.

 


Loading...

loading...

Comentarii  

Cata
+2 #1 Cata 10-12-2020 19:00
Cum da fie coada, cap?
Tg mures, alba, sb, toate sunt peste covina asta infecta plina de mafioti!
Citat | Raportează către un administrator

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
Brai-Cata - Colecteaza selectiv

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Lun, 10 Mai 2021
Euro   Euro   EUR   4.9259   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.0492   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.7056   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.4955   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2293   Stagnare
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.3424   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5185   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   137.5300   Creștere

Bitcoin Exchange

Agentii imobiliare Brasov

Anunturi Chirii Brasov

Coronavirus Preturi Nesimtite
Anunturi MyTEX

Credeţi că ar trebui să se rennţe la purtarea măştii în exterior?

Campanii Publicitare Outdoor

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter