myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAȘOV. Licitație pentru închirierea de spații la Centrul de Agrement și Divertisment din Poiană / Vești bune pentru clienți

  • Apreciez !Nu-mi place !+1
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Primăria Brașov ar urma să scoată la licitație publică spații din cadrul Centrului de Agrement și Divertisment din Poiana Brașov.

Pe ordinea de zi a ședinței de miercuri a Consiliului Local Brașov se află „Proiectul de HCL Privind aprobarea închirierii prin licitație publică a spațiilor cu destinația de servicii complementare din cadrul Centrului de Agrement și Divertisment Poiana Brașov (spațiu destinat servirii băuturilor, spațiu pentru birouri, spațiu aferent amenajării punct sanitar)”.

Conform proiectului propus spre aprobare, preţul de pornire al licitaţiei publice este de 60 lei/mp/lună. Chiria se va plăti anticipat, lunar, până la data de 10 a lunii anterioare. Contractul se va încheia pe o perioadă de 3 ani, cu posibilitate de prelungire, prin acordul părților. 

Potrivit Caietului de sarcini, la demisol este un spațiu pentru Birouri de 84.73 mp și un spațiu pentru amenajare cabinet medical - 94.37 mp, iar la parter este spațiu pentru amenajare Bar - 55.21 mp.

Oferte pentru clienții centrului

Tot pe ordinea de zi a CL Brașov se află un proiect privind aprobarea tarifelor percepute pentru practicarea activităților de agrement turistic și divertisment în cadrul Centrului de Agrement.

„La tarifele de la Centru de Agrement sunt introduse noi poziții sau modificări, prin comasarea unor pozitii, astfel: Happy Hour, reducere 20%, aplicată la total valoare bon fiscal emis pentru activitățile - bowling, biliard, tenis de masă, minigolf, jocuri electronice - în intervalul orar 12:00 - 16:00 de Marți până Vineri; Happy Hours Escaladă, reducere de 20%, aplicată la total valoare bon fiscal emis pentru activitatea de escaladă - în intervalul orar 16:00 - 18:00 de Marți până Vineri. Aceste reduceri au ca scop atragere de clienți și în aceste intervale orare. La escaladă, se percepe un tarif unic pentru cei care nu au echipament, înainte era tariful de acces + tarif pentru echipament. S-a introdus posibilitatea închirierii, pentru competiții, a uneia sau mai multor piste de bowling, înainte era obligatorie închirierea tuturor celor 8. S-a introdus posibilitatea închirierii integrale a Centrului pentru evenimente corporate. Tarifele sunt 7.500 de lei/zi sau 1.200 de lei/oră”, ne-a explicat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 

Poza zilei

 
FIN-ECO -Elimina deseurile responsabil!

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Vi, 12 Aug 2022
Euro   Euro   EUR   4.8909   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.7450   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.7696   Scădere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   5.0380   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2455   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.7206   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5007   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   124.3800   Scădere
Acesta este spatiul pentru reclama ta!

Consideraţi că şi primarul Coliban este vinovat de mirosurile din oraş?

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter