myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAȘOV. Adrian Veștea, ZI PLINĂ! Iar despre Aeroport... / ALTE PROIECTE și PROPUNERI

  • Apreciez !Nu-mi place !-7
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, a fost vizitat joi, la CJ, de „înalţi oficiali din conducerea legislativă şi executivă a ţării noastre”, așa cum a notat pe pagina sa de Facebook, precizând: „A fost o onoare s-o întâlnesc pe doamna Anca Dragu, preşedintele Senatului, şi pe domnii Sergiu-Horia Hossu, şeful Cancelariei Prim-Ministrului, şi Ciprian-Sergiu Teleman, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării”.

„A fost un prilej foarte bun să discutăm despre cel mai important proiect investiţional pe care Consiliul Judeţean Braşov îl implementează, şi anume Aeroportul Internaţional Braşov.
 
Le-am precizat oaspeţilor noştri că pentru operaţionalizarea Aeroportului utilizăm echipamente şi tehnologie de ultimă oră, având în vedere că dirijarea traficului aerian va fi realizată de la Arad, cu ajutorul unui turn de virtual la distanţă, astfel că suntem deschizători de drumuri în acest domeniu.
 
De asemenea, am adus în discuţie singurul proiect al judeţului Braşov inclus până în prezent în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, respectiv conectarea feroviară a Aeroportului, atât cu municipiul Braşov, cât şi cu Magistrala 300 (în zona Bod).
 
Şi în privinţa digitalizării administraţiei administrative ne aflăm în topul autorităţilor publice, ţinând cont că suntem primul judeţ în care activitatea Consiliului Judeţean se desfăşoară într-un sistem digital integrat.
 
I-am înmânat doamnei preşedinte Anca Dragu trei solicitări oficiale ale Consiliului Judeţean Braşov, referitoare la:
 
• „Programul pentru şcoli al României”, mai cunoscut sub numele de „Cornul şi Laptele”, care să fie înlocuit cu „Programul masă caldă în şcoli”, prin extinderea acestuia din urmă la toate şcolile din zonele defavorizate, precum şi implicarea directă a autorităţilor locale în acest program, inclusiv prin acordarea unor finanţări guvernamentale;
 
• introducerea pe ordinea de zi a ședinței Senatului României, spre dezbatere și aprobare, a propunerii legislative pentru declararea zilei de 15 noiembrie – Ziua Revoltei Anticomuniste de la Brașov din 1987 (L 149/2021);
 
• sprijin pentru inițierea unei proceduri de completare a Legii Nr. 255/2010 privind exproprierea pentru cauză de utilitate publică, necesară realizării unor obiective de interes național, județean și local, în aşa fel încât să putem realiza mai uşor investiţiile incluse în proiectul nostru privind gestionarea integrată a deşeurilor.
 
Totodată, i-am înmânat ministrului Ciprian-Sergiu Teleman, spre analiză, o propunere pentru Planul Național de Redresare și Reziliență, structurată sub forma unei fișe de reforme și investiții referitoare la sistemul sistemul electronic de colectare, stocare şi raportare în format structurat a datelor rezultate din procesul administrativ”, a mai notat Veștea pe contul său de socializare.

 


Loading...

loading...

Comentarii  

Barbu Gh.
+4 #1 Barbu Gh. 21-05-2021 12:23
A tunat și i-a adunat pe „gospodarii” ăia din poză. Ce mândră-i brunecioara penală că are cui se lăuda.... Că nu au cu ce, este partea a doua. Se mai și dă rotund penalul că „virtualul” este „ghidonat” de la Arad. DE CE NU AU GĂSIT LA HONOLULU!?

Chiar nimeni nu a mai remarcat acest caraghioslâc de Minister al Cercetării, Inovării și „Digitalizării” ? Nimeni din alianța lui Pește Prăjit nu a avut acces la un dicționar să vadă ce-i aia „digitalizare”? Dar așa li s-o fi părut semidocților că „sună mai științific”. ȘI ASTA TAMAN ÎNTR-O ȚARĂ CARE ARE 44% ABSOLVENȚI ANALFABEȚI FUNCȚIONAL.
Citat | Raportează către un administrator

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
FIN-ECO -Elimina deseurile responsabil!

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Lun, 23 Mai 2022
Euro   Euro   EUR   4.9472   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.6322   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.8254   Scădere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.7915   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2438   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.6225   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5294   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   129.3300   Creștere
Acesta este spatiul pentru reclama ta!

Consideraţi că Ucraina este pregătită în acest moment să adere la Uniunea Europeană?

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter