myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 
 

Adrian Veștea: „Cinci variante de traseu pentru tronsonul Ploiești - Brașov”

  • Apreciez !Nu-mi place !-3
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 
În momentul de faţă sunt conturate cinci variante de traseu pentru tronsonul Ploiești - Brașov din autostrada A3 şi patru posibile rute pentru autostrada Brașov - Făgăraș, din care urmează să fie aleasă cea mai fezabilă variantă, aceea care răspunde tuturor necesităţilor, a anunțat preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea pe pagina oficială de Facebook.
 
Susţinem proiectele majore de investiţii în infrastructura rutieră!
La solicitarea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) SA, am organizat astăzi, o şedinţă de lucru cu toţi factorii interesaţi de pe raza judeţului Braşov, pe tema celor două mari proiecte de investiții, pe care CNAIR le implementează în județul Brașov: „Autostrada București - Brașov, tronson Ploiești - Brașov” și „Autostrada Brașov - Făgăraș”.
Am invitat reprezentanţii localităţilor Predeal, Râșnov, Cristian, Ghimbav, Codlea - al căror teritoriu administrativ este străbătut de segmentul Ploiești - Brașov din Autostrada A3, precum și cei ai primăriilor Dumbrăvița, Șinca, Șercaia și Mândra - localități prin care va trece Autostrada Brașov – Făgăraș, alături de reprezentanţii instituțiilor teritoriale implicate în procesul de aprobare și avizare a acestor proiecte.
Ambele obiective de importanță strategică se află în faza de completare sau revizuire a Studiului de Fezabilitate și de elaborare a Proiectului Tehnic.
Şedința a fost organizată cu scopul de a fi semnalate orice probleme sau constrâgeri pe care proiectanții trebuie să le aibă în vedere în momentul în care stabilesc alternativa de traseu optimă.
Apreciez foarte mult modul în care conducerea CNAIR gestionează cele două obiective de infrastructură vitale pentru judeţul Braşov, colaborează şi se consultă permanent cu toate autorităţile locale care au un cuvânt de spus în privinţa implementării acestora.
În ultimii doi ani am participat la mai multe întâlniri pe tema proiectelor de autostrăzi şi am satisfacţia că de fiecare dată am avut discuţii productive şi s-a ţinut cont în mod obiectiv de sugestiile şi propunerile venite din partea autorităţilor locale.
Astfel, în momentul de faţă avem conturate cinci variante de traseu pentru tronsonul Ploiești - Brașov din autostrada A3 şi patru posibile rute pentru autostrada Brașov - Făgăraș, din care urmează să fie aleasă cea mai fezabilă variantă, aceea care răspunde tuturor necesităţilor.
Am încredere că aceste proiecte se vor materializa în următorii ani, astfel încât judeţul Braşov să fie conectat la reţeaua rutieră europeană.
Continuăm!”, a scris Veștea.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 

Poza zilei

 
FIN-ECO -Elimina deseurile responsabil!

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Joi, 26 Ian 2023
Euro   Euro   EUR   4.8858   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.4803   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.5520   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.8787   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2384   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.3470   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.4980   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   125.7600   Creștere
Anunturi MyTEX

Credeți că Adrian Veștea va candida pentru funcția de primar al Brașovului?

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter