myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X

Unde a fost PRINS Ioan Neculaie?!...

• Apreciez !Nu-mi place !+2
Poze
Video
  • Poze
  • Video

Lucrez...

Lucrez...

Dat în urmărire pentru o condamnare la închisoare pe o durată de 2 ani și 2 luni cu privire la săvârșirea infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și muniților, omul de afaceri brașovean Ioan Neculaie a fost prins în... Grecia, în zona Salonicului.

„Având în vedere mandatul de executare a pedepsei închisorii, emis la data de 21.01.2022, pe numele numitului Neculaie Ioan, condamnat definitiv la o pedeapsă cu închisoarea, de 2 ani și 2 luni cu executare, pentru săvârșirea unei infracțiuni la regimul armelor și munițiilor, în urma activităților investigative efectuate de IPJ Brașov, cu sprijinul comenzii IGPR, în colaborare cu DOS, DIC, CCPI, Centrul SELEC, polițiștii greci, coordonați de șeful ENFAST din nordul Greciei, astăzi, 29.01.2022, au depistat persoana urmărită pe numele căreia fusese emis un mandat european de arestare și au condus-o la sediul organului competent, în vederea confirmării și punerii în executare a mandatului. Acesta a fost depistat în zona Thessaloniki”, așa cum au menționat surse mytex.ro, acestea punctând că operațiunea a fost coordonată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Brașov.

CITEȘTE ȘI: BRAȘOV. Afaceristul Ioan Neculaie, DAT ÎN URMĂRIRE de Poliția Română!

Update. BRAȘOV. Închisoare cu executare pentru afaceristul Ioan Neculaie / Iată decizia DEFINITIVĂ a Curții de Apel

Loading...

loading...

Comentarii  

jonelul
-2 #1 jonelul 29-01-2022 18:08
Nu vi se pare ca prea usor fug din tara acesti jnapani care stiu dinainte ca vor fi condamnati cu executare si au timpul si resursele necesare ca se faca nevazuti ? Daca a fost dat in urmarire, cum a trecut frontiera ? Aici este un mare semn de intrebare.
Citat | Raportează către un administrator
Willy
-8 #2 Willy 29-01-2022 18:26
Citez pe jonelul:
Nu vi se pare ca prea usor fug din tara acesti jnapani care stiu dinainte ca vor fi condamnati cu executare si au timpul si resursele necesare ca se faca nevazuti ? Daca a fost dat in urmarire, cum a trecut frontiera ? Aici este un mare semn de intrebare.

Jonele, jonele... Ce de semne de intrebare iti pui tu... Dar uiti sa ti-l pui pe ala care trebuie: cand a plecat omul si cand a fost dat in urmarire generala? Dupa ce afli raspunsul, abia dupa aceea sa iti pui semne de intrebare. Daca mai e cazul...
jonelul
-2 #3 jonelul 29-01-2022 20:07
Iti spun eu, nenea Willy. Imbecilul a plecat inainte de a se pronunta condamnarea, fiindca a mirosit ca e vorba de parnaie ! Problema este ca de unde atata miros sensibil mai au toti acesti infractori care au disparut in ceatza inainte de sentinta ? Vrei sa-ti fac acum si o lista cu toti acesti disparuti ? Nu cred ca as avea loc in aceasta rubricutza !
jonelul
-4 #4 jonelul 29-01-2022 20:11
Si daca ar fi sters-a dupa pronuntarea sentintei era la fel de grav, fiindca nu e admis sa dispara un condamnat definitiv fara ca frontieristii sa bage de seama ! Deci care mai este acum nelemurirea, maestre ?
Willy
0 #5 Willy 29-01-2022 20:38
Citez pe jonelul:
Iti spun eu, nenea Willy. Imbecilul a plecat inainte de a se pronunta condamnarea, fiindca a mirosit ca e vorba de parnaie ! Problema este ca de unde atata miros sensibil mai au toti acesti infractori care au disparut in ceatza inainte de sentinta ? Vrei sa-ti fac acum si o lista cu toti acesti disparuti ? Nu cred ca as avea loc in aceasta rubricutza !

Pai bravo jonele, asa. Daca cineva nu este condamnat cum ar putea fi oprit la granita? Asa ar trebui ca fiecare cetatean care e implicat in vreun proces sa nu mai poata iesi din tara cu anii, stiut fiind ca aici un proces incepe cand naste nevasta si se termina ca da copilul bacul?

Adaugă comentariu

ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate.

Meteo

MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

FIN-ECO -Elimina deseurile responsabil!

Citește ziarul

Radio TexFm

Comprest S.A.

Curs BNR

Vi, 26 Mai 2023
Euro   Euro   EUR   4.9575   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.6194   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.7071   Scădere