myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 
 

RĂZBOI - UPDATE 22. Rușii atacă Ucraina! DETALII...

  • Apreciez !Nu-mi place !-14
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

UPDATE 22. Peste 700 de persoane care manifestau astăzi împotriva invaziei ruse în Ucraina au fost arestate la Moscova şi Sankt-Petersburg, pe motiv că au încălcat interdicţia pentru adunări decretată de autorităţile ruse. Proteste de acest fel au avut loc în 40 de orașe din Federația Rusă. 

Armata rusă a preluat controlul Aeroportului Antonov, situat la circa 25 de kilometri de capitala Kiev.

„Trupele de aici sunt rusești. Au preluat controlul aeroportului și acum protejează perimetrul. Sunt din Rusia, am vorbit cu militarii, se poate vedea și pe echipamentul lor. Am discutat cu comandatul lor, mi-a zis că sunt în control acum”, a informat reporterul CNN aflat în capitala Ucrainei. 

.................................................................................................................

UPDATE 21. Centrala nucleară de la Cernobîl a fost capturată de forţele ruse, a declarat, joi, un consilier al biroului prezidenţial ucrainean, Mykhailo Podolyak, adăugând: „Aceasta este una dintre cele mai grave ameninţări din Europa zilelor noastre”, a adăugat Podolyak.

Trei oficiali americani au declarat pentru Newsweek că se așteaptă ca în câteva zile capitala Ucrainei, Kiev, să pice în mâinile forțelor militare ruse, după care capacitatea de rezistență a țării să fie neutralizată în totalitate.

Preşedintele SUA, Joe Biden, a anunţat noile sancţiuni impuse Rusiei:limitarea capacităţii de a face afaceri în dolari, euro, lire sterline şi yeni pentru a fi inclusă în economia globală; întreruperea capacităţii de a finanţa şi de a creşte armata rusă, deteriorarea capacităţii de a concura în economia high-tech a secolului 21.

Conform lui Biden, companiile ruse de stat nu vor mai putea să se împrumute pe pieţe globale. 
 
Trupele americane „nu sunt și nu vor” fi angajate în conflict cu Rusia în Ucraina, a mai spus președintele SUA, care a declarat că Vladimir Putin este deconectat de restul lumii și vrea să revigoreze fosta Uniune Sovietică: „Agresiunea lui Putin împotriva Ucrainei va ajunge să coste Rusia scump din punct de vedere economic și strategic”.
.................................................................................................................

UPDATE 20. Peste 100 de deputaţi din diferite orașe ale Federației Ruse (Moscova, Sankt Petersburg, Novgorod, Samara, Ryazan, Yoshkar-Ola, etc), reprezentanţi ai presei libere, dar şi artişti condamnă „operațiunea militară specială” împotriva Ucrainei, a informat Pravda

Aceştia şi-au exprimat îngrijorarea că războiul cu Ucraina va duce la consecinţe catastrofale: mii de oameni vor muri şi vor fi răniţi, Rusia va fi izolata şi preturile vor creşte.

...............................................................................................................

UPDATE 19.  O „nouă cortină de fier” separă Rusia de „lumea civilizată”, a declarat astăzi președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, după ce țara sa a fost invadată de forțele de la Kremlin.

Astăzi, într-o declarație comună a liderilor G7, s-a specificat că președintele rus Vladimir Putin a „reintrodus războiul pe continentul european”: „Condamnăm președintele Putin pentru refuzul său consecvent de a se angaja într-un proces diplomatic de a aborda întrebări legate de securitatea europeană, în ciuda ofertelor noastre repetate. Suntem uniți cu partenerii, inclusiv NATO, UE și statele membre ale acestora, precum și Ucraina și rămânem hotărâți să facem ceea ce este necesar pentru a păstra integritatea ordinii internaționale bazate pe reguli”.

Reuniunea G7 s-a încheiat după puțin peste o oră, potrivit unui oficial de la Casa Albă.

Participanții la întâlnire, potrivit Casei Albe, au fost președintele Biden, cancelarul Olaf Scholz al Germaniei, prim-ministrul Justin Trudeau al Canadei, președintele Emmanuel Macron al Franței, prim-ministrul Mario Draghi al Italiei, prim-ministrul Kishida Fumio al Japoniei, prim-ministrul Boris Johnson, al Regatului Unit, președintele Comisiei Europene - Ursula von der Leyen, președintele Consiliului European, Charles Michel, și secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.

.................................................................................................................

UPDATE 18. Pe surse s-a aflat că rușii ar bombarda Kievul la orele 18.00. Alarmele antiaeriene au început să sune din nou în capitala Ucrainei. Primarul a cerut populației să îndrepte spre adăposturi. În plus, președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, a declarat că trupele lui Vladimir Putin vor să atace centrala de la Cernobîl.

Ofensiva rusă în Ucraina vizează să decapiteze guvernul de la Kiev și să instaleze un regim favorabil Moscovei, după cum a afirmat un responsabil militar american. 

„Ca urmare a atacurilor forţelor armate ruse, au fost distruse 74 de instalaţii terestre ale infrastructurii militare ucrainene. Aceasta include 11 aerodromuri ale forţelor aeriene”, a informat purtătorul de cuvânt al Ministerului Rus al Apărării, generalul Igor Konaşenkov, care a anunţat și „distrugerea a trei posturi de comandă, unei baze navale ucrainene şi a 18 staţii radar şi sisteme de apărare antirachetă S-300 şi Buk-M1 ucrainene, precum şi a unui elicopter de atac şi a patru drone Bayraktar TB-2 fabricate în Turcia”.

Generalul Konaşenkov a menţionat și că un avion de atac rusesc SU-25 s-a prăbuşit „în urma unei erori de pilotaj”, dar pilotul s-a catapultat şi a fost recuperat.

................................................................................................................

UPDATE 17. UEFA a decis să nu mai organizeze finala din acest an a Ligii Campionilor la Sankt Petersburg, pe „Gazprom Arena”, după iinvadarea Ucrainei de către Rusia. Sunt mai multe variante pentru a reloca această finală, cea mai plauzibilă fiind Londra, pe „Wembley”.

................................................................................................................

UPDATE 16. Un avion militar ucrainean s-a prăbuşit în apropiere de Kiev (la circa 50 de kilometri distanță), probabil fiind doborât de armata rusă. La bord se aflau 14 persoane. Autorităţile ucrainene au confirmat moartea a cel puţin cinci persoane.

.................................................................................................................

UPDATE 15. Forțe ruse au ajuns în regiunea Kiev, din Belarus, vizând atacuri cu rachete Grad asupra unor ținte militare. Un jurnalist AFP a constatat prezența multor elicoptere, fără însemne de identificare, zburând în grup, la joasă altitudine, la periferia capitalei Ucrainei.

Mulți ucraineni intenționează să plece din țară după invazia rusă. La Sighetul Marmației, la punctul de trecere a frontierei, e aglomerație. Vameșii țării vecine lasă să treacă doar femeile și copiii, precum și bărbații cu altă naționalitate decât cea ucraineană. Autoritățile române sunt pregătite să-i primească pe refugiați în cele mai bune condiții.

Și Moldova s-a arătat dispusă să primească mii de refugiați din Ucraina, ca și Finlanda, dar și Macedonia de Nord. 

.................................................................................................................

UPDATE 14. Kremlinul a indicat că operațiunile militare ale Rusiei în Ucraina vor dura „cât va fi necesar” și în funcție de „rezultate”.

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin, a afirmat că obiectivul Moscovei este impunerea unui „statut neutru” Ucrainei, demilitarizarea țării și eliminarea „elementelor naziste”. 

................................................................................................................

UPDATE 13. Până în prezent, în mod oficial, peste 40 de militari ucraineni au fost uciși, iar alte câteva zeci răniți, în urma rachetelor trimise de Rusia în această dimineață. De asemenea, vreo 10 civili au murit. În prezent, Ucraina este lovită de un al doilea val rusesc de atacuri cu rachete.

Armata rusă a anunţat, joi, că separatişti proruşi din Donbass, pe care-i susţine, au înregistrat cuceriri teritoriale împotriva armatei ucrainene. Astfel, rebelii proruşi au avansat - cu trei kilometri - în regunea Doneţk şi - cu un kilometru - în regiunea Lugansk.

................................................................................................................

UPDATE 12. Spațiul aerian al Republicii Moldova a fost închis, a decis Consiliul Suprem de Securitate (CSS) de la Chișinău, din cauza situației extrem de tensionate din Ucraina. Toate cursele au fost direcționate către Iași. Potrivit președintelui Maia Sandu, se declară starea de urgență în Republica Moldova.

...............................................................................................................

UPDATE 11. Și Klaus Iohannis, președintele României, a condamnat acțiunea armată a Rusiei în Ucraina. Iată ce a spus după ședința CSAT de astăzi:  

„Din păcate, Federația Rusă a ales calea reprobabilă a violenței armate. Astăzi, la efoturile comunității internaționale la menținerea păcii și dialog, Rusia a răspuns cu rachete. Astăzi, Federația Rusia a ales forța tancurilor în detrimentul vieților cetățenilor. Rusia este agresorul, nu victima. Întreaga plantetă vede astăzi limpede acest adevăr incontestabil. România condamnă ferm agresiunea armatei Rusie împotriva Ucrainei care pune în periocol nenumărate vieți omenești.

România a fost implicată în luarea tuturor deciziilor la nivel aliat și a pledat pentru continuarea diaogului. Niciodată nu este prea târziu ca vocea rațiunii sî învingă. Singura soluție pentru a depăși această criză este cea diplomatică.
 
România nu va fi atrasă în conflictul militar din Ucraina. Voi lua toate măsurile care se impun pentru ca securitatea și siguranța cetățenilor români să nu fie afectate sub nici o formă.

Dragi români, știu că sunteți îngrijorați de conflict. Dar vă asigur: nici un român nu trebuie să se teamă pentru siguranța sa și a familiei sale să nu fie afectate sub nici o formă... Din 26 ianuarie, în ședința CSAT, am analizat toate scenariile posibile pentru a fi pregătiți. Am discutat și azi la CSAT despre evoluții și măsurile ce trebuie luate urgent. România e pregătită să facă față oricăror consecințe economice și umanitare ale unui eventual conflict de durată.

Forța noastră este în primul rând aceasta: suntem uniți, suntem fără teamă și rămânem neclintiți, împreună, în fața unui agresor care amenință, prin acțiunile sale, pacea întregii planete! 

În aceste momente tragice, gândurile noastre se îndreaptă către poporul ucrainean, către toate femeile, bărbații și copiii ucraineni, obligați să trăiască în teroare, victime inocente și colaterale ale unui război pe care nu îl înțeleg și nu și l-au dorit. Oricât de mult rău ar încerca să facă, ultimii revizioniști ai istoriei trebuie să știe că lumea pe care vor să o reînvie a apus demult. Noi, națiunile democratice, suntem aici și nu facem niciun pas înapoi pentru a ne proteja valorile și tot ce am construit până acum”, a declarat Iohannis.

................................................................................................................

UPDATE 10. Alexei Navalny, cunoscutul militant rus anticorupție și un inamic declarat al lui Vladimir Putin & Co., a declarat într-un video publicat de canalul de opoziție Dojd: „Sunt împotriva acestui război. Consider că războiul între Rusia și Ucraina deturnează atenția de la problemele existente în interiorul țării noastre, de la degradarea economiei. Acest război va face un număr mare de victime”.

.................................................................................................................

UPDATE 9. Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, a relatat că a discutat cu premierul Ucrainei, Denys Sjmyhal, fiind informat că Rusia atacă pe toate fronturile: „Situația este extrem de gravă, Federația Rusă atacă pe toate fronturile și pune în pericol viața a milioane de civili. Cerem Rusiei să oprească imediat activitățile militare și să respecte suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei”.

Vitali Klitschko, fostul mare boxer ucrainean, în prezent primar al Kievului, a afirmat: „Situația de la Kiev este deocamdată sub control, dar desigur că oamenii sunt speriați. Suntem în război și luptăm pentru țara noastră, însă avem nevoie imediat de sprijinul lumii întregi. E nevoie de sancțiuni cu adevărat dureroase împotriva Rusiei”.

..............................................................................................................

UPDATE 8. În jurul orei locale 8.00, sute de parașutiști ruși au fost filmați deasupra orașului Harkov, al doilea ca mărime din Ucraina.

Deși soldați ruși au început ofensiva în Ucraina dinspre Belarus, Aleksandr Lukasenko, președintele statului menționat, a declarat: „Trupele noastre nu fac parte din această operațiune”.    

...............................................................................................................

UPDATE 7. Ministrul Apărării din Ucraina, Alexei Reznikov, a anunțat că începe distribuirea de arme către toți veteranii și voluntarii care doresc să se alături eforturilor armatei de respingere a atacurilor Rusiei.

Vladimir Zelenski, președintele Ucrainei, a dat ordin trupelor ce le comandă să provoace daune maxime armatei invadatoare ruse, așa cum a indicat pe Facebook generalul Valeri Zaluni.   

................................................................................................................

UPDATE 6. În capitala Ucrainei, Kiev, stațiile de metrou au devenit buncăre improvizate. Gările sunt pline, dar nu și trenurile în sine, care încă circulă fără probleme.

„În timp ce auzim acele sirene, de raid aerian, vă puteți imagina cât de panicați sunt oamenii din Kiev, scuturați din paturi de aceste explozii fulminante care au avut loc peste tot în jurul nostru”, a declarat Matthew Chance, corespondentul CNN la Kiev.

Apoi, într-un nou discurs televizat, Vladimir Putin a subliniat: „Planurile noastre nu vizează să ocupăm Ucraina, nu intenționăm asta, dar oricine încearcă să intervină în acțiunile noastre, și cu atât mai mult să creeze amenințări la adresa țării noastre, la adresa poporului nostru, ar trebui să știe că răspunsul Rusiei va fi imediat, prompt, și va duce la consecințe pe care nu le-au experimentat niciodată în istorie”.

............................................................................................................

UPDATE 5. Klaus Iohannis, președintele României, a convocat de urgență, astăzi, la ora 11.00, o ședință a Consiliului Suprem de Apărare a Țării, la Palatul Cotroceni. Pe ordinea de zi a ședinței este inclusă tematica privind implicațiile asupra securității euroatlantice în contextul agresiunii Federației Ruse împotriva Ucrainei. La final, Iohannis va da o declarație de presă.

Altfel, potrivit lui Anton Gerashchenko, consilierul ministrului Afacerilor Interne de la Kiev, rușii au atacat Ucraina inclusiv cu avioane care au decolat din regiunea separatistă Transnistria, situată în Republica Moldova.
 
................................................................................................................

UPDATE 4. Comunicatul Ministerului Apărării Naționale, de la București: „Conducerea Ministerului Apărării Naţionale a luat toate măsurile necesare de reacţie, atât cele care revin în mod direct instituţiei, precum şi cele de sprijin pentru celelalte componente ale sistemului naţional de securitate, conform planurilor de cooperare interinstituţională, elaborate din timp”.

................................................................................................................

UPDATE 3. Bursele de la Moscova şi Sankt Petersburg au anunţat, astăzi, suspendarea tranzacţiilor pe platformele lor, iar rubla rusească s-a prăbuşit, până la cel mai redus nivel de după 2016.

Conform Reuters, rubla s-a depreciat cu 3,6% în raport cu dolarul, până la 84,0750 ruble, la câteva minute după debutul tranzacţiilor la ora 4.00 GMT, şi a scăzut cu 3,9% până la un minim istoric de 95,2425 ruble pentru un euro, după care tranzacţiile au fost rapid oprite.

Chiar dacă tranzacţiile la Bursa din Moscova au fost oprite, băncile ruseşti au crescut semnificativ cursul de schimb. Alfa Bank oferea un curs de schimb la cumpărare de 91,44 ruble pentru un dolar şi 101,11 dolari pentru un euro. La rândul său, Sberbank, cea mai mare bancă din Rusia, oferea un curs la cumpărare de 116 ruble pentru un euro.

În jurul orei 5.45 GMT, pe piaţa interbancară, rubla era în scădere cu 10,5% până la 89,71 ruble pentru un dolar, cel mai scăzut curs din istorie.

................................................................................................................

UPDATE 2. Armata ucraineană a anunțat că a doborât 5 avioane rusești și un elicopter în regiunea Lugansk.

Dincolo, Ministerul Rus al Apărării a informat că apărările aeriene ucrainene au fost neutralizate, la numai trei ore de începerea atacului.

La Kiev, dar și în alte mari orașe din Ucraina, s-au format cozi uriașe la bancomate, oamenii dorind să-și scoată banii avuți în conturi.

Pe de altă parte, zborurile pe mai multe aeroporturi din sudul Rusiei au fost suspendate până în data de 2 martie, după cum au informat autoritățile aviatice de la Moscova. Zborurile sunt suspendate pe aeroporturile din: Rostov, Krasnodar, Anapa, Gelendzhik, Elista, Stavropol, Belgorod, Bryansk, Oryol, Kursk, Voronezh și Simferopol, Crimeea.

................................................................................................................

UPDATE 1. În timp ce ucrainienii părăsesc marile orașe din țară, Kiev, Harkov, Mariupol, etc., de teama războiului, formându-se cozi imense la ieșirea din acestea, oficialii ruși încearcă să-și justifice ofensiva. Ambasadorul Rusiei la ONU, Vasili Nebenzia, a declarat în cadrul Consiliului de Securitate: „Rădăcina crizei de astăzi în privinţa Ucrainei o reprezintă tocmai acţiunile Ucrainei, care ani la rând şi-a încălcat obligaţiile în conformitate cu pachetul de măsuri de la Minsk. Nu suntem agresivi faţă de poporul ucrainean, ci faţă de junta la putere la Kiev”.

.................................................................................................................

UPDATE. Potrivit CNN, trupe şi vehicule militare blindate ruse au pătruns, în această dimineaţă, în Ucraina și dinspre Belarus, pe la punctul de frontieră Senkivka. Informaţia nu este, deocamdată, confirmată din alte surse.

De asemenea, Vladimir Putin ar fi avut o discuție, tot în această dimineață, cu Aleksandr Lukașenko, președintele Belarusului.

Șapte persoane au murit în Ucraina, potrivit primelor rapoarte confirmate, în urma bombardamentelor decise de regimul de la Kremlin. Victimele s-au înregistrat la o unitate militară din Podilsk, în apropiere de Odessa, unde șase persoane au fost ucise și șapte rănite. De asemenea, 19 sunt date dispărute. Al șaptelea decedat este din Mariupol.

.............................................................................................................

Rusia a lansat, în această dimineață, „o invazie de mare amploare” a Ucrainei, așa cum a spus Dmytri Kuleba, ministrul Afacerilor Externe de la Kiev.

În mai multe orașe din Ucraina s-au înregistrat explozii și focuri de armă, la Kiev, Odessa și Mariupol în special.

„Este un război de agresiune. Ucraina se va apăra și va câștiga. Lumea poate și trebuie să-l oprească pe Putin”, a declarat Kuleba. 

Deocamdată, nu sunt informaţii despre eventuale victime, CNN punctând că ar fi sute de răniți.

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, a afirmat că foarte curând va fi impusă starea de război: „Rusia a efectuat lovituri asupra infrastructurii noastre militare și a polițiștilor noștri de frontieră. S-au auzit explozii în multe orașe din Ucraina. Introducem legea marțială pe întreg teritoriul țării noastre. Am avut o conversație cu președintele Biden. SUA au început deja efortul internațional. Astăzi ar trebui să vă păstrați calmul. Stai acasă, dacă puteți. Noi lucrăm. Armata lucrează. Întregul sector al apărării și securității funcționează”.

Ce a spus Vladimir Putin

Preşedintele Rusiei a anunţat, astăzi, la orele 3.00 GMT, o operaţiune militară în Ucraina pentru a apăra separatiştii din regiunea Donbass, situată în estul ţării. Liderul de la Kremlin a cerut armatei ucrainene „să depună armele” şi a promis să contracareze orice interferenţă străină în operaţiunea rusă în Ucraina. Din punctul său de vedere, acţiunile Rusiei reprezintă autoapărare în faţa ameninţărilor şi a unor probleme mai mari decât cele actuale...

Ministerul Apărării de la Moscova susţine că armata rusă atacă doar „infrastructură militară” în Ucraina...

„Act ilegal de agresiune, contrar principiilor dreptului internațional”

„Prim-ministrul Nicolae Ciucă condamnă cu hotărâre invadarea de către Federaţia Rusă a teritoriului Ucrainei, care reprezintă un act ilegal de agresiune, contrar principiilor dreptului internaţional, consacrate de Carta ONU, Actul Final de la Helsinki, Carta de la Paris pentru o Nouă Europă, Carta Securităţii Europene şi celelalte documente care definesc actuala arhitectură europeană de securitate. În numele Guvernului României, premierul Nicolae Ciucă exprimă solidaritatea cu Guvernul Ucrainei şi reiterează susţinerea pentru suveranitatea şi integritatea teritorială ale statului vecin”, se arată într-un comunicat transmis de Guvernul de la Bucureşti, precizându-se, de asemenea: „Recurgerea la forţă nu poate fi justificată în nici o altă circumstanţă decât cele explicit şi limitativ menţionate în Carta ONU. România este în contact permanent cu aliaţii şi partenerii săi, atât în cadrul NATO, UE şi al altor formate, precum şi la nivel bilateral, şi este pregătită să ia toate măsurile care se impun ca reacţie la această agresiune armată, pentru protejarea securităţii întregii regiuni. De asemenea, va fi prioritară protejarea cetăţenilor români aflaţi pe teritoriul ucrainean şi asigurarea drepturilor şi intereselor membrilor comunităţii române din Ucraina”.

Potrivit premierului, „România, ca stat membru NATO, se bucură de toate garanţiile de securitate şi de întreaga solidaritate aliată care decurg din acest statut. Guvernul României şi instituţiile cu atribuţii în domeniu vor aplica, la nivel interinstituţional, toate măsurile pentru a gestiona în mod adecvat implicaţiile acestei situaţii, pe toate palierele - inclusiv din punctul de vedere al eventualelor efecte economice, energetice sau din perspectiva migraţiei necontrolate”.

Uniunea Europeană va trage la răspundere Moscova pentru atacul "nejustificat" asupra Ucrainei, a declarat joi şefa executivului blocului comunitar, Ursula von der Leyen, după ce Kremlinul a anunţat o operaţiune militară pentru a-i apăra pe separatiştii din estul Ucrainei, potrivit Reuters, scrie AGERPRES. 

„Vom trage Kremlinul la răspundere”

„În aceste ore sumbre, gândurile noastre sunt cu Ucraina, cu femeile, bărbaţii şi copiii nevinovaţi care se confruntă cu acest atac neprovocat şi le este frică pentru viaţa lor. Vom trage Kremlinul la răspundere”, a menționat Ursula von der Leyen, şefa Comisiei Europene, într-un mesaj în social-media.

Știre în curs de actualizare.

CITEȘTE ȘI: PASUL APĂSAT al lui Putin! Ucraina NU SE LASĂ... Donbass, ca în Georgia 2008! / Comunicatul MAE și al lui Klaus Iohannis

Mircea Lucescu, în „mijlocul” RĂZBOIULUI! Ce a spus...

 

 


Loading...

loading...

Comentarii  

Barbu Gh.
-1 #1 Barbu Gh. 24-02-2022 08:08
Hopaaaa.... acum există principii de drept internațional? Când s-a ordonat injectarea prostimii n-a mai fost cazul. Drepturile omului nu au contat atunci.
Citat | Raportează către un administrator
Willy
-6 #2 Willy 24-02-2022 11:24
Citez pe Barbu Gh.:
Hopaaaa.... acum există principii de drept internațional? Când s-a ordonat injectarea prostimii n-a mai fost cazul. Drepturile omului nu au contat atunci.

Asa arata comentariul unui latrau cretin rusofil putinist.
Citat | Raportează către un administrator
Barbu Gh.
-5 #3 Barbu Gh. 24-02-2022 11:43
Când citiți comentariul unui sclavete, vezi la ora 11:24, nu știi ce să faci, să râzi sau să plângi?
Și ăștia colcăie printre noi, au drept de vot...

Dar ia să-i întrebe careva de ce-i bine când se încalcă drepturile fundamentale ale cetățenilor și de ce-i rău când se încalcă niște acte internaționale? Vedeți dacă funcționalii răspund.

Aaaa.... sau de ce acum toți sar pe mujici, care-și apără concetățenii în fața ciolovecilor dar nu a sărit nimeni să-i apere pe sîrbi, pe sirieni, libieni, irakieni, afgani...? DE CE???

Am glumit, stați liniștiți. Lătrăii waxeristo-hașta giști nu-ți pot răspunde la întrebări legate de „Tabla înmulțirii”. Ia să-i vedeți ce înjurături o să bage.
Sau să-i întrebi, dacă tot fac propagandă waxxului, ei cu ce au fost injectați?
Citat | Raportează către un administrator
Barbu Gh.
-5 #4 Barbu Gh. 24-02-2022 11:53
Citez pe Willy:
Citez pe Barbu Gh.:
Hopaaaa.... acum există principii de drept internațional? Când s-a ordonat injectarea prostimii n-a mai fost cazul. Drepturile omului nu au contat atunci.

Asa arata comentariul unui latrau cretin rusofil putinist.


Cât fac doi înmulțit cu doi?

Sau, dacă-i prea dificilă întrebarea, spune-ne și nouă când te-ai injectat, cu ce și unde ai fost injectat.

Mulțumim anticipat.
Citat | Raportează către un administrator
Willy
-5 #5 Willy 24-02-2022 13:20
Citez pe Barbu Gh.:


Mulțumim anticipat.

Altceva nu latra paduchele rusofil putinist, atunci cand nu injura (acum nu prea mai poate ca are comentariile moderate. Pacat. O sa uite lumea ce ii asteapta de la hAuriti): "cat e ceasul?", "Cât fac doi înmulțit cu doi?"
Si-a vandut betivul putinist rusofil ceasul si abacul si acum agaseaza lumea cu intrebari stupide! Nu mai intreba latrau cat fac atat ori atat, te injur direct daca vrei.
Uite ce am invatat la scoala: 1 latrau rusofil + 1 kakanel de meserie = 1 sluga putinista latrinist moscovita.
Sau: 1 latrau rusofil inmultit cu n comentarii = 1 bucata mizerie imprastiata zilnic pe aici.
Concluzia: oricat am inmulti sau aduna orice cu 1 latrau, mereu ne da unu. Un cretin rusofil.

Am si eu o curiozitate mai veche. Poate raspunde latraul rusofil cui i se adreseaza cand vorbeste la plural (ca doar stim ca nu il baga nimeni in seama si ca isi da singur aprecieri la comentarii sa creada lumea ca e apreciat si "citit" - ha, ha, ha!). Ca tot asta vedem: "Când citiți, Vedeți dacă, stați liniștiți, etc". Oare cu cine vorbeste? Singur in oglinda, cu kakanel ca de obicei?
Citat | Raportează către un administrator
Barbu Gh.
-2 #6 Barbu Gh. 24-02-2022 13:47
A răspuns? De ce nu a răspuns? Hai, operațiile aritmetice elementare nu le știe, acolo trebuie ceva neuroni, dar nici să răspundă despre injectărule pe care le-a avut...?

Prea grele întrebările, nu-i așa?

Q.E.D.
Citat | Raportează către un administrator
Barbu Gh.
-3 #7 Barbu Gh. 24-02-2022 13:57
Comentariile................................

Sau este firesc să le dați pe ale ălora care „țin” cu cei ce-i împilează pe români? Ăia care au teritorii de-ale noastre și ne batjocoresc pe față.
Citat | Raportează către un administrator
Willy
-5 #8 Willy 24-02-2022 15:51
Citez pe Barbu Gh.:
Comentariile................................

Sau este firesc să le dați pe ale ălora care „țin” cu cei ce-i împilează pe români? Ăia care au teritorii de-ale noastre și ne batjocoresc pe față.

Sluga latratoare pidosnica putinist latrinista a hamait in gol? A latrat in vant? Suparat sclavetele rusofil ca nu ii citeste nimeni schelalaiturile putiniste? A injurat cumva si nu i s-a aprobat? a dat-o pe aia cu pescuitul si ce bea el, sticluta mult iubita Mona pe care o tine la piept si canta #MonaDragosteaM ea? Muahaaaaaaaaa!
Ma mir ca inca mai apare propaganda putinista intr-un ziar ce are ca nume cuvantul "transilvania". Sau sa nu ma mir? Macar nu schimbati numele brosurii? putinexpress? sau hamhamexpress?
Citat | Raportează către un administrator
Raoke Kaka
-6 #9 Raoke Kaka 24-02-2022 16:34
Face ce face betzivanul si se lauda cu ce toarna zi si noapte, cand este zi de pomana, pe gat: ”#MonaDragostea Mea”. Ca, altfel, el este cu aurolacul. Dupa care se ”exprima” cum l-a invatat muma-sa: ”Muahaaaaaaaaa!”.
Vedetzi de ce este tot timpul beat de nu mai stie de el? DUPĂ CUM SI RECUNOASTE: ”Te trezesti a doua zi din betie si te gandesti cu groaza ce ai pescuit aseara: el sau ea.” În data de 09-10-2021, ora 01:05:06, în bzb.ro. El a recunoscut, homalaul betiv, el!
El recunoaste si ca-i homosexual dar o fi ceva genetic.
Citat | Raportează către un administrator
VAX POPULI
+3 #10 VAX POPULI 24-02-2022 21:54
Gata,nu mai urla pipitzele jurnaliste,facu te la stanta uzata a CRIMINALULUI ION ILIESCU despre "politistul ucigas" al Raisei,bitoanga pe care ma-sa si tac-su n-au invatat-o cum se traverseaza o trecere de pietoni,iar acum e in groapa ? Acum sunt afectate emotional de copiii ucrainieni care plang printre daramaturi ? Dar cu copiii vietnamezi,irak ineni,afgani sau sarbi,morti printre daramaturile razboaielor create de vinovatii de GENOCID: Nixon,Tony Blair,G.Bush sau fiu-sau,razboai e purtate sub masca FreeDOOM & Democrazy cum ramane ? Le-au aparat krul la musulmani in Kosovo si i-au macelarit pe sarbi,pentru ca nici 10 ani mai tarziu sa ii macelareasca pe arabii din Afganistan.Ma,c e mama drk de boala v-ati ales,ca-i tare INCURABILA ?
Citat | Raportează către un administrator
carlas
0 #11 carlas 24-02-2022 23:50
Citez pe Raoke Kaka:
Face ce face betzivanul si se lauda cu ce toarna zi si noapte, cand este zi de pomana, pe gat: ”#MonaDragosteaMea”. Ca, altfel, el este cu aurolacul. Dupa care se ”exprima” cum l-a invatat muma-sa: ”Muahaaaaaaaaa!”.
Vedetzi de ce este tot timpul beat de nu mai stie de el? DUPĂ CUM SI RECUNOASTE: ”Te trezesti a doua zi din betie si te gandesti cu groaza ce ai pescuit aseara: el sau ea.” În data de 09-10-2021, ora 01:05:06, în bzb.ro. El a recunoscut, homalaul betiv, el!
El recunoaste si ca-i homosexual dar o fi ceva genetic.

hey tu Rao nebunatico ma mai sti?? iereai fetita mea in Holanda, ne rujeam dimineata amandoua. vai tu ce trece vremea.
Citat | Raportează către un administrator

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
FIN-ECO -Elimina deseurile responsabil!

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Vi, 02 Iun 2023
Euro   Euro   EUR   4.9633   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.6099   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.7790   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   5.0913   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2599   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.4361   Creștere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5377   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   133.7300   Scădere
Anunturi MyTEX

Credeţi că şoferii RATVB vor intra în grevă generală?

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter