myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 
 

BRAȘOV. În arest preventiv pentru OMOR / Rămâne după gratii și bărbatul care a ucis și îngropat o prostituată

  • Apreciez !Nu-mi place !+1
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Un bărbat se află în arest preventiv de luna trecută, în județul Brașov, fiind acuzat de „omor”. Ieri, Tribunalul Brașov a dispus prelungirea măsurii arestării preventive pentru încă 30 de zile, începând cu 13 august (până pe 11 septembrie, inclusiv).

Iată decizia Tribunalului Brașov:

„08.08.2022
Ora estimata: 10:30
Complet: JDL12
Tip solutie: Soluţionare
Solutia pe scurt: Admite propunerea de prelungire a arestării preventive formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov. În baza art. 234 şi urm. Cod procedură penală, dispune prelungirea măsurii arestării preventive luate faţă de inculpaţul: SFETCU MARIAN-COSTEL, pentru 30 zile începând cu data de 13 august 2022 şi până la data 11 septembrie 2022 inclusiv. În baza art.275 alin. 3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul apărătorului desemnat din oficiu (Munteanu Bumbea Daciana Elena) va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei în contul Baroului Braşov. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată prin punerea acesteia la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei azi 08.08.2022”.

El a fost arestat preventiv pe 14 iulie, tot la decizia Tribunalului Brașov. Iată decizia de atunci a instanței:

„În baza art. 226 al. 1 Cod de Procedură Penală raportat la art. 223 al. 2 Cod de Procedură Penală şi art. 202 al. 1, 3, 4 lit. e Cod de Procedură Penală admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov şi, pe cale de consecinţă, dispune arestarea preventivă a inculpatului SFETCU MARIAN-COSTEL, pentru săvârşirea infracţiunii de „omor” prev. de art. 188 alin. 1 Cod penal, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 14.07.2022 şi până la data de 12.08.2022, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului SFETCU MARIAN-COSTEL. Executorie. Onorariul pentru apărătorul desemnat din oficiu, avocat VOINESCU MĂDĂLINA, se va înainta Baroului Braşov din fondurile Ministerului Justiţiei. În baza art. 275 al. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de a formula contestaţie în 48 ore de la pronunţare”.

Rămâne în arest și bărbatul care a ucis și îngropat o prostituată

Judecătorii Tribunalului Brașov au dispus prelungirea arestării preventive și în cazul bărbatului de 41 de ani, din Bod - județul Brașov, care a ucis o prostituată, apoi a îngropat-o, la începutul lunii trecute.
„Admite propunerea Parchetului de pe lăngă Tribunalul Braşov relativ la inculpatul Ionescu Mihai. În baza dispoziţiilor art 234 şi urm Cod Procedură Penală prelungeşte măsura arestării preventive a inculpatului: - Ionescu Mihai – pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de începând cu data de 7.08.2022 şi până la data de 5.09.2022 inclusiv. Cheltuielile judiciare avansate de stat răman în sarcina acestuia iar onorariul pentru avocat din oficiu se va înainta din fondul Ministerului Justiţiei . Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia procurorului şi părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 2.08.2022”, se arată pe site-ul Tribunalului Brașov.

VEZI ȘI:

BRAȘOV. Recidivistul care a omorât și îngropat o prostituată nu vrea în arest / Când se va soluționa contestația

Update. BRAȘOV. Peste 270 de ore de filmări vizionate pentru a soluționa CRIMA de zilele trecute... Muncă titanică, suspect arestat

BRAȘOV. Strangulată și îngropată lângă râul Bârsa... IPJ Brașov și Parchetul Tribunalului, informații privind cazul tinerei omorâte de un „client" (AUDIO)

Update. BRAȘOV. Bărbatul acuzat că a omorât și îngropat o femeie care se prostitua a fost arestat preventiv

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 

Poza zilei

 
FIN-ECO -Elimina deseurile responsabil!

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Mie, 08 Feb 2023
Euro   Euro   EUR   4.8962   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.5550   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.5088   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.9559   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2434   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.4061   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5034   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   126.0000   Creștere
Anunturi MyTEX

Credeți că bugetul județului Brașov este unul realist, așa cum a spus Adrian Veștea?

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter