myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 
 

Afaceristul brașovean Dan Cămârzan, „eliberat” de la Psihiatrie la 3 ani după ce și-a ucis bunica! Iată ce a decis instanța!

  • Apreciez !Nu-mi place !-1
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Judecătoria Beiuș a aprobat, recent, externarea de la Psihiatrie a afaceristului brașovean Dan Cămârzan, care și-a ucis bunica, în urmă cu trei ani. Afaceristul şi-a omorât bunica din partea maternă, în data de 6 mai 2019, în urma unui conflict spontan. După crimă, el a stat o perioadă în Arest, apoi a fost internat la Psihiatrie. Recent, însă, s-a dispus înlocuirea internării cu măsura tratamentului medical ambulator.

Iată decizia Judecătoriei Beiuș:

„19.07.2022
Ora estimata: 09:00
Complet: COMPLET 7 MIXT
Tip solutie: Soluţionare
Solutia pe scurt: În baza art.571 al.2 C.pr.pen., admite cererea formulată de către petentul CĂMÂRZAN DAN CRISTIAN, internat în Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Ştei pentru menţinerea, încetarea sau înlocuirea măsurii de siguranţă a internării medicale şi în consecinţă: Dispune înlocuirea măsurii de siguranţă a internării medicale ce a fost aplicată faţă de petentul CĂMÂRZAN DAN CRISTIAN, luata fata de acesta prin încheierea penală nr.88/UP/10.08.2019 pronunţată de Tribunalul Braşov în dosar nr. 2959/62/2019 cu măsura de siguranţă medicală a obligării la tratament medical, prevăzută de art.109 Cod penal. Dispune liberarea petentului din spital. În conformitate cu dispoziţiile art.566 alin.1 C.proc.pen., măsura de siguranţă a obligării la tratament medical ambulator se pune în executare prin comunicarea unei copii de pe dispozitivul prezentei sentinţe şi a unei copii de pe raportul medico-legal, Direcţiei Sanitare a judeţului pe teritoriul căruia locuieşte persoana faţă de care s-a luat această măsură. În conformitate cu disp. art. 571 al. 5 C.proc.pen., o copie de pe hotărârea rămasă definitivă se va comunica instanţei de executare. Obligă Ministerul Justiţiei să vireze din fondurile sale în contul Institutului de Medicină Legală Timişoara suma de 252 lei reprezentând contravaloarea raportului de nouă expertiză medico-legală psihiatrică nr. 1069/A6 din 18.05.2022 . Obligă Ministerul Justiţiei să plătească din fondurile sale suma de 156,5 lei, onorar parţial de avocat din oficiu, pentru av. Petrulea Vasile, din cadrul Baroului Bihor, având delegaţie pentru asistenţă judiciară obligatorie nr.5570/31.12.2021. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicarea copiei minutei cu intimata şi procurorul. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, 19.07.2022.
Document: Hotarâre 465/2022 19.07.2022”.

Hotărârea ar fi avut la bază un raport de expertiză medico-legală favorabilă lui Cămârzan, emisă de Institutul de Medicină Legală Timișoara pe 18 mai 2022.

În cauză nu a fost formulată contestație, după cum precizează și fanatik.ro.

Omul de afaceri brașovean Dan Cămârzan a dezvoltat, printre altele, complexul rezidențial Tâmpa Gardens și Europe Residence. Amintim că, în 2018, cu un an înainte de a-și omorî bunica, Dan Cămârzan a ajuns la Secția 2 Poliție Brașov, fiind unul dintre brașovenii care au protestat în fața Spitalului de Psihiatrie, revoltați că a fost internat acolo un șofer care refuză documentele emise de stat, prezentându-se apoi cu un așa-zis act de identitate în care scria „născut viu”. Dan Cămârzan susținea că este trimisul lui Dumnezeu pe Pământ.

 

VEZI ȘI:

BRAȘOV. SUSPICIUNI DE OMOR, după ce o femeie a fost găsită decedată! Controversatul afacerist Dan Cămârzan a fost dus la audieri și reținut

Update. Omul de afaceri Dan Cămârzan va fi propus spre arestare preventivă, pentru „omor” în forma violenţei în familie

Update. BRAŞOV. Afaceristul Dan Cămârzan a fost arestat preventiv pentru uciderea bunicii sale

UPDATE. BRAŞOV. Omul de afaceri acuzat că şi-a ucis bunica şi-a terorizat fosta soţie! Femeia a cerut ordin de protecţie împotriva lui Dan Cămârzan

BRAȘOV. Șofer internat la PSIHIATRIE, astăzi, după un control rutier pe strada Carpaților

 


Loading...

loading...

Comentarii  

Willy
+4 #1 Willy 11-08-2022 22:39
Si noi le platim astora salarii, pensii si privilegii nesimtite...
Citat | Raportează către un administrator

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 

Poza zilei

 
FIN-ECO -Elimina deseurile responsabil!

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Mie, 08 Feb 2023
Euro   Euro   EUR   4.8962   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.5550   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.5088   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.9559   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2434   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.4061   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5034   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   126.0000   Creștere
Acesta este spatiul pentru reclama ta!

Merită avocata Trandafir banii primiți de la Primăria Brașov în speța P&P?

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter