myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X

Brașov. Incendiu în comuna Recea / Update: Necaz mare...

• Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video

Lucrez...

Lucrez...

Este alertă de incendiu în comuna Recea din jud. Brașov. Potrivit ISU Brașov, o casă a luat foc, în satul Gura Văii. Pompierii au fost solicitați să intervină, pentru stingerea flăcărilor. Misiunea este în curs de desfășurare.

„Incendiu la o casă din satul Gura Văii (comuna Recea). Se deplasează două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Din primele informații primite, incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 200 mp. Misiunea este în dinamică”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, mr. Ciprian Sfreja.

Update 1:

În urma incendiului au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 100 mp și un  grajd.

Update 2:

Sora proprietarului le-a scris jurnaliștilor de la fagarasultau.ro.

Va scriu in contul fratelui meu, socat si disperat in momentele astea, deoarece i-a luat casa foc azi -dimineata la Gura -Vaii! A ars tot, inclusiv calul pe care il avea pentru ajutorul de diverse munci de toata ziua. Stiu ca sunteti persoane care intelegeti necazurile semenilor de aceia v-as ruga sa publicati pe site-ul dumneavoastră aceasta nenorocire, care a venit in prag de iarna poate se vor gasi oameni cu suflet mare si credinta in Dumnezeu sa il ajute . E nevoie de tot de la zero. Multumesc din suflet si imi cer scuze pentru deranj. Va urmaresc si va apreciez pagina stiu ca prin voi multa lume s-a salvat de la tristete", este mesajul trimis de sora proprietarului casei arse, Lucia Iancu.

Loading...

loading...

Adaugă comentariu

ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate.

Meteo

MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

FIN-ECO -Elimina deseurile responsabil!

Citește ziarul

Radio TexFm

Comprest S.A.

Curs BNR

Mie, 22 Mar 2023
Euro   Euro   EUR   4.9232   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.5644   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.6092   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.9467   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2451   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.3316   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5172   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   126.9000   Creștere
Acesta este spatiul pentru reclama ta!

Susțineți ideea construcției unui sens giratoriu suspendat în Bartolomeu?

Cele mai citite

Noutăți

Abonează-te la newsletter