Poze
Video
|
|
Este alertă de incendiu în comuna Recea din jud. Brașov. Potrivit ISU Brașov, o casă a luat foc, în satul Gura Văii. Pompierii au fost solicitați să intervină, pentru stingerea flăcărilor. Misiunea este în curs de desfășurare.
„Incendiu la o casă din satul Gura Văii (comuna Recea). Se deplasează două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Din primele informații primite, incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 200 mp. Misiunea este în dinamică”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, mr. Ciprian Sfreja.
Update 1:
În urma incendiului au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 100 mp și un grajd.
Update 2:
Sora proprietarului le-a scris jurnaliștilor de la fagarasultau.ro.
„Va scriu in contul fratelui meu, socat si disperat in momentele astea, deoarece i-a luat casa foc azi -dimineata la Gura -Vaii! A ars tot, inclusiv calul pe care il avea pentru ajutorul de diverse munci de toata ziua. Stiu ca sunteti persoane care intelegeti necazurile semenilor de aceia v-as ruga sa publicati pe site-ul dumneavoastră aceasta nenorocire, care a venit in prag de iarna poate se vor gasi oameni cu suflet mare si credinta in Dumnezeu sa il ajute . E nevoie de tot de la zero. Multumesc din suflet si imi cer scuze pentru deranj. Va urmaresc si va apreciez pagina stiu ca prin voi multa lume s-a salvat de la tristete", este mesajul trimis de sora proprietarului casei arse, Lucia Iancu.
![]() |
Euro | EUR | 4.9232 |
![]() |
||||
![]() |
Dolarul american | USD | 4.5644 |
![]() |
||||
![]() |
Lira sterlină | GBP | 5.6092 |
![]() |
||||