myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BAC 2021. Peste 67% dintre candidații din BRAȘOV au picat examenul

  • Apreciez !Nu-mi place !+2
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Potrivit lui Valentin Bucur, purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Judeţului (IŞJ) Braşov, 32,79% este rata de promovare în cea de-a doua sesiune a examenului național de Bacalaureat 2021 în județul Brașov (înainte de soluționarea contestațiilor)

Ministerul Educației a publicat astăzi, 31 august, pe site-ul dedicat, rezultatele obținute de absolvenții studiilor liceale care au susținut probele examenului național de Bacalaureat în sesiunea august-septembrie 2021.
Rezultatele au fost afișate atât pe http://bacalaureat.edu.ro/, aici fiind cele din județul Brașov, cât și în centrele de examen, prin anonimizarea numelor și a prenumelor candidaților, în concordanță cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor - RGPD/GDPR).

Rata cumulată de promovare (înainte de contestații) este de 32,79%, în creștere cu peste 3 puncte procentuale față de aceeași etapă de afișare din sesiunea august-septembrie a anului trecut: 29,31%. Au promovat 243 de candidați, dintr-un total de 741 de candidați prezenți. Cele mai multe medii se află în intervalul 6.00-7.00 - 207. Numărul de candidați înscriși în această sesiune a fost de 900.
Contestațiile pot fi depuse/transmise astăzi, 31 august, în intervalul orar 12:00 - 18:00, inclusiv prin mijloace electronice. În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.
Rezultatele înregistrate după soluționarea contestațiilor vor fi anunțate vineri, 3 septembrie.
Pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiții, cumulativ: recunoașterea/echivalarea/susținerea tuturor probelor de evaluare a competențelor lingvistice și digitale; susținerea tuturor probelor scrise și obținerea notei 5 (cel puțin) la fiecare dintre acestea; obținerea mediei 6 (cel puțin) la probele scrise.

 


Loading...

loading...

Comentarii  

Raoke Kaka
+1 #1 Raoke Kaka 31-08-2021 18:11
Ce de waxeri, ce de colegi cu diribaul fără școală care waxerește noaptea pentru-n os de ros! Știți de cine este vorba, lătrăul fără nici-o calificare, boacterul de noapte cu pseudonim săsesc!

COPII, ÎNVĂȚAȚI DACĂ NU VREȚI SĂ DEVENIȚI WAXERI!
Învățați, învățați, învățați!
Citat | Raportează către un administrator

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Mie, 25 Mai 2022
Euro   Euro   EUR   4.9417   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.6288   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.7906   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.8055   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2413   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.6059   Stagnare
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5266   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   127.9700   Scădere
Acesta este spatiul pentru reclama ta!

Credeţi că FC Brașov va porni în sezonul viitor al Ligii 2 cu o depunctare?

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter