myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 
 

Avantajele învățării online a limbilor străine, profesori din alte țări

  • Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Cei de la Online Teacher sunt profesioniști în predarea exclusiv online a limbilor străine.

Profesorii care predau sunt români, străini și nativi cu studii în domeniul educației, andrologiei, pedagogiei și predării online. Dețin certificate recunoscute național și internațional (CELTA). Participă periodic la cursuri de perfecționare a predării și comunicării eficiente a unei limbi străine. 

  • Sunt organizate cursuri pentru copii, adresate celor cu vârste cuprinse între 4-14 ani. Pot fi individuale sau de grup. Sunt cursuri ce vizează limbajul general sau pregătirea pentru examene. 

„Eu sunt foarte incântată de progresul făcut de fiica mea la cursul de engleză. Abordează teme diverse și exerciții interesante care o «prind». Comunicarea cu trainerul este foarte bună, de fiecare dată am stabilit împreună orarul, iar când a fost nevoie de recuperare a fost foarte flexibil”, a declarat L. Teodorescu, mama unei fetițe înscrisă la cursul de grup de engleză.

Pentru înscrierea la curs accesează www.trainer.international - secțiunea cursuri pentru copii. Completează formularul de contact, pentru a fi sunat. Înscrie copilul la o sesiune demonstrativă și de evaluare. Stabilește detaliile privind înscrierea la curs.  

  • Cursurile pentru adulți pot fi individuale sau de grup (max. 4 persoane) și sunt personalizate pe nevoile fiecărei grupe. Se poate opta pentru un curs alături de un trainer român (pentru nivelurile începător și elementar) sau străin (pentru nivelurile mediu și avansat). Programul este flexibil și toate cursurile se vor preda online, prin Skype, cu profesor specializat. Testele şi materialele didactice se transmit online. 

„Eu sunt foarte mulțumită, mă ajută și este o metodă extraordinară, chiar inovativă aș putea spune, de a învăța o limbă străină”, a relatat G. Prodan, cursant la limba engleză.

Accesează www.trainer.international - secțiunea cursuri individuale. Completează formularul de contact pentru a fi sunat. Înscrie-te la o sesiune demonstrativă și de evaluare. Stabilește detaliile privind înscrierea la curs. 

  • De asemenea, sunt organizate cursuri pentru companii, unde  limbajul utilizat este unul general, business sau specializat în funcție de nevoile clientului, iar profesorii pot fi români, străini sau nativi. Sesiunile sunt individuale sau de grup (max. 4 persoane). 

La aceste cursuri, profesorii Online Teacher vor monitoriza constant evoluția echipei, prin rapoarte lunare către echipa de management. Programul este flexibil, astfel încât fiecare membru al echipei să poată participa la cursuri. 

„Sunt foarte mulțumită atât de conținutul lecțiilor, de subiectele de discuție, cât și de modul de desfășurare a cursului și de trainerul care mă ajută foarte mult. Lecțiile au un conținut diferit de ceea ce am făcut cu grupa in-company: sunt mai ușor de parcurs și pun accentul mai mult pe exerciții decât pe teorie, ceea ce pentru mine este un avantaj. Au fost situații în care nu am fost disponibilă, însă am beneficiat de toată flexibilitatea de care aveam nevoie pentru a recupera. Este diferit de ceea ce am făcut până acum și este o îmbunătățire pentru mine. Mă ajută și particip cu drag de fiecare dată!”, a precizat A. Nuțu, KFC Regional Manager.

Înscrierea la curs se face accesând www.trainer.international - secțiunea cursuri pentru companii. Completează formularul de contact pentru a fi sunat. Solicită o oferă personalizată și participă la o sesiune demo. Stabilește detaliile privind semnarea contractului. 

Înainte de alegerea unui produs Online Teacher, clienții beneficiază de o evaluare a nivelului de cunoștințe. În urma acesteia și după ce se stabilesc nevoile, cursantul alege alături de profesioniștii noștri produsul potrivit.

Alte informatii si detalii la: 

ONLINE TEACHER

Tel.: 00 40 729096424

e-mail: office@trainer.international

 

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
FIN-ECO -Elimina deseurile responsabil!

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Vi, 02 Iun 2023
Euro   Euro   EUR   4.9633   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.6099   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.7790   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   5.0913   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2599   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.4361   Creștere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5377   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   133.7300   Scădere
Anunturi MyTEX

Credeţi că şoferii RATVB vor intra în grevă generală?

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter