myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 
 

221 de elevi au finalizat în magazinele Profi stagiile de practică organizate și desfășurate în cadrul proiectului „Pregătirea practică a profesioniștilor de mâine!”

  • Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Dacă în vara lui 2021 patru grupe de elevi finalizau stagiile de practică organizate în cadrul proiectului „Pregătirea practică a profesioniștilor de mâine!”, sfârșitul anului școlar 2022 încununează cu succes și finalizarea altor șapte grupe de practică cu elevi din cadrul mai multor instituții de învățământ din Regiunea Centru NV a țării.

Astfel că un număr total de 221 elevi și-au efectuat stagiile de practică prevăzute în curricula școlară, în magazinele Profi, într-un mediu profesionist, îndrumați de către formatorii-tutori, angajații din magazine înzestrați cu experiență și răbdare, și sub atenta supraveghere a tutorilor de practică desemnați de către unitățile de învățământ partenere în proiect. Toți elevii prezenți la stagiile de practică au primit zilnic prânzul (masa caldă cu felul I și II, desert și apă). 

Tot în această perioadă, respectând obiectivele stabilite în proiect, echipa de implementare si partenerii furnizori de servicii s-au asigurat că cei 221 de elevi înscriși în proiect au participat la sesiuni de consiliere și orientare în carieră, atât în întâlniri individuale cât și de grup, susținute de psiholog specializat.

De asemenea, elevii care au îndeplinit criteriile de elegibilitate stabilite în contractul de parteneriat au primit o bursă de studii în valoare de 600 de lei net.

În luna august a fost organizată online festivitatea de premiere a câștigătorilor competiției profesionale inter-regionale „Impactul pregătirii practice a elevilor”, în cadrul căreia au fost nominalizați câștigătorii și au fost prezentate proiectele elaborate de către aceștia. 

Au fost desemnate treizeci de proiecte câștigătoare (douăzeci și opt individuale și două de echipă). Pentru fiecare proiect câștigător premiul a fost de 500 lei net.

În cadrul festivității, atât cadrele didactice prezente, cât și elevii și-au exprimat mulțumirea față de modul în ce au fost organizate și desfășurate stagiile de practică în cadrul magazinelor Profi, precum și pentru alte beneficii precum servirea mesei, echipamente de lucru, burse de studiu, competiție, etc.

Activitățile pentru grupul țintă înscris în proiect nu se încheie aici. Organizarea evenimentului Conferința stagiilor de practică este în plină desfășurare!

Dar despre acest subiect în următorul articol!

ProiectulPOCU/633/6/14 cu titlul „Pregătirea practică a profesioniștilor de mâine!”, finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 6 - Educaţie şi competenţe.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
FIN-ECO -Elimina deseurile responsabil!

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Mie, 22 Mar 2023
Euro   Euro   EUR   4.9232   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.5644   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.6092   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.9467   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2451   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.3316   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5172   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   126.9000   Creștere
Anunturi MyTEX

Susțineți ideea construcției unui sens giratoriu suspendat în Bartolomeu?

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter