myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

Redistribuirea produselor alimentare provenite de la UE continuă până la epuizarea stocurilor

  • Apreciez !Nu-mi place !0

Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Pentru că nici după a doua etapă nu s-a reușit epuizarea stocurilor alimentare de la Uniunea Europeană, acordate prin Programului operațional Ajutorarea persoanelor defavorizate (POAD), Direcția de Servicii Sociale (DSS) din cadrul Primăriei Brașov a decis să continue activitatea de redistribuire a pachetelor. 

Conform HG 80/2015 pentru completarea HG 799/2014 privind implementarea POAD, DSS va redistribui ajutoarele alimentare rămase persoanelor defavorizate care au primit anterior alimente în cadrul campaniei. 

Pentru persoanele îndreptățite din municipiul Brașov, redistribuirea se face tot la sediul DSS situat pe strada Panselelor 23 și a început de joi. Fiecare beneficiar va mai putea lua câte o cutie cu produse alimentare, în limita stocului disponibil. 

Potrivit directorului DSS Brașov, Mariana Topoliceanu, au rămas circa 3.000 de cutii. 

Redistribuirea ajutoarelor alimentare se face conform următorului program: luni, miercuri și vineri în intervalul orar 8.30-15.30; marți și joi în intervalul orar 8.30-17.00.  

 

Sunt necesare acte în original și copie 

În vederea desfășurării în bune condiții a activității specifice POAD, directorul DSS Brașov a ținut să menționeze care sunt actele pe care persoanele care fac parte din grupul-țintă trebuie să le prezinte: actul de identitate în original și copie, precum și documente justificative în copie, după caz: certificatul de încadrare în grad de handicap grav/accentuat; decizia de pensie sau mandat poștal pentru plata drepturilor; carnetul de șomer vizat conform prevederilor legale; adeverință eliberată de Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă Județeană care atestă înregistrarea persoanei ca șomer în evidența agenției pentru ocuparea forței de muncă; dispoziția primarului pentru persoanele beneficiare de venit minim garantat și alocație pentru susținerea familiei. 

Pentru persoanele nedeplasabile se pot ridica ajutoarele alimentare de către o altă persoană împuternicită și în acest sens se vor prezenta următoarele documente: împuternicire scrisă de mână de beneficiar; actul de identitate original și copie al beneficiarului; actul de identitate original și copie al împuternicitului; documentele justificative enumerate mai sus, după caz.

În cazul minorilor sau al persoanelor asupra cărora este instituită o măsură de protecție, vor fi prezentate următoarele documente: actul de identitate original și copie; copia actului prin care este numit/ă reprezentantul legal; copia actului de identitate a persoanei care ridică ajutoarele alimentare; documentele justificative enumerate mai sus, după caz. 

Pentru relații suplimentare și eventuale nelămuriri privind calitatea de beneficiar îi puteți contacta pe reprezentanții DSS Brașov la nr. de telefon 0368-469995 sau la sediul Direcției de Servicii Sociale str. Panselelor nr.23.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
Brai-Cata - Colecteaza selectiv

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Vi, 27 Mai 2022
Euro   Euro   EUR   4.9429   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.6098   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.8083   Scădere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.8066   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2418   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.6187   Creștere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5272   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   125.7900   Scădere
Acesta este spatiul pentru reclama ta!

Credeți că primarul Allen Coliban va face „curățenie” la secția de handbal a CSM Corona Brașov după ratarea promovării în Liga Națională?

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter