myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

Peste 150 de străzi din Brașov au fost salubrizate de către angajații Comprest S.A. în prima săptămână a Campaniei „Luna Curățeniei”, demarată de Primăria Brașov

  • Apreciez !Nu-mi place !-2
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Începând din data de 29 martie, Brașovul a intrat în curățenie generală, în cadrul campaniei de salubrizare demarată de Primăria Brașov. Acțiuni de igienizare vor avea loc zilnic până în data de 1 mai.

Pentru ca Brașovul să rămână un exemplu la capitolul curățenie, pe baza graficelor stabilite împreună cu inspectorii municipalității, până în data de 1 mai, echipele Comprest S.A. vor acționa în fiecare cartier pentru a curăța toate spațiile verzi și zonele carosabile, unde peste iarnă au apărut „accidental” deșeuri, care nu fac deloc cinste comunității. 

A fost angajat personal suplimentar

Astfel, pe parcursul săptămânii trecute, au fost igienizate peste 150 de străzi din zonele Brașovul Vechi, Scriitorilor și Centrul Istoric. Pentru a se putea derula aceste activități (care sunt realizate pe lângă acțiunile de salubrizare planificate zilnic), operatorul de salubrizare a angajat personal suplimentar. Practic, pe fiecare stradă au fost curățate rigolele, au fost măturate trotuarele și celelalte alei pietonale, au fost greblate zonele verzi, ridicate depozitările de deșeuri accidentale din diverse perimetre, precum și igienizate cursurile de apă. În plus, în zona Pieței Sfatului au fost ridicate toate grămezile de zăpadă adunată în urma ninsorilor abundente de luna trecută, astfel încât acest simbol al orașului de la poalele Tâmpei să aibă imaginea pe care ne-o dorim cu toții. 

Săptămâna aceasta, echipele Comprest S.A. vor acționa în zona Gării și Astra 1 și se vor finaliza acitvitățile pe toate străzile din zona centrală.

Spălarea boxelor de gunoi se va efectua săptămânal!

În paralel cu această campanie, odată cu încălzirea vremii, au fost reluate și activitățile de spălare a celor peste 200 de boxe de gunoi din toate cele opt zone ale Brașovului unde Comprest S.A. gestionează activitatea de ridicare a deșeurilor menajere, respectiv Timiș-Triaj, Craiter, Florilor, Gării, Tractorul, Bartolomeu, Stupini și Brașovul Vechi. Astfel de acțiuni, ce includ și spălarea zonelor din vecinătatea platformelor, vor fi efectuate săptămânal, în toate aceste cartiere, programul detaliat putând fi consultat pe pagina de Facebook a Comprest S.A..

Reamintim că toți brașovenii care doresc să renunţe la obiectele din gospodărie care nu mai prezintă utilitate sau fac curăţenie generală şi doresc să se dispenseze de lucruri nefolositoare, altele decât deşeuri menajere, o pot face până pe 1 mai și în containerele de 7 - 9 m.c., dispuse pe domeniul public cu ocazia campaniei de curățenie de primăvară. În schimb, în aceste containere este interzisă depozitarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și a molozului rezultat din demolări, precum și a altor resturi de materiale de construcții. Aceste deșeuri au un regim special și sunt ridicate separat pe bază de cerere adresată operatorului de salubrizare.

Nu în ultimul rând, odată cu încălzirea vremii au fost reluate activitățile de curățare a semnalizării rutiere, în special a separatoarelor de sens instalate pe mai multe străzi principale din Brașov, în vederea asigurării condițiilor optime pentru un trafic în siguranță.

Programul detaliat al acțiunilor planificate în fiecare cartier al Brașovului, în cadrul campaniei de curățenie de primăvară, este disponibil pe pagina de Facebook a Comprest S.A., precum și pe site-ul companiei pe următorul link:

www.comprest.ro/noutati

 

 


Loading...

loading...

Comentarii  

Barbu Gh.
+3 #1 Barbu Gh. 05-04-2021 10:49
Foarte bine. Dar care-i relevanța acestei știri? Nu pentru asta ia bani Comprestul?
Da, dacă Alienatul scotea putorile atârnătoare la buget la muncă, să fie și ele utile măcar o dată în viață, da, ar fi fost o știre. Dar așa....
Citat | Raportează către un administrator

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
FIN-ECO -Elimina deseurile responsabil!

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Vi, 03 Dec 2021
Euro   Euro   EUR   4.9487   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.3767   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.8121   Scădere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.7595   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2460   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.4089   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5302   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   136.0500   Scădere
Acesta este spatiul pentru reclama ta!

Credeţi că varianta OMICRON va determina autorităţile să impună noi restricţii?

Campanii Publicitare Outdoor

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter