myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

FIN-ECO SA, operatorul depozitului ecologic zonal Brașov, investește în creșterea capacității de tratare a levigatului

  • Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Operatorul depozitului ecologic zonal Brașov, FIN-ECO S.A., anunță demararea lucrărilor de instalare a unei noi stații de tratare a levigatului, prin înlocuirea celei existente cu o instalație dotată cu tehnologie de ultimă generație. Noua instalație are o capacitate de 165 mc/zi. Soluția tehnică a fost proiectată și urmează să fie operaționalizată de compania internațională Klarwin, unul dintre liderii europeni în tehnologii pentru tratarea apelor municipale, reziduale și industriale. 

„Investim constant în soluții pentru protecția mediului și pentru îmbunătățirea continuă și eficientizarea sistemului de management al deșeurilor la nivel local. Creșterea capacității de tratare a levigatului presupune trecerea de la o capacitate de 48 mc/zi, la 165 mc/zi. Toate acțiunile noastre sunt îndreptate spre protecția mediului”, a explicat Marcela Predescu, administrator FIN-ECO.

Stația de tratare a levigatului folosește tehnologia prin osmoză inversă, licențiată de Pall Corporation, un proces de purificare a apei ce va fi reintrodusă ulterior în circuitul natural.

„Autorizarea investiției de către autoritățile locale de mediu confirmă faptul că aceasta este de o importanță deosebită atât din punct de vedere economic, cât și pentru protecția mediului și sănătatea populației. Continuăm să monitorizăm toți parametrii, pentru a ne asigura că activitatea de depozitare a deșeurilor respectă cele mai înalte standarde din domeniu”, a concluzionat reprezentantul companiei. 

FIN-ECO S.A. este operatorul Depozitului Ecologic Zonal Brașov și își desfășoară activitatea în conformitate cu toate prevederile legale în domeniu, folosind bune practici de gestionare a deșeurilor, având ca obiectiv minimizarea emisiilor de mirosuri și a tuturor emisiilor ce ar putea afecta mediul și ar putea produce disconfort pentru cetățeni. Compania lucrează cu cei mai buni specialiști la nivel internațional, cu lideri europeni în producția de tehnologii sustenabile în domeniul gestionării deșeurilor, asigurând un randament superior al instalațiilor din depozit. Obiectivul strategic al FIN-ECO S.A. este să devină cel mai verde și inovator operator din domeniu, până în 2025.

 

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 

Poza zilei

 
FIN-ECO -Elimina deseurile responsabil!

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Ma, 29 Noi 2022
Euro   Euro   EUR   4.9184   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.7383   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.6933   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.9890   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2427   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.5228   Creștere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5147   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   120.9300   Creștere
Acesta este spatiul pentru reclama ta!

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter