myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

Județul BRAȘOV, reprezentat la întâlnirea Asociației Aeroporturilor din România

  • Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Județul Brașov este reprezentat de președintele Consiliului Județean, Adrian-Ioan Veștea, la cea de-a 26-a Conferință și Adunare Generală a Asociației Aeroporturilor din România (AAR), în perioada 1-2 noiembrie 2018, la Iași. Alături de șeful administrației județene, la lucrările conferinței participă Alexandru Anghel, coordonatorul proiectului Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav (AIBG).
La acest eveniment sunt prezenți reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții în domeniul siguranței și securității aeronautice, directori de aeroporturi și companii aeriere, specialiști din industria aeronautică și mediul universitar, din țară și străinătate. Printre cei care au dat curs invitației președintelui AAR David Ciceo și vor susține comunicări se numără Mihai-Victor Ionescu, directorul Direcției Transport Aerian din cadrul Ministerului Transporturilor; Petru Bogdan Cojocaru, ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale; Armand Petrescu, directorul general al Autorității Aeronautice Civile Române; Constantin Voicu, directorul general al Autorității de Investigații și Analiză pentru Siguranța Aviației Civile; Fănică Cârnu, directorul general-adjunct RA ROMATSA; Mahony Sharon, analist de mediu la Eurocontrol; Eugen Brad, directorul general al Societății Naționale de Radiocomunicații SA, alături de directorii generali ai aeroporturilor internaționale Iași, Timișoara, Sibiu, Satu Mare și Bacău.

Stadiul proiectului Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav

Președintele CJ Brașov Adrian-Ioan Veștea a luat cuvântul în cadrul primei sesiuni de dezbateri din cadrul Conferinței și a prezentat stadiul proiectului Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav, etapele parcurse până în prezent, dificultățile și provocările întâmpinate în realizarea primului aeroport care se construiește de la zero în România, în ultimii 50 de ani. Pe fundal a rulat filmul de prezentare a soluției arhitecturale a terminalului de pasageri, în varianta adoptată în ședința CJ Brașov din 30 octombrie împreună cu indicatorii tehnico-economici. „Consider că prezența Brașovului la Conferința și Adunarea Generală a Asociației Aeroporturilor din România reprezintă o certitudine a faptului că proiectul AIBG este apreciat și luat în considerare la modul cel mai serios de către factorii de decizie din domeniul aeronautic”, a spus Adrian-Ioan Veștea.
Conferința de la Iași este structurată pe cinci sesiuni de dezbateri, cu următoarele tematici: Dezvoltarea aviației civile în România; Reglementări, tehnologii și standarde privind siguranța aviației civile; Provocări pentru companiile aeriene care activează pe piața din România, în următorii 10 ani; Securitatea aviației civile în România și Europa; Impactul noilor tehnologii asupra serviciilor aeroportuare.

 

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 
Comparty

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
Brai-Cata - Colecteaza selectiv

Citește ziarul

Radio TexFm


Curs BNR

Joi, 05 Aug 2021
Euro   Euro   EUR   4.9176   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.1551   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.7837   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.5820   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2323   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.3214   Creștere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5143   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   138.8900   Creștere

Bitcoin Exchange

Agentii imobiliare Brasov

Anunturi Chirii Brasov

Acesta este spatiul pentru reclama ta!

Sunteţi de acord cu oferirea de recompense pentru cei care se vaccinează?

Campanii Publicitare Outdoor

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter