myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 
 

BRAŞOV. Evitaţi să ieşiţi astăzi prin oraş, dacă nu alergaţi la Crosul 15 Noiembrie

  • Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Două parcări publice din centru au fost eliberate și închise (cine nu respectă interdicția își va vedea mașina ridicată), ieșirile din parcările de reședință spre Calea București vor fi blocate, iar din această dimineață, etapizat, vor fi introduse restricții totale sau parțiale de trafic rutier, „pentru buna desfășurare a concursului de alergare, în condiții de siguranță, ordine, bun-simț și fair play atât pentru participanți (sportivi), cât și pentru spectatori, organizatori, pietoni, conducători auto, locuitori ai Brașovului și turiștii care ne vizitează orașul”, spun organizatorii Crosului 15 Noiembrie, care se desfășoară astăzi, 17 noiembrie.
Una este parcarea publică de pe B-dul Eroilor, din zona Prefectură - Modarom, de vizavi de stația de taxiuri, pe latura cu Facultatea de Inginerie Mecanică, care nu va putea fi folosită până astăzi la ora 18. Alta este parcarea publică de pe B-dul Eroilor, începând de la trecerea de pietoni de la Modarom până la intersecția cu str. Piața Teatrului (pe stânga carosabilului, în sensul de coborâre spre Teatru), a cărei eliberare a început aseară și care rămâne indisponibilă până la ora 18.

Eliberarea parcărilor a fost efectuată de Poliția Locală Brașov, cu ajutorul echipei de voluntari a evenimentului, zonle respective fiind împrejmuite cu garduri și bandă de delimitare. Pe garduri sunt  lipite anunțuri de informare (restricții, program). „În cazul unor excepții, autovehiculele în cauză vor fi relocate în zona Primărie-Poștă, începând de duminică, 17 noiembrie, ora 7”, precizează aceiași organizatori, care mai spun că și agenții economici (hoteluri și pensiuni, cluburi, restaurante, baruri, săli de evenimente etc.) și locuitorii din zonă au fost informați despre această situație.

De asemenea, traficul va fi restricționat pe o bună parte din oraș, având în vedere că se va alerga pe traseul parcurs în marș de participanții la revolta din 15 Noiembrie 1987: (startul e în interiorul Roman SA) Strada Poienelor – Calea Bucureşti – Spitalul Judeţean – Spitalul Astra – Intersecția „Trei Alimentare” – Biserica de Lemn – Hidromecanica – Spitalul CFR – Sala Patria – Teatrul Sică Alexandrescu – Prefectură.

Traficul rutier va fi întrerupt integral astfel:

Orele 7-18, Bulevardul Eroilor, zona Prefectură-Facultatea de Inginerie Mecanică-Modarom-stația de taxiuri. Autovehiculele care vor intra pe B-dul Eroilor dinspre magazinul Star vor fi deviate pe str. Postăvarului-str. Politehnicii, cu ieșire în str. Nicolae Bălcescu.

Orele 8:45-13:30, Giratoriul str. Mureșenilor - Bulevardul Eroilor - str. Piața Teatrului.

Orele 10:30-13:30, Bulevardul 15 Noiembrie, de la intersecția cu str. Vlad Țepeș, coborând la Patria (intersecția cu str. Castanilor), Tribunal și până la Giratoriul din Centrul Civic (Camera de Comerț).

Traficul rutier va fi întrerupt pe un singur sens (sensul de mers spre București, pe partea din dreapta a carosabilului) astfel:

Orele 10:30-13:30, Bulevardul 15 Noiembrie, de la Giratoriul din Centrul Civic (Camera de Comerț), mergând pe traseul Hidromecanica - Bisericuța de lemn - Giratoriul „3 Alimentare” (intersecția str. Zizinului - Calea București) - Spitalul Astra - Giratoriul de la Spitalul Județean (intersecția cu str. Carpaților) - intersecția cu str. Pârâului - intersecția cu str. Vulturului - intersecția cu str. Zorilor - intersecția cu str. Berzei - intersecția cu str. Poienelor - str. Poienelor - Roman.

Pe acest traseu, trecerile prin Calea București din străzile laterale (str. Nicolae Titulescu, str. Vulturului, str. Zorilor, str. Berzei) vor fi monitorizate și controlate de agenții Poliției Rutiere.

Ieșirile din parcările de reședință spre Calea București vor fi blocate, conducătorii auto fiind rugați să folosească rute ocolitoare, cu ieșire spre str. Carpaților.

În aceste condiții, evident că multe dintre liniile RATBV vor fi suspendate, iar altele, deviate.

Citiți și:

BRAȘOV. Ziua care (nu) se uită

BRAȘOV. Crosul „15 Noiembrie” aduce restricții de trafic

 

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 

Poza zilei

 
FIN-ECO -Elimina deseurile responsabil!

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Vi, 03 Feb 2023
Euro   Euro   EUR   4.9005   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.4823   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.4945   Scădere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.9076   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2362   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.3580   Creștere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5056   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   127.1200   Creștere
Anunturi MyTEX

Credeți că va veni vreodată momentul în care nu se va mai da mită la medici?

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter