myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

Angajații Endava organizează acțiuni caritabile destinate copiilor

  • Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Ca în fiecare an, Endava, una dintre cele mai importante companii de software, organizează, prin intermediul angajaților și partenerilor din fiecare oraș în care activează, diverse evenimente de strângeri de fonduri și donații ce vin în sprijinul comunității locale. În preajma sărbătorilor de iarnă acțiunile de CSR s-au îndreptat, preponderent, către copii, sub formă de strângeri de fonduri, donații și voluntariat.

 „Implicarea în comunitate reprezintă una dintre direcțiile strategice de dezvoltare ale companiei Endava la nivel național, care ne responsabilizează și ne bucură totodată. Anul acesta am lansat și colegilor noștri invitația de a participa activ în această direcție, oferind dedicare și timp în cadrul acțiunilor caritabile organizate, care au adus zâmbete multor copii în nevoie”, a declarat Alin Grama, Delivery Unit Manager al Endava

Winter activities la Endava Brașov

În Brașov, în parteneriat cu organizația Salvați Copiii, angajații Endava vor ajuta 20 de copii ce provin din medii defavorizate să aibă un Crăciun fericit. Astfel, cei mici vor primi în prag de sărbători haine, cărți și produse de îngrijire. Aceasta este a doua acțiune de responsabilitate socială organizată de angajații Endava Brașov anul acesta, care în septembrie au susținut, de asemenea, peste 20 de copii cu posibilități reduse cu necesarul de rechizite pentru începutul de an școlar.

În Pitești, angajații Endava vor aduce bucurie în casa unei familii nevoiașe, cu șapte copii, care vor primi cadouri constând în haine, încălțăminte și produse alimentare care să le asigure mesele pe parcursul întregii ierni.

Angajații Endava devin ajutoarele lui Moș Crăciun pentru copii din medii defavorizate

Angajații Endava au dat startul activităților caritabile din acest sezon începând cu sfârșitul lunii noiembrie, când au organizat la sediul din Cluj o strângere de fonduri de Ziua Recunoștinței, activare denumită „Thanksgiving in the Global Village”. În cadrul acesteia s-au gătit preparate cu specific tradițional din mai multe țări, în schimbul cărora s-au oferit donații pentru o cauză socială. Endava a oferit, pe de altă parte, dublul sumei strânse la târg, iar toți banii au fost oferiți către o cauză socială aleasă de angajați, Centrului Believe, asociație dedicată copiilor cu tulburări din spectrul autist și alte întârzieri în dezvoltare.

Altă direcție de implicare în comunitate susținută de Endava este proiectul de renovare a Clinicii de Pediatrie 2 din Cluj-Napoca, către care compania a donat pentru a acoperi o parte din costurile lucrărilor de igienizare. La desfășurarea acestei activități, ce a avut loc pe 6 și 7 decembrie, au participat ca voluntari și 30 angajați Endava.

Pe 10 decembrie, Endava Cluj a organizat și un eveniment intern dedicat copiilor, „Kids Winter Events”, unde s-au adunat cărți donate de angajați, ce vor fi oferite unei școli din județul Cluj.  Totodată, în spiritul sărbătorilor de iarnă, prin acțiunea denumită Boots, Coats, Smile & Hope, angajații Endava Cluj și-au propus să fie ajutoarele lui Moș Crăciun pentru cei 45 de copii ai Școlii Gimnaziale Petreștii de Jos din Cluj, cărora le-au oferit câte un cadou personalizat, cu lucruri necesare și câteva rânduri de urare dedicate.

Endava Cluj susține proiectele de dezvoltare a comunității clujene

Totodată, în demersul de susținere a comunității clujene, Endava a oferit o donație de echipamente (14 monitoare și 14 desktopuri) către Asociația Cartea Daliei și a sponsorizat o serie de proiecte și evenimente semnificative pentru comunitate. Printre acestea amintim Gala de Excelență 10 ani pentru Cluj, Aniversarea de 100 de ani de existență a Universități Babeș-Bolyai, precum și IoTLAB din cadrul Facultății de Matematică și Informatică – un laborator care va oferi studenților facultății un spațiu adecvat și primitor în care pot crea, experimenta și aplica idei noi, lucrând la teme și proiecte inovative. De asemenea, Endava Cluj a sponsorizat proiectul Glimpse, realizat de artistul clujean Silviu Ciora, pentru festivalul Lights ON.

„Acest proiect rezonează cu valorile Endava, respectiv dorința noastră ca oamenii să-și stimuleze imaginația și creativitatea pentru a se dezvolta atât din perspectivă profesională, ca indivizi, cât și pentru a oferi perspective de creștere și dezvoltare a comunității locale”, adaugă Isabela Buhai, Regional Manager Endava Cluj.

Prin intermediul campaniei de Crăciun Tech Wonderland, angajații Endava Iași, cu sprijinul organizației World Vision, vor aduce bucurie de sărbători pentru 113 copii din Valea Mare, Cioatele și Pădureni, comunități rurale defavorizate din județul Vaslui. Copiii i-au scris lui Moș Crăciun ce își doresc de sărbători, iar angajații Endava Iași le vor îndeplini dorințele oferindu-le cadourile mult visate în cadrul unei petreceri de Crăciun, organizată la sediul companiei din Iași. De asemenea, angajații Endava au donat bani pentru a dota biblioteca școlii primare din Pădureni cu peste 100 de cărți pentru copii.

Letters to Santa este inițiativa pe care angajații Endava din București o susțin deja pentru al treilea an la rând, în colaborare cu Fundația Hand to Hand. Anul acesta, peste 40 de copii din două centre locale de plasament își vor vedea dorințele îndeplinite. De la jucării la rechizite, de la haine și încălțăminte la echipamente sportive, copiii i-au scris lui Moș Crăciun, iar pachetelele au început deja să apară și vor ajunge la copii până la Crăciun. 

La fel, angajații Endava din Timișoara au citit scrisorile celor mici și au pregătit deja cadourile care vor ajunge la destinatari în ultima săptămână de școală din acest an. Cadourile de Crăciun vor fi oferite pentru 22 de copii cu vârste cuprinse în 6 și 12 ani de la Școala Gimnazială nr.25 și Școala Gimnazială nr.15 din Timișoara, înscriși în programele organizației Salvați Copiii, care se regăsesc în diverse situații defavorizate (situație socio-economică precară, din familii monoparentale, cu părinți plecați la muncă în străinătate, în risc de abandon școlar,  în risc de abuz, neglijare, discriminare).

DESPRE ENDAVA

Endava este lider în furnizarea de servicii tehnologice de ultimă generație și își sprijină clienții în dezvoltarea propriilor organizații, prin utilizarea soluțiilor scalabile de Distributed Enterprise Agile. Endava colaborează cu clienții săi, integrându-se perfect cu echipele acestora, catalizând ideile și livrând soluții robuste.    

Compania ajută clienții să devină companii digitale bazate pe experiență, sprijinindu-i în călătoria lor de la generarea de idei la dezvoltarea și implementarea de produse, platforme și soluții. Clienții Endava activează în industriile de Plăți, Servicii Financiare, TMT (Tehnologie, Media si Telecom), Bunuri de Consum, Logistică și Medicală.

Endava avea 5,754 de angajați în iunie 2019 în birourile sale din America de Nord, Europa de Vest și în centrele de livrare din România, Moldova, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Argentina, Uruguay, Venezuela și Colombia.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 

Poza zilei

 
PERSPECTIVE PERSONALMANAGEMENT

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Vi, 05 Aug 2022
Euro   Euro   EUR   4.9264   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.8175   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.8439   Scădere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   5.0450   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2503   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.7386   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5188   Stagnare
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   124.8100   Creștere
Acesta este spatiul pentru reclama ta!

Consideraţi că autorităţile ar trebui să ia măsuri pentru încurajarea natalităţii?

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter