myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAȘOV. Abonamente gratuite pe RATBV pentru elevi și în perioada vacanței

  • Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Reprezentanții RATBV S.A. au anunțat că eliberează și încarcă prin toate punctele de vânzare cardurile de transport ale elevilor din învățământul preuniversitar acreditat / autorizat, documente care permit folosirea serviciului de transport public în mod gratuit, pe tot parcursul anului calendaristic. Eliberarea cardurilor de transport noi sau încărcarea cardurilor deja existente ale elevilor din învățământul preuniversitar acreditat / autorizat se face potrivit prevederilor OUG 70/2020 (recent aprobate), care modifică Legea nr. 1/ 2011, legea educației naționale, și a Hotărârii Guvernului nr. 435/2020. Cei care doresc emiterea unui card de transport nou sau încărcarea unui abonament lunar gratuit pentru elevi trebuie să se prezinte la orice punct de vânzare al RATBV S.A. cu următoarele documente:

  • În cazul elevilor care au carte de identitate: carnet de note vizat pentru anul școlar 2019/2020, cu rubrica domiciliului completată; carte de identitate; cerere-tip completată (se găsește la toate punctele de vânzare);  

  • În cazul elevilor care nu au carte de identitate: părintele/tutorele sau reprezentantul legal al elevului se prezintă la punctul de vânzare având asupra sa carnetul de note al elevului, vizat pentru anul școlar 2019/2020, cu rubrica domiciliului completată; cererea-tip completată (se găsește la toate punctele de vânzare); cartea de identitate a persoanei care solicită abonamentul pentru elevul în cauză (părinte, tutore, reprezentant legal). 

Ambele modele de cerere pot fi descărcate de pe site-ul www.ratbv.ro, din secțiunile „Tarife / Reduceri și gratuități trasee urbane”, respectiv „Tarife / Reduceri și gratuități trasee metropolitane”.

La punctul de vânzare se scanează prima pagină a carnetului de note și cartea de identitate prezentată și se reține declarația completată. Încărcarea se face pentru o perioadă de o lună. Cererile-tip se vor completa și preda doar la emiterea unui card nou sau la încărcarea pentru prima oară a acestui tip de abonament gratuit, precum și la începutul anului școlar. 

Cardul de transport gratuit al elevilor este nominal și netransmisibil, fiind valabil doar însoțit de carnetul de elev, completat cu toate datele la zi și vizat prin ștampilă pentru anul școlar în curs sau adeverință eliberată de unitatea de învățământ. Elevii au obligația de a valida cardul de transport la fiecare urcare într-un mijloc de transport. 

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 
USR

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
Comprest - Colecteaza Separat!

Citește ziarul

Radio TexFm


Curs BNR

Lun, 23 Noi 2020
Euro   Euro   EUR   4.8732   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.1013   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.4820   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.5070   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2388   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.1427   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.4917   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   135.2100   Scădere
Coronavirus Preturi Nesimtite
Anunturi MyTEX

Consideraţi că teste rapide antigen pentru diagnosticul COVID-19 ar trebui vândute în farmacii?

Campanii Publicitare Outdoor

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter