myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAȘOV. CJ caută furnizori pentru „Cornul, laptele și mărul” ce vor fi date elevilor și preșcolarilor

  • Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Consiliul Județean Brașov a publicat, marți, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, anunțul privind licitația pentru achiziția alimentelor ce urmează a fi distribuite în unităţile şcolare din judeţul nostru, în cadrul Programului pentru şcoli al României. Cunoscut drept „Cornul și laptele”, acesta include de câțiva ani, și fructe, în speță, mere. 

Spre deosebire de anii trecuți, licitaţia actuală este împărţită pe loturi, separate, atât la nivel de produs, cât și la nivel de zonă stabilite în funcţie de regiunea din judeţ în care sunt unităţile şcolare, tribuirea contractelor se realizează prin împărțirea în 18 loturi. Vor fi semnate câte trei contracte (unul pentru lactate, unul pentru produse de panificaţie şi unul pentru mere) pentru fiecare zonă, respectiv Braşov, Codlea, Făgăraş, Râşnov, Rupea, Săcele.
Conform caietului de sarcini, lactatele (lapte sau iaurt), produsele de panificaţie (corn sau biscuiţi uscaţi) şi merele vor ajunge în 280 de unităţi de învăţământ din judeţul nostru (cu excepţia celor din municipiul Braşov, unde Primăria a preluat programul din acest an). Numărul de beneficiari  - preşcolari şi elevi din ciclul primar - este estimat la 7.615.

Acordarea gratuită pentru preşcolarii din grădiniţele cu program normal de 4 ore de stat autorizate/acreditate şi particulare acreditate şi pentru elevii din invăţământul primar şi gimnazial de stat şi particular de fructe proaspete, lapte şi produse lactate şi de produse de panificaţie se face în limita unei valori zilnice/preşcolar/elev.

Aceasta cuprinde preţul integral de achiziţie a produselor, inclusiv taxa pe valoarea adăugată, cheltuielile de transport, distribuţie şi depozitare a acestora, după caz. Copiii vor primi 200 ml lapte UHT - fără adaos de lapte praf, cacao, zahăr sau alţi îndulcitori) sau 125 g de iaurt (fără adaos de cacao, fructe, zahăr sau alţi îndulcitori) - în valoare de 0,88 lei, câte un corn de 80 g sau echivalentul energetic al acestora (pentru biscuiţii uscaţi) - de 0,57 lei. De asemenea, fiecare preşcolar sau elev va primi câte un măr de 100 g - de 0,60 lei,

Valoarea totală estimată este de aproape 7 milioane de lei plus TVA. 12 august, la ora 15.00, este termenul-limită pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
Brai-Cata - Colecteaza selectiv

Citește ziarul

Radio TexFm


Insigra Angajeaza

Curs BNR

Vi, 17 Sep 2021
Euro   Euro   EUR   4.9473   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.1999   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.7880   Scădere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.5309   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2382   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.3177   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5295   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   140.8500   Scădere
Acesta este spatiul pentru reclama ta!

Sunteţi de acord ca la anumite evenimente să se intre doar cu certificat verde?

Campanii Publicitare Outdoor

Cele mai citite

Cele mai comentate

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter