myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAȘOV. Manager nou la „Neuro”, tot interimar. Concursul s-a oprit la faza dosarului

  • Apreciez !Nu-mi place !-1
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

De sâmbătă, 11 septembrie 2021, Spitalul Clinic de Psihiatrie şi Neurologie (SCPN) Braşov va avea un nou manager interimar, în persoana dr. Petru Iulian Ifteni (foto 2) – medic primar specialitatea Psihiatrie, doctor în medicină, în prezent şef de secţie la Spitalul Clinic de Psihiatrie şi Neurologie Braşov, profesor universitar, prodecan la Facultatea de Medicină a Universităţii „Transilvania”.

Acesta îl înlocuieşte pe dr. Nicuşor-Florin Bîgiu, care a îndeplinit şi el funcţia de manager interimar, din martie 2019, când concursul a fost suspendat de instanță, ca urmare a procesului intentat de regretatul dr. Alexandru Grigoriu, manager în funcție, al cărui dosar de candidatură fusese respins de comisie.

„În conformitate cu prevederile art. 177 alin. (5) alin. (6) şi alin. (7) din  Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, numirea interimară a managerilor și membrilor comitetului director din cadrul spitalelor publice din subordine, se realizează prin act administrativ al Președintelui Consiliului Județean Brașov”, precizează reprezentanții CJ.

Conform aceleiași surse, la finele lunii august, la Spitalul Clinic de Psihiatrie şi Neurologie Braşov a fost organizat concursul pentru ocuparea funcţiei de manager, însă procedura nu a putut fi finalizată prin ocuparea postului. Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov a organizat concursul pentru ocuparea funcţiei de manager, însă în termenul stabilit pentru depunerea candidaturilor a existat un singur dosar depus, care a fost respins, deoarece nu a îndeplinit condițiile legale, postul de manager rămânând în continuare vacant.

„Având în vedere funcția de manager vacantă și necesitatea bunei funcționări a Spitalului Clinic de Psihiatrie şi Neurologie Braşov, în condițiile art. 177 alin. (5) și (6) din Legea nr. 95/2006, am decis să-l numim în funcţia de manager interimar pe domnul profesor universitar dr. Ifteni Petru Iulian, până la revocarea unilaterală din funcție sau până la ocuparea postului prin concurs, dar pe o perioadă nu mai lungă de 6 luni. Avem încredere în capacitatea domniei sale de a manageria acest spital important din Braşovului, mai ales că şi până acum a deţinut o funcţie de conducere în cadrul unităţii spitaliceşti şi are inclusiv studii universitare în domeniul economic”, a spus Adrian-Ioan Veştea, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov.

Dr. Petru Iulian Ifteni exercită în prezent funcția de şef de secție la Secția Clinică Psihiatrie 3 din cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov, fiind medic primar în specialitatea Psihiatrie, profesor universitar şi prodecan al Facultății de Medicină din cadrul Universităţii Transilvania.

De asemenea, este absolvent al Facultății de Științe Economice și Administrarea Afacerilor - specializarea Management, din cadrul Universității Transilvania, precum și al Studiilor universitare de masterat în domeniul Sănătate - programul de studii „Managementul strategiilor preventive și politici sanitare” din cadrul Universității braşovene.

 


Loading...

loading...

Comentarii  

Willy
0 #1 Willy 09-09-2021 23:35
Dar de ce s-a intepenit treaba la faza dosarului? Lipseau "file" din el? File din alea cu poza lui Eminescu?
Citat | Raportează către un administrator

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 

Poza zilei

 
PERSPECTIVE PERSONALMANAGEMENT

Citește ziarul

Radio TexFm


FEG Education

Curs BNR

Mie, 17 Aug 2022
Euro   Euro   EUR   4.8849   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.8018   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.8119   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   5.0503   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2507   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.7296   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.4976   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   120.2600   Scădere
Acesta este spatiul pentru reclama ta!

Consideraţi că măsura compensării prețului la combustibil mai este necesară?

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter