myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

Nu ai reușit singur, nicio problemă! Înscrie-te la cursuri de engleză și dă-ți șansa unei schimbări!

  • Apreciez !Nu-mi place !-1
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Ai încercat să înveți singur engleza, acasă, din filme sau citind, dar nu ai reușit? Ești nesigur/ă că informațiile acumulate sunt și corecte? Atunci, e momentul să nu mai eziți și să te înscrii la cursuri de engleză, care să te ajute să-ți corectezi și să-ți îmbunătățești cunoștințele.

Centrul de limba engleză Flying Colours îți vine în ajutor cu o gamă complexă de cursuri engleza, care se desfășoară atât în sală, cât și online. Fie că ești începător, copil sau adult, te poți înscrie și poți să-ți oferi un plus de șanse în carieră.

Fie că alegi cursuri de engleză în sală sau online, trebuie să știi că pe toată perioada pregătirii vei primi feedback constant din partea membrilor echipei, astfel încât să ai o imagine clară asupra progresului. 

În cazul copiilor, părinții beneficiază de întâlniri individuale cu profesorul în care să discute despre evoluție. În plus, părinții vor primi un raport scris din partea profesorilor în care vor găsi aspectele la care copiii mai au nevoie să lucreze.

Cursuri engleză - cum se vor desfășura și ce metode de predare sunt utilizate?

Orele se vor desfășura in grupe compuse din câte 8-10 cursanți, astfel încât să fie suficient de puțini încât să existe timp pentru toți, dar și suficient de mulți încât cursurile să poată fi interactive.

Centrul de limba engleză Flying Colours folosește metode inovative de predare, cu accent pe comunicare, creșterea încrederii în sine, performanță și maximizarea rezultatelor.

Utilitatea cunoașterii limbii engleze nu este singurul obiectiv pe care corpul didactic îl urmărește. Satisfacția cursanților este și ea prioritară, așa că se urmărește asigurarea unui proces de învățare distractiv, performant și modern.

Ce rezultate vei obține?

Centrul de limba engleză Flying Colours este Centru Oficial de Pregătire și Pretestare pentru examenele Cambridge și IELTS - recunoscut de Cambridge English și premiat de Cambridge în cadrul competiției naționale Preparation Centre Awards 2020.

Pe lângă asta, cea mai bună recunoaștere a muncii membrilor centrului este promovarea 100% pentru toate examenele de limba engleză a cursanților din anii academici 2017-2020: Cambridge YLE, KET, PET, FCE, CAE, IELTS.

Cine se poate înscrie?

Oricine! Acesta este răspunsul simplu și scurt! Oricine își dorește să învețe limba engleză, indiferent de vârstă sau nivel.

Fie că ești copil, elev, student, angajat sau pensionar - ai dreptul să-ți oferi șansa unei schimbări. Singurele abilități de care ai nevoie pentru a învăța engleza este motivația și perseverența. Dacă te vei dedica studiului, vei participa activ la ore și vei urma îndrumările profesorilor, atunci succesul îți este garantat. Astfel, după ce vei termina orele, vei avea capacitatea de a te exprima fără teamă sau momente de ezitare. Conversațiile în limba engleză nu vor mai fi o povară, ci o adevărată plăcere.

Pentru oferta completă de cursuri engleza poți accesa pagina flyingcolours.ro, unde te poți înscrie la curs pentru anul academic 2021 - 2022 și poți face și o evaluare de nivel. De asemenea, trebuie să știi că Centrul de limba engleză Flying Colours este certificat conform Standardului DEKRA TRUSTED FACILITY, ceea ce înseamnă că sediul și toate sălile de curs sunt spații sigure din punctul de vedere al protejării sănătății cursanților, părinților, trainerilor, dar și al echipei profesorale. 

Standardul DEKRA TRUSTED FACILITY certifică faptul că sunt implementate și respectate bunele practici ale ghidurilor Organizației Mondiale a Sănătății pentru prevenirea infectării cu SARS-CoV-2 și a cerințelor locale stipulate de Guvernul României prin Institutul Național de Sănătate Publică, I.N.S.P., Ministerul Sănătății și Ministerul Afacerilor Interne/Externe, M.A.I./M.A.E..

 

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
FIN-ECO -Elimina deseurile responsabil!

Citește ziarul

Radio TexFm


Grand Hotel

Curs BNR

Vi, 03 Dec 2021
Euro   Euro   EUR   4.9487   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.3767   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.8121   Scădere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.7595   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2460   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.4089   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5302   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   136.0500   Scădere
Acesta este spatiul pentru reclama ta!

Consideraţi că accesul în biserici ar trebui să fie permis doar celor care au certificat verde?

Campanii Publicitare Outdoor

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter