myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAȘOV. Adrian Veștea: „În 2021 sportul a învins pandemia”

  • Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 
 
„Premiem şi în acest an performanţele obţinute de sportivii braşoveni atât la individual, cât şi pe echipe, în cadrul competiţiilor olimpice, mondiale, europene, balcanice şi naţionale!. Putem spune că în 2021 sportul a învins pandemia şi ne-a oferit prilejul să-i avem prezenţi la startul competiţiilor de cel mai înalt nivel pe sportivii legitimaţi la cluburile şi asociaţiile sportive braşovene.
Este pentru al patrulea an consecutiv în care munca, strădania, talentul şi dedicarea sportivilor şi antrenorilor, concretizate în medalii şi locuri fruntaşe în clasamentele internaţionale, sunt răsplătite cu premii în bani de către Consiliul Judeţean Braşov.
Avem un fond de 220.000 de lei, din bugetul judeţean, cu care vrem să recompensăm - desigur, în mod simbolic - reuşitele pe plan sportiv care au adus Braşovul şi România în atenţia întregii lumi”, a anunțat, pe Facebook, Adrian Ioan Veștea, președintele CJ Brașov.
 

Consiliul Județean Brașov va premia și în acest an cei mai buni sportivi din județ, conform unui regulament aprobat de plen, în ultima ședință. Vor fi recompensați atât sportivii individuali, cât și echipele brașovene care au obținut rezultate bune în sezonul competițional 2020 – 2021, iar premiile vor fi diferite, în funcție de nivelul de competițiilor. Astfel, sportivii și antrenorii principali ai acestora care au obținut Locul I la Jocurile olimpice, campionate mondiale, Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE) sau Jocurile INVICTUS vor fi premiați cu câte 3.000 de lei. Pentru Locul II la același tip de competiții, premiul este de 2.800 de lei, pentru Locul III – 2.600 de lei, Locul IV – 2.400 de lei, Locul V – 2.200 de lei și VI – 2.000 de lei. Pentru performanțe obținute la campionate europene, premiile oferite de Consiliul Județean sunt între 2.500 de lei – Locul I și 2.000 de lei – Locul VI, iar pentru Campionatele balcanice, între 1.800 de lei – Locul I și 800 de lei – Locul VI. Sportivii și antrenorii brașoveni care au obținut rezultate bune la campionatele naționale vor primi 1.200 de lei pentru Locul I, 1.000 – Locul II și 600 – Locul III. Premiile sunt exprimate în sume nete.
Pentru premierea tuturor sportivilor și antrenorilor brașoveni care au performat în acest sezon, Consiliul Județean a alocat un buget de 220.000 de lei, 200.000 de lei, din bugetul de venituri și cheltuieli al CJ, iar pentru restul de 20.000 de lei a fost identificată ca sursă economia rezultată în urma finalizării procedurii de evaluare și selecție a proiectelor sportive din acest an.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 

Poza zilei

 
Brai-Cata - Colecteaza selectiv

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Vi, 05 Aug 2022
Euro   Euro   EUR   4.9264   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.8175   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.8439   Scădere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   5.0450   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2503   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.7386   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5188   Stagnare
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   124.8100   Creștere
Acesta este spatiul pentru reclama ta!

Consideraţi că autorităţile ar trebui să ia măsuri pentru încurajarea natalităţii?

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter