myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAȘOV. Doi candidați la fotoliul de director de școală picați la interviu / Cinci colegi ai lor au primit 10

  • Apreciez !Nu-mi place !-1
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Concursul pentru funcțiile de directori (și directori adjuncți) de școală – sesiunea a doua a ajuns la ultima probă – interviul. Pentru fiecare unitate, metodologia prevede o comisie formată din cinci membri: preşedinte – inspector şcolar, membri – doi reprezentanţi ai unităţii de învăţământ, un reprezentant al consiliului local, un reprezentant HR/companie de recrutare/cadru didactic cu experienţă în management. Candidaţii au avut dreptul să se înscrie la proba de interviu pentru câte şcoli au dorit şi susţin proba pentru fiecare post pentru care au optat. Interviul are 60 de minute, iar evaluarea este făcută cu punctaje de la 1 la 10 acordate de fiecare membru al comisiei. Punctajul final este media aritmetică. Nu se admit diferenţe mai mari de trei puncte între membrii comisiei. Este declarat admis candidatul care a obţinut minimum 7 puncte.

Cinci candidaţi la posturile de directori şi directori adjuncţi de unităţi şcolare dn județ au obţinut nota 10 la interviurile (în care trebuie să prezinte planurile de management) care au avut loc în prima zi a acestie etape de concurs la Braşov. Joi nu a mai fost nici notă maximă. În schimb, doi candidaţi au obţinut note de 5 la interviu. Alţi patru candidaţi (trei, joi) au ales să se retragă.

Rezultatele sunt aici, dar candidaţii la concursul pentru conducerea şcolilor au avut dreptul să ceară anonimizarea datelor personale şi doar trei şi-au dat acordul în această sesiune să le fie afişate numele.

Notele de 10 le-au primit concurenţii pentru şefia Centrului Judeţean de Excelenţă Braşov, a Şcolilor 8 Braşov şi 3 Zărneşti, precum şi ai grădiniţelor cu program prelungit nr. 5, respectiv 26, din Braşov.

Notele de 5 au fost acordate unor candidați care vor posturi de conducere a Grădiniței 2 Codlea și Liceului Teoretic „Ioan Pascu”. Pentru șefia celui din urmă s-au înscris și au trecut de proba scrisă patru candidați, dar acum unul e „picat”, iar altul s-a retras.

Interviurile reprezintă etapa finală a concursului pentru ocuparea posturilor vacante de directori şi vor avea loc, conform graficului, până în data de 25 martie. În judeţ sunt 63 de candidaţi, care au trecut de proba scrisă, pentru 70 de posturi de directori şi 47 de directori adjuncţi, rămase vacante după concursul din toamnă.

În 31 martie vor fi validate rezultatele finale, urmând ca în 4 aprilie să fie emise deciziile de numire, care vor intra în vigoare la 18 aprilie.

Citiți și:

BRAȘOV. 27 de profesori au picat testul-grilă de la concursul pentru directori de școală

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 

Poza zilei

 
FIN-ECO -Elimina deseurile responsabil!

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Vi, 02 Dec 2022
Euro   Euro   EUR   4.9297   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.6851   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.7419   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   5.0142   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2417   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.4860   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5205   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   120.4400   Scădere
Anunturi MyTEX

Credeți că aprinderea luminițelor de Crăciun din Piața Sfatului a fost un eveniment reușit?

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter