myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 
 

BRAȘOV. Ședință extraordinară CJ pentru un „nou” spital

  • Apreciez !Nu-mi place !-3
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Consiliul Judeţean Braşov se întrunește astăzi, în cadrul unei şedinţe extraordinare, convocate de îndată, care va putea fi urmărită de la ora 14.00, pe pagina de Facebook a instituției.

Pe ordinea de zi se află șapte proiecte, cinci dintre ele fiind dedicate Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie și Boli Infecțioase Brașov. Acesta este, din punct de vedere juridic, o nouă unitate sanitară, care va funcționa la Staționarul Mârzescu - prin mutarea Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie (cunoscut ca TBC) din pavilioanele de la Stejeriș - și în clădirea de pe Mihai Viteazul nr. 9, unde se află acum Spitalul Clinic de Boli Infecțioase.
E nevoie de o ședință extraordinară, pentru că Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie mai are contract de închiriere pentru trei dintre pavilioanele de la Stejeriș până la finele lunii, deci trebuie să se mute, chiar dacă nu toate lucrurile sunt puse la punct în clădirile de la Mârzescu.

Iată ordinea de zi (documentele pot fi studiate aici):

1       Proiect de hotărâre privind aprobarea structurii organizatorice a Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie și Boli Infecțioase Brașov. (Pentru avizare C7)
2       Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții și organigramei Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie și Boli Infecțioase Brașov. (Pentru avizare C1,C7)
3       Proiect de hotărâre privind darea în administrare a imobilului (teren+construcții) situat în Brașov, str. Mihai Viteazu nr.9, înscris în CF nr.122953 Brașov, către Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Brașov. (Pentru avizare C3,C5,C6)
4       Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al județului Brașov, bugetului instituțiilor publice şi activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii și al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie și Boli Infecțioase Brașov pe anul 2022.(Pentru avizare C1,C7)
5       Proiect de hotărâre privind modificarea anexei nr.1 la HCJ nr. 3/12.01.2022 privind utilizarea excedentului bugetului instituțiilor publice și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii și excedentului bugetului fondurilor externe nerambursabile în anul 2022, modificată prin HCJ nr 32/10.02.2022. (Pentru avizare C1,C7)
6       Proiect de hotărâre privind solicitarea trecerii din domeniul public al municipiului Brașov în domeniul public al U.A.T. Județul Brașov al imobilului cu destinația Spital Staționar Astra, înscris în CF nr.125144 Brașov, nr.top. 6743/1/1/3. (Pentru avizare C3,C5)
7       Proiect de hotărâre privind trecerea terenului în suprafață de 207 mp, înscris în CF nr.170347 Brașov, nr. cadastral 170347, din domeniul public în domeniul privat al Județului Brașov. (Pentru avizare C3,C5)

 

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
FIN-ECO -Elimina deseurile responsabil!

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Vi, 24 Mar 2023
Euro   Euro   EUR   4.9255   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.5904   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.6013   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.9881   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2437   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.3324   Creștere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5183   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   126.6800   Scădere
Anunturi MyTEX

Sunteți de acord cu ceea ce a scris Mihaela Coteț în Ghidul de utilizare a orașului Brașov?

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter