myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 
 

BRAȘOV. „Fitness Mama” se întoarce cu cei patru copii în Ucraina

  • Apreciez !Nu-mi place !-7
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Yulia Chernitskaya, ucraineanca supranumită „Fitness  Mama”, care a devenit cunoscută în țara noastră după ce a primit 200 de lei de la un român într-o benzinărie (Moieciu, județul Brașov), moment catalogat de ea drept o lecţie de viaţă (detalii: BRAȘOV. „Să știi că ai ajutat o mamă a 4 copii"), a decis să părăsească România și să revină în Ucraina, deși războiul nu este nici pe departe încheiat. Yulia Chernitskaya a dat vestea printr-o postare pe Facebook, în cadrul căreia a și recunoscut că a avut parte de cele mai bune condiții în România.

„A treia încercare să revin la tine, dragă Ucraina. Mă rog la Dumnezeu ca nimeni să nu ne oprească. Am învățat să o iau de la zero, să am grijă de copiii mei și să muncesc într-o țară străină. Am acceptat ajutor de la străini, m-am gândit în fiecare moment unde o să trăim și cu ce cost. M-am văzut în multe moduri, mult mai puternică, dar și mai vulnerabilă. M-am simțit obosită și tristă, dar m-am ridicat pentru a fi alături de copiii mei. Și am ajuns aici, de mai bine de două luni am trăit într-o țară străină, cu oportunități și cultură diferite. Cu altă mentalitate și alte reguli. Am reușit să mă opresc din plâns și să mă gândesc mai mult la copii. Însă în niciun moment nu m-am oprit din a dori să revin acasă, în Ucraina, în ciuda tuturor dificultăților. Chiar dacă am parte de toate posibilitățile aici, în România, am parte de liniște și de o viață bună, mă întorc acasă. La tine, iubitul meu Kiev, la țara mea natală, Ucraina. Poate că e prea devreme, poate e târziu, nu știu, dar inima mea vrea să se întoarcă acasă și copiii mă susțin. Sunt bucuroasă precum un copil și sunt pregătită pentru orice va fi”, a anunțat Yulia Chernitskaya, pe Facebook.

Ea a mărturisit și ce va face după ce trece granița în Ucraina.

„Îmi voi proteja copiii așa cum tatăl lor o face pe front, în prima linie. Dumnezeule, nu-mi vine să cred că ziua asta e pe cale să vină. Voi îngenunchea după ce trec granița”, a scris ucraineanca

Antrenoarea de fitness este originară din Odesa. În momentul începerii invaziei ruse în Ucraina, ea se afla la Kiev. S-a refugiat la București, alături de cei patru copii, api a venit ,la Brașov, A devenit cunoscută în țara noastră după ce a povestit cum a primit 200 de lei într-o benzinărie de un bărbat în vârstă din țara noastră. Deși i-a refuzat inițial banii, românul a insistat, iar antrenoarea i-a transmis că trebuie să știe că a ajutat o mamă a patru copii.

„M-am convins o dată în plus că absolut toată lumea ajută refugiații din Ucraina. Azi dimineață am întâlnit o persoană minunată în lift, care m-a văzut în presa locală și mi-a spus că ajută ucrainenii prin asociația sa. Vă mulțumesc! Lumea este foarte mică și omenia trebuie păstrată mereu, indiferent de statutul social și situația financiară”, a mai scris atunci Yulia Chernitskaya, pe contul său de Facebook.

 


Loading...

loading...

Comentarii  

Raoke Kaka
+8 #1 Raoke Kaka 17-05-2022 07:36
Toti sa se intoarca, in special rachetii cioloveci stabiliti in C-ta, Haules-Bucales si Iasi.
Citat | Raportează către un administrator
Willy
-10 #2 Willy 17-05-2022 11:09
Citez pe Raoke Kaka:
Toti sa se intoarca, in special rachetii cioloveci stabiliti in C-ta, Haules-Bucales si Iasi.

Du-te tu pe canalul de wc direct in Rusia la tine. Hai, povesteste aici cum v-au dat la produs racketii pe tine si pe ma-ta aia chiora si betiva. De acolo ti se trage antipatia, asa-i? De cand te-au largit la pidos clientii? De atunci ai numele de scena Kaka? Ca te largeau aia la kaka? Ptiu! Scarboasa natie, natia asta rusa.
Citat | Raportează către un administrator
Raoke Kaka
+7 #3 Raoke Kaka 17-05-2022 12:01
Pentru cine mai avea vreo nelamurire in legătura cu caracterul si limbajul abject al deviantilor propagandisti ai waxului si ciolovecilor, este suficient sa cititi ce a putut ”scrie” decerebratul cu pseudonim sasesc. Este ala care este impotriva firii si a logicii.
Ca sa va explicati ”postarile” deviantului este suficient sa va aduc aminte ce a recunoscut el ca este, originea si originea sa: ”Te trezesti a doua zi din betie si te gandesti cu groaza ce ai pescuit aseara: el sau ea.”. În data de 09-10-2021, ora 01:05:06, în bzb.ro.
Si: ”Eu in carciuma m-am nascut, in carciuma vreau sa mor.” În mytex.ro, data 27-09-2121 la 23:21. ELA RECUNOSCUT, EU DOAR L-AM CITAT SI AM SPECIFICAT UNDE SI CAND.

Vedeti legătura cauza-efect? O vedeti? ”in carciuma m-am nascut” si ”Te trezesti a doua zi din betie”.
Citat | Raportează către un administrator
Willy
-7 #4 Willy 17-05-2022 13:50
Citez pe Raoke Kaka:
Pentru cine mai avea vreo nelamurire in legătura cu caracterul si limbajul abject al deviantilor propagandisti .....

Apropo de nelamuriri, caractere si limbaj abject, hai sa vedem " legătura cauza-efect". Vreti sa vedeti de unde provin latraturile putiniste zilnice semnate barbughey/kakanel?

Iata mai jos o sinteza corecta. Se adreseaza oamenilor care poate se mira de unde are material dejectia hAurita rusofila latratoare putinista barbughey/kakan el. Textul nu se adreseaza trepanatilor hAur rusofili. Aia sunt deviati de tot din nastere.

https://www.facebook.com/eugen.radulian/posts/5215587698461479

Citam din postare, restul se poate citit de catre cei interesati copiind linkul facebook de mai sus.

"CINE OARE II MANA IN "LUPTA" PE TOTI "PATRIOTII" ASTIA AUR-ISTI ?
OARE CE II LEAGA?
Considerand cele listate mai jos, orice persoana care gandeste nu are cum sa nu-si puna UN MARE SEMN DE INTREBARE despre legaturile "patriotului" George Simion si ale "partidului de patrioti" AUR cu Rusia!
Pentru ei PATRIOT inseamna filorus si antioccidental! Deci PATRIOT al Rusiei, NU AL Romaniei!
Toate cele listate si multe altele asemanatoare NU SUNT COINCIDENTE!
CINE SE ASEAMANA SE ADUNA!
▶️ "Patriotul" Simion s-a inconjurat de dughinistii / rusofilii Calin Georgescu, Dan Puric, Ovidiu Hurduzeu (candidat AUR la Senat), in ale caror discursuri se regasesc principalele naratiuni ale propagandei ruse antioccidentale , toti trei VEDETE Sputnik! "Patriotul" Simion ii prezinta pe cei trei drept „mari patrioti” ! Dughin e ideologul lui Putin, inclusiv pentru razboiul contra Ucrainei!
▶️ "Patriotul" Simion l-a propus repetat drept Prim Ministru pe dughinistul-put inist Georgescu, i-a facut site Internet si pagini Facebook pentru a-i creste notorietatea!".....

etc.

https://www.facebook.com/eugen.radulian/posts/5215587698461479
Citat | Raportează către un administrator
Willy
-6 #5 Willy 17-05-2022 13:51
‼️ Oare ce s-ar alege de Romania cu un Prim Ministru anti-occidental sustinut de Rusia, filo-rus, putinist, dacopat, FORMATAT de teoriile conspiratiei, filo-legionar si anti-vaxxer, luptator cu globalistii extraterestri?
▶️ "Patriotul" dughinist Calin Georgescu a declarat: „Eu îl cunosc pe… categoric îl cunosc pe Alexandr Dughin, care este un tip, ăăăă, într-adevăr foarte bine structurat intelectual"
▶️ „Patriotul” Calin Georgescu a declarat pe 7 februarie 2022 in timp ce Rusia se pregatea sa atace Ucraina: “Vladimir Putin este un om care-și iubește țara” [...] „Ucraina este un stat inventat” […] „pandemia și criza din Ucraina, niște tehnici de manipulare”.
▶️ "Patriotul" dughinist Dan Puric s-a intalnit cu Dughin, ideologul lui Putin, si i-a propus sa faca o Antanta (alianta) Romania + Rusia!
▶️ Puricul dughinist a participat la protestele Capvid organizate de Simion, Sosoaca, AUR si la alte evenimenta organizate de AUR.
▶️ Cand au fost voci impotriva prezentei „patriotului” dughinist-rusof il Puric pe scena Teatrului National la un spectacol organizat de AUR, „patriotul” Simion a scris pe Facebook: „Sunt alaturi de Dan Puric care este atacat de toti prietenii lui Soros din Romania”
▶️ "Patriotii" Dan Puric si Ovidiu Hurduzeu fac parte din Lista lui Dughin de "prieteni ai Rusiei din Romania"!
▶️ “Patriotii” Dan Puric si Ovidiu Hurduzeu publica articole pe site-ul de propaganda rusa al lui Dughin, Katehon. Unul dintre articolele “patriotului” Puric are titlul “In numele crestinatatii trebuie sa fim impreuna”, adica Romania si Rusia sa fie impreuna. Dughin le-a distribuit articolele pe Facebook!
▶️ Intr-o fotografie circulata pe Facebook si in diverse articole apare "patriotul" Simion mult mai tanar, strangand mana lui Petre Racanel, omul lui Dughin, recrutat de KGB inainte de 1989, alaturi e Renato Usatii, liderul unui partid pro-rus din Rep. Moldova, fugit la Moskva in prezent si dat in urmarire internationala de RM.
▶️ Acelasi Racanel l-a sustinut de cativa ani buni pe Calin Georgescu sa devina Premier al Romaniei prin ONG-ul lui FSCRO / Federatia Societatea Civila Romaneasca, alaturi de Puric si de Hurduzeu.
▶️ Racanel / FSCRO l-a felicitat pe Putin pentru anexarea Crimeei. FSCRO l-a decorat pe Putin cu ”medalia și brevetul Artizan Pace pentru Eternitate – Eroii nu au naționalitate”. Racanel a declarat ca l-a decorat pe Putin fiindca "era patriotic". "Patriotic" pentru Rusia, NU PENTRU Romania!
▶️ Simion ii are alaturi in fruntea AUR pe Tarziu care zicea ca vrea relatii cu Rusia la inceput de martie 2022 (a mai avut si alte declaratii rusofile si antioccidentale ), pe Lavric pentru care in Ucraina Putin lupta contra globalistilor care "vor sa distruga natiunile crestine".
Citat | Raportează către un administrator
Willy
-7 #6 Willy 17-05-2022 13:54
▶️ Inainte de alegeri „patriotul” Simion si AUR au facut alianta cu Partidul Neamul Romanesc al lui Ninel Peia, rusofil / antioccidental notoriu, asa a ajuns in Parlament urlatoarea rusofila Sosoaca, cei trei generali rusofili / antioccidentali Chelaru, Roman, Toba si cati alti multi or mai fi ca ei
▶️ „Patriotul” Simion si AUR au luptat timp de 2 ani pentru „libertatea” de contaminare in masa cu Covid a romanilor, a avut-o alaturi pe urlatoarea rusofila Sosoaca si pe multi alti auristi rusofili / antioccidentali
▶️ „Patriotul” Simion si AUR au protestat pentru "libertatea" de contaminare in masa cu Covid a romanilor alaturi de toate vedetele Sputnik: Chitic, Severin, Capsali, Cerva, Lovin, etc..., in aplauzele Sputnik.
▶️ „Patriotul” Simion a raspandit teorii ale conspiratiei despre pandemie si impotriva masurilor de protectie, „masca duce la infectii respiratorii”, totul e „un plan” al cuiva
▶️ Pe grupurile sosocarilor-aur isti se distribuie masiv propaganda rusa si zicerile filoruse si antioccidentale ale lui Georgescu, Puric, ale multor altora. Grupurile respective sunt adevarate "camere de rezonanta" ale propagandei ruse antioccidentale si au facut ca majoritatea sosocarilor-aur isti sa urasca occidentul si sa iubeasca Rusia si pe Putin
▶️ Pe aceleasi grupuri ale sosocarilor-aur isti s-au distribuit masiv teorii ale conspiratiei despre pandemie si vaccinuri, in Romania sursa primara a acestor teorii ale conspiratiei a fost tot propaganda rusa. Scopul e sa starneasca ura impotriva occidentului, toate entitatile reale si imaginare prezentate de teoriile conspiratiei ca fiind RAUL SUPREM sunt entitati occidentale: Oculta Mondiala, Guvernul Mondial, Gates, Fauci, Soros, etc... In teoriile conspiratiei nu apare nicio entitate rusa sau chineza!
▶️ Multi romani, nu doar sosocari-aurist i, s-au imbolnavit de Covid, unii au murit, luandu-se dupa balivernele conspirationist e raspandite de "patriotii" Simion, Georgescu, Sosoaca, etc... si de sosocarii-auristi.
Asta da „patriotism”, sa-ti duci catre moarte compatriotii, sa faci sa se umple spitalele si sectiile ATI de bolnavi, sa destabilizezi tara, in aplauzele propagandei ruse!
▶️ Declaratiile "patriotului" Simion si ale altor lideri AUR despre apartenenta Romaniei la UE si NATO au fost dintotdeauna de fatada, niciodata nu le-au spus sosocarilor-aur isti ca ASTA E CALEA Romaniei si nu s-au declarat impotriva RoExit, sustinuta de majoritatea sosocarilor-aur isti formatati de propaganda rusa.
▶️ "Patriotul" George Simion: "O parte din români sunt pentru Roexit. N-au voie să aibă opinii?"
▶️ "Patriotul" Simion si "partidul de patrioti" AUR sustin in Parlament "legea suveranitatii" scrisa de RoExitul Chitic vedeta Sputnik si SEMNATA DE REDACTORUL-SEF AL SPUTNIK ROMANIA, Bogdan Duca! Dan Chitic a declarat pentru Sputnik: „RoExit a devenit o obligație!”
▶️ "Patriotul" Simion ii are in conducerea partidului pe RoExitul Voiculet, fan al puscariasului Dragnea si multi alti auristi roexitisti
▶️ Dupa doua saptamani de crime de razboi ale armatei invadatoare a Rusiei in Ucraina, "patriotul" Simion a pus intr-o postare pe Facebook UE si Rusia la acelasi nivel ca agresori impotriva “tarilor din Europa Centrala si de Est”.
▶️ "Patriotul" Simion nu a avut nicio iesire in care sa condamne ferm razboiul Rusiei impotriva Ucrainei si crimele de razboi comise, in schimb uraste Ucraina si pe ucraineni, are numeroase postari in care arata cat de impotriva e ca Romania sa ajute Ucraina si pe ucraineni.
......"

etc

https://www.facebook.com/eugen.radulian/posts/5215587698461479
Citat | Raportează către un administrator
Raoke Kaka
0 #7 Raoke Kaka 17-05-2022 18:47
Comentariul?
Citat | Raportează către un administrator
Raoke Kaka
+4 #8 Raoke Kaka 17-05-2022 19:05
Ceea ce va spuneam despre decerebratii care laudau waxul si acum lauda ciolovecii este demonstrat, CU PRISOSINTA, de deviantul cu pseudonim sasesc. Urmeaza sa-i vedem, in curand, sustind LGBT-ismul (la el nu-i cazul, el fiind deja). Il citam: ”Te trezesti a doua zi din betie si te gandesti cu groaza ce ai pescuit aseara: el sau ea.” În data de 09-10-2021, ora 01:05:06, în bzb.ro.
Tot, tot, absolut tot ceea ce vedem in realitatatea inconjuratoare, ce contravine logicii, faptelor de curand trecute este sustinut de redusii care altceva nu stiu decat ”waxul protejeaza”, ”waxul imunizeaza” si „slava hucraina”. Botnitele au fost bune, nebuna de moldovan ”facea bine” cand voia ca micutii sa fie obligati sa poarte botnite nonstop, jumara avea ”dreptate” cand profetea milioane de imbolnaviri si morti carati cu camioanele. Pensatul ghita proceda ”corect” cand voia sa injecteze toti copii din tara. caCutu a procedat ”nemaipomenit” cand a cumparat 120 de milioane de doze la nici 18 milioane de romani, aRahatul a facut achizitii ”grozave” cand cumpara targi cu coviltir de 17.000 de euro bucata si inchidea tara.
Astia traiesc intr-o alta lume, astia sunt ca autistii, ce mai.

QED
Citat | Raportează către un administrator
Willy
-1 #9 Willy 17-05-2022 23:12
Citez pe Raoke Kaka:
Ceea ce va spuneam despre decerebratii care laudau waxul si acum lauda ciolovecii este demonstrat, CU PRISOSINTA, de deviantul cu pseudonim sasesc. Urmeaza sa-i vedem, in curand, sustind LGBT-ismul (la el nu-i cazul, el fiind deja). Il citam: ”Te trezesti a doua zi din betie si te gandesti cu groaza ce ai pescuit aseara: el sau ea.” În data de 09-10-2021, ora 01:05:06, în bzb.ro.
Tot, tot, absolut tot ceea ce vedem in realitatatea inconjuratoare, ce contravine logicii, faptelor de curand trecute este sustinut de redusii care altceva nu stiu decat ”waxul protejeaza”, ”waxul imunizeaza” si „slava hucraina”. Botnitele au fost bune, nebuna de moldovan ”facea bine” cand voia ca micutii sa fie obligati sa poarte botnite nonstop, jumara avea ”dreptate” cand profetea milioane de imbolnaviri si morti carati cu camioanele. Pensatul ghita proceda ”corect” cand voia sa injecteze toti copii din tara. caCutu a procedat ”nemaipomenit” cand a cumparat 120 de milioane de doze la nici 18 milioane de romani, aRahatul a facut achizitii ”grozave” cand cumpara targi cu coviltir de 17.000 de euro bucata si inchidea tara.
Astia traiesc intr-o alta lume, astia sunt ca autistii, ce mai.

QED

Astea nu sunt opiniile lui kakanel/barbugh e (yuri). Astea sunt latraturi impuse de putin viat haur.
Citat | Raportează către un administrator

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
FIN-ECO -Elimina deseurile responsabil!

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Vi, 26 Mai 2023
Euro   Euro   EUR   4.9575   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.6194   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.7071   Scădere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   5.1137   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2601   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.3885   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5348   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   133.1600   Creștere
Anunturi MyTEX

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter