myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAȘOV. Se caută iar recenzori. Cu cât sunt remunerați pentru munca prestată

  • Apreciez !Nu-mi place !+1
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Direcția Județeană de Statistică Brașov anunță continuarea acțiunii de recrutare recenzori pentru colectarea datelor Recensământului populației și locuințelor.

75% dintre locuitorii judeţului au completat formularele de autorecenzare în perioada în care s-a desfăşurat această etapă a recensământului. Formularele nu au fost suficient de clare, astfel că doar 60% au completat corect. La ceilalţi 40% va trebui să vină recenzorul acasă. Cei care doresc să verifice dacă s-au autorecenzat corect pot intra pe site-ul insse.ro şi, în colţul din stânga jos, există o iconiţă pe care scrie „Dovada autorecenzării”.
Se dă click pe aceasta şi apoi se completează CNP-ul în căsuţa în care scrie „Introduceţi un CNP”. Dacă se eliberează dovada, chestionarul a fost completat corect şi nu mai este nevoie de vreun demers. În caz contrar, este nevoie ca recenzorul să vină acasă la persoana respectivă.

În vederea înscrierii pentru a fi recenzori, doritorii pot accesa acest link.

De precizat că plata acestora se face în funcție de numărul de chestionare completate prin interviu față în față, chestionarul fiind compus din mai multe secțiuni cu grade diferite, la un tarif: 7 lei pentru „Secțiunea pentru recenzarea persoanei” și 3,5 lei pentru „Secțiunea pentru recenzarea locuinței”, inclusiv „Secțiunea pentru recenzarea spațiului de locuit”.

De precizat că locul de desfășurare a activității este pe teren. Condițiile necesare pentru a fi recenzor sunt următoarele: vârsta minimă 18 ani; minim studii medii absolvite (diplomă absolvent liceu) - condiție eliminatorie; să nu aibă cazier judiciar - condiție eliminatorie; să dețină cunoștințe de utilizare a unei tablete; abilitatea de a comunica într-o manieră civilizată; capacitatea de a stabili contacte inter-personale, de a fi cordial, plăcut, metodic şi riguros. De asemenea, este necesar ca aceştia să dispună de un telefon mobil și de o adresă de email pe care să le utilizeze pentru comunicare şi mai ales să fie rezistenţi la stres şi lucru sub presiune. În plus, în zonele/comunitățile cu populaţie de altă etnie decât cea română, cunoaşterea şi a limbii acelei etnii şi a specificului etniei respective reprezintă un avantaj în desfăşurarea muncii sale pe teren.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 

Poza zilei

 
PERSPECTIVE PERSONALMANAGEMENT

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Ma, 09 Aug 2022
Euro   Euro   EUR   4.9050   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.7905   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.8089   Scădere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   5.0290   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2493   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.7290   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5079   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   124.2700   Scădere
Anunturi MyTEX

Credeţi că USR va decide excluderea din partid a lui Coliban, aşa cum a cerut PSD?

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter