myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

BRAȘOV. A reînceput asfaltarea străzilor. După Bartolomeu se ajunge pe Labiș, apoi în Florilor și Scriitorilor

  • Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

După o perioadă în care Primăria Brașov nu a avut cu cine să repare străzile din municipiu, de joi au fost reluate lucrările, cu câteva artere din Bartolomeu.

Primele străzi pe care se intervine sunt Agricultorilor și Lanurilor, din cartierul Bartolomeu, asta după ce, săptămâna trecută, municipalitatea a semnat contractul subsecvent cu cea de-a treia firmă din acordul-cadru, în condițiile în care primele două nu au dorit să mai continue să execute lucrări pentru municipalitate. În zilele următoare vor începe lucrările și pe Nicolae Labiș, în cartierul Tractorul, iar din 18 iulie se vor demara lucrările de reparații străzi în cartierul Florilor, în cartierul Scriitorilor și vor continua lucrări de reparații în cartierul Bartolomeu. Vizate sunt Grigore Ureche și Buzești”, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Brașov, Sorin Toarcea.

Valoarea contractului, doar pentru acest an, ajunge la 15,5 milioane lei.

În săptămânile următoare sunt programate lucrări pe str. Brândușelor, str. Iasomiei, str. Ovidiu, str. Buzești, str. Grigore Ureche, str. Ghe. Doja, str. Crinului, str. Lalelelor, str. Salviei, str. Lămâiței, str. Micșunelelor.

Valdek Impex este cea de=a treia firmă din acordul cadru pe care municipalitatea l-a semnat în 2019 pentru o perioadă de 4 ani. Decizia de a semna contractul subsecvent cu această companie a fost luată după ce, la începutul anului, firma Eurostrada a refuzat să semneze contractul subsecvent, iar cea de=a două firmă din acordul cadru, Morani Impex, cu care primăria a semnat contractul subsecvent în luna mai, a solicitat denunțarea acestuia în luna iunie.

În acest lot sunt cuprinse străzile din cartierele Scriitorilor, Florilor, Craiter, Triaj, Tractorul, Bartolomeu, Blumăna, Stupini, precum și străzile cuprinse în zona Griviței – Mircea Cel Bătrân – Aurel Vlaicu -13 Decembrie și cele cuprinse în zona 13 Decembrie – Victoriei – Hărmanului – Gării. Valoarea acestui contract, valabil până în data de 31 decembrie 2022, este de 15, 5 milioane de lei.
Pe lotul II, asocierea dintre SC Recon SA și SC RS Activ continuă lucrările de reparații; în această perioadă se lucrează la reparații cu decapare mecanizată pe următoarele străzi Memorandului, Horia, Cloșca, Crișan, la amenajarea de alei parc cartierul Noua, demontare si montare bordură, decapare pe str. Soarelui.

Lucrările de întreținere și reparații străzi sunt împărțite în două loturi:

Lotul I, SC Valdek Impex:
– Străzile din partea nordică, delimitate de str. Zizinului, Toamnei, M. Kogălniceanu, Iuliu Maniu (sector Hidromecanica – str. Al.I.Cuza), str. Al. I. Cuza, Avram Iancu, str. Stadionului (sector str. Avram Iancu – str. Lungă), Calea Făgărașului.
În Lotul I se includ toate elementele geometrice ale străzilor Zizinului, Toamnei, M. Kogălniceanu, inclusiv intersecțiile.

Lotul II, asocierea dintre SC Recon SA și SC RS Activ:
– Străzile din partea sudică, delimitate de str. Zizinului, Toamnei, Kogălniceanu, Iuliu Maniu (sector Hidromecanica – Al. I. Cuza), Al. I. Cuza, Avram Iancu, Stadionului (sector Avram Iancu – str. Lungă), Calea Făgărașului.
În Lotul II se includ toate elementele geometrice ale străzilor: Iuliu Maniu (sector Hidromecanica – str. Al. I. Cuza), str. Al. I. Cuza, Avram Iancu, Stadionului (sector str. Avram Iancu – str. Lungă), Calea Făgărașului, inclusiv intersecțiile.

 

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 

Poza zilei

 
FIN-ECO -Elimina deseurile responsabil!

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Vi, 07 Oct 2022
Euro   Euro   EUR   4.9410   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   5.0408   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.6488   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   5.0873   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2572   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.6767   Creștere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5263   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   116.6000   Scădere
Acesta este spatiul pentru reclama ta!

Credeţi că de această dată România va fi primită în Schengen?

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter