myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

Județul BRAȘOV. Antrenorul acuzat de „coruperea sexuală a minorilor, în formă continuată", eliberat din arest! Ce a decis Tribunalul pentru Minori și Familie...

  • Apreciez !Nu-mi place !-1
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Antrenorul în vârstă de 39 de ani din județul Brașov care fusese arestat preventiv zilele trecute pentru coruperea sexuală a minorilor, în formă continuată" va fi cercetat, în continuare, sub control judiciar.

Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov a decis, astăzi, să fie schimbată măsura preventivă a arestării preventive cu măsura controlului judiciar, pe o durată de 60 de zile.

„Polițiștii brașoveni s-au sesizat din oficiu și au probat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 39 ani, care, în perioada ianuarie – mai 2022, în calitate antrenor sportiv, ar fi comis, în repetate rânduri, mai multe acte de natură sexuală asupra unei cursante. Faptele ar fi avut loc atât pe raza județului Brașov, în municipiul Făgăraș și în localitatea Sâmbăta de Sus, cât și pe raza municipiului Slatina, județul Olt  și ar fi constat în atingeri în zone intime și săruturi", a informat  purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.

Iată datele de pe site-ul Tribunalului pentru Minori și Familie Brașov:

27.05.2022
Ora estimata: 13:45
Complet: CP urgenta contestatii - faza de urmărire
Tip solutie: Admis
Solutia pe scurt: În baza art.204 C.pr.pen. raportat la art.203 al.5 C.pr.pen., cu aplicarea art.4251 al.7 pct.2 lit.a C.pr.pen., admite contestaţia formulată de inculpatul contestator Şuteică Adrian , împotriva încheierii de şedinţă nr. 8 din 24 mai 2022 a judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Făgăraş, pronunţată în dosarul nr. 2663/226/2022, pe care o desfiinţează în parte şi soluţionând : În baza art.227 al.1 C.pr.pen., respinge propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Făgăraş privind luarea măsurii arestării preventive a inculpatului Şuteică Adrian. În baza art.227 al.2 raportat la art.202 al.4 lit.b şi art.211, art.215-2151 C.pr.pen., ia faţă de inculpatul Şuteică Adrian, măsura preventivă a controlului judiciar pe o durată de 60 zile, începând cu data de azi, 27 mai 2022, şi până la data de 25 iulie 2022, inclusiv. În baza art.215 al.1 C.pr.pen., stabileşte respectarea de către inculpat, pe durata controlului judiciar, a următoarelor obligaţii:
- să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată, după caz, ori de câte ori este chemat;
- să informeze de îndată procurorul, judecătorul de cameră preliminară sau instanţa în faţa cărora se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei;
- să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea sa conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat.
În baza art.215 al.2 lit.a, d C.pr.pen., impune inculpatului Şuteică Adrian respectarea, pe durata controlului judiciar, a următoarelor obligaţii:
- să nu depăşească limita teritorială a României decât cu încuviinţarea prealabilă a procurorului care supraveghează urmărirea penală sau a judecătorului de cameră preliminară ori a instanţei de judecată în faţa căreia se află cauza;
- să nu se apropie de persoana vătămată M.E.A şi să nu comunice cu aceasta direct sau indirect, pe nicio cale (telefonic, prin e-mail, fax, messenger, alte mijloace de comunicaţie electronică etc.); În baza art.215 al.3 C.pr.pen., atrage atenţia inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care îi revin, astfel cum au fost acestea stabilite prin prezenta, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau cu măsura arestării preventive. În baza art.215 al.4 C.pr.pen., stabileşte ca supravegherea respectării de către inculpatul Şuteică Adrian a obligaţiilor care îi revin pe durata controlului judiciar să se realizeze de către IPJ Braşov, prin structurile competente. 
Dispune punerea de îndată în libertate, sub control judiciar, a inculpatului Şuteică Adrian, dacă nu este arestat în altă cauză. O copie minutei se comunică inculpatului şi instituţiilor prevăzute de art.215 al.5 C.pr.pen.. Menţine dispoziţiile din încheierea contestată cu privire la cheltuielile de judecată. În baza art.275 al.3 C.pr.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat în prezenta contestaţie rămân în sarcina acestuia. ronunţată în camera de consiliu, astăzi, 27 mai 2022.
Document: Încheiere - măsuri preventive (faza de UP)  35/2022  27.05.2022" (vezi AICI).

 

VEZI ȘI:

Județul BRAȘOV. Antrenor arestat preventiv pentru „coruperea sexuală a minorilor" - în formă continuată

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
FIN-ECO -Elimina deseurile responsabil!

Citește ziarul

Radio TexFm


FEG Education

Curs BNR

Mie, 06 Iul 2022
Euro   Euro   EUR   4.9454   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.8344   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.7743   Scădere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.9860   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2509   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.7087   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5285   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   120.7300   Scădere
Anunturi MyTEX

Întrebarea de azi: Credeţi că se va ajunge în situaţia ca apa să fie raţionalizată în România?

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter