myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

Soț și soție, arestați preventiv/la domiciliu după PERCHEZIȚII în Brașov și Constanța / Acuzați de proxenetism, aveau și 23.000 de euro... falși

  • Apreciez !Nu-mi place !+1
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul de Combatere a Finanțării Terorismului și Spălării Banilor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat două percheziții în județul Constanța și una în județul Brașov, într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de falsificarea de monede, punere în circulație de monedă contrafăcută și proxenetism.

Din cercetări a reieșit că, în perioada martie a.c. – august a.c., două persoane, un bărbat de 37 de ani și soția sa, de 28 de ani, ar fi înlesnit practicarea prostituției de către mai multe persoane, prin aceea că le-ar fi găzduit, atât în propria locuință, cât și în mai multe apartamente pe care le-ar fi închiriat, le-ar fi transportat la adresele indicate de clienți, s-ar fi ocupat de promovarea acestora, ar fi stabilit și negociat prețurile practicate, astfel obținând foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției de către acestea. În urma perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite și ridicate 115 bancnote de 200 de euro contrafăcute (23.000 de euro), 700 de euro, 4.500 de lei, 7 telefoane mobile și o cartelă SIM, bunuri cu valoare probatorie. Cele două persoane și trei tinere au fost conduse la audieri, apoi, în urma administrării probatoriului, polițiștii BCCO Constanța au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a cuplului, astfel fiind făcută propunere de arestare preventivă.
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. 
La activități au participat și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobile Constanța. Au fost arestați preventiv/la domiciliu Judecătoria Constanța a admis astăzi cererea de arestare preventivă a bărbatului, dar nu și a soției lui, fața de ea luându-se măsura arestării la domiciliu.
Iată decizia:
În baza art. 226 Cpp admite în parte propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa formulată în dosarul nr. 2036/P/2022 din data de 28.08.2022 În baza art. 224 CPP şi art. 223 alin 1 lit d şi alin. 2 CPP rap. la art. 202 alin. 1 şi 3 CPP, dispune arestarea preventivă a inculpatului C.F., ..., cu antecedente penale, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de proxenetism în formă continuată, faptă prev. şi ped de art. 213 alin. 1 CP cu aplic. art. 35 alin. 1 CP. pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 28.08.2022 până la data de 26.09.2022, inclusiv. In baza art. 230 C.p.p., dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului C.F.. În baza art.227 alin.1 C.proc.pen. respinge ca neîntemeiată propunerea Ministerului Public – Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpata C.A.-L., ..., fără antecedente penale, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de proxenetism în formă continuată prev. de art. 213 alin. 1 CP cu aplic. art. 35 alin. 1 CP. În baza art. 227 alin. 1 teza a II-a c. proc. pen. dispune punerea de îndată în libertate a inculpatei C.A.-L., dacă nu este reținută sau arestată în altă cauză. În baza art.227 alin.2 raportat la art.202 alin.4 lit.d, art.218 şi 222 alin.1 C.proc.pen., cu reţinerea art.223 alin.2 C.proc.pen., dispune luarea faţă de inculpata C.A.-L., ..., fără antecedente penale, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de proxenetism în formă continuată prev. de art. 213 alin. 1 CP cu aplic. art. 35 alin. 1 CP. a măsurii arestului la domiciliu, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 28.08.2022 până la 26.09.2022 inclusiv. În baza art. 221 alin. (1) C. proc. pen. impune inculpatei obligaţia de a nu părăsi imobilul din ... fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza. În baza art. 221 alin. (2) C. proc. pen., pe durata arestului la domiciliu, inculpata are următoarele obligaţii: a) să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat; b) să nu comunice cu persoanele vătămate sau membrii de familie ai acestora ori cu martorii din prezenta cauza. Respinge cererea de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu formulată de inculpatul C.F., ca nefondată. În baza art. 275 alin. 3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Ia act că inculpaţii au fost asistaţi de av ales E.A.– M.. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 28.08.2022, ora 13:37. Judecător de drepturi şi libertăţi,
Document: Încheiere - măsuri preventive (faza de UP)  1011/2022  28.08.2022".

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 

Poza zilei

 
FIN-ECO -Elimina deseurile responsabil!

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Vi, 02 Dec 2022
Euro   Euro   EUR   4.9297   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.6851   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.7419   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   5.0142   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2417   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.4860   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5205   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   120.4400   Scădere
Anunturi MyTEX

Credeți că aprinderea luminițelor de Crăciun din Piața Sfatului a fost un eveniment reușit?

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter