myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 
 

COVID-19. „Scenariul roșu” prelungit pentru BRAȘOV și Hărman. Intră în „horă” și celelalte municipii, dar și orașe și comune

  • Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Brașov a adoptat astăzi Hotărârea nr. 40/10.11.2020, care prevede următoarele:

■ Art. 1. Având în vedere faptul că rata de incidență cumulată calculată la 14 zile a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2 nu a scăzut sub valoarea de 3/1000 de locuitori, se mențin pentru o perioadă de 14 zile măsurile dispuse prin Hotărârea nr. 34 din 27 octombrie 2020, emisă de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov, în următoarele unități administrativ-teritoriale: municipiul Brașov (detalii și comuna Hărman;

■ Art.2. În următoarele unități administrativ-teritoriale din județul Brașov s-a constatat depășirea incidenței cumulate de 3/1000 de locuitori a cazurilor de infectare cu virusul SARS-COV-2 în ultimele 14 zile: municipiile Codlea, Făgăraș, Săcele, orașul Râșnov și comunele Hoghiz, Bod, Bran, Sâmbăta de Sus, Cristian, Tărlungeni, Poiana Mărului, Moieciu, Homorod, Feldioara și Ucea.

■ Art. 3 Începând cu data de 11.11.2020, ora 0:00, în localitățile enumerate la art. 2 se vor aplica pentru o perioadă de 14 zile măsurile prevăzute în H.G. nr. 856/14.10.2020, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, cu modificările și completările ulterioare, precum și măsurile dispuse prin Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov nr. 30/21.10.2020.

■ Art.4. Ținând cont de incidența cumulată a cazurilor de COVID-19, prezenta hotărâre urmează a fi reevaluată la finalul perioadei menționate pentru unitățile administrativ-teritoriale prevăzute la art.1 și 2.

■ Art.5. Comitetele locale pentru situații de urgență vor asigura punerea în aplicare a prevederilor prezentei hotărâri și vor dispune măsuri în vederea monitorizării acesteia.

■ Art.6. Comitetele Locale pentru Situații de Urgență vor proceda cu celeritate la informarea populației, atât prin mass-media, cât și prin afișaj în locuri publice, cu privire la măsurile dispuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

 


Loading...

loading...

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 

Poza zilei

 
FIN-ECO -Elimina deseurile responsabil!

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Vi, 03 Feb 2023
Euro   Euro   EUR   4.9005   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.4823   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.4945   Scădere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.9076   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2362   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.3580   Creștere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5056   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   127.1200   Creștere
Anunturi MyTEX

Credeți că va veni vreodată momentul în care nu se va mai da mită la medici?

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter