myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 
 

Tribunalul, Tribunalul pentru Minori și Familie și Curtea de Apel BRAȘOV, anunțuri importante privind funcționarea cu publicul!

  • Apreciez !Nu-mi place !-1
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

„Vă informăm că în perioada 25.10.2021 – 5.11.2021 inclusiv, se suspendă programul de lucru cu publicul la toate compartimentele Tribunalului Brașov”, este anunțul făcut de reprezentanții instanței. Cererile adresate instanței urmează a fi trimise, pe cât posibil, în format electronic, mail, sau fax, ori prin poștă.

„Se recomandă depunerea înscrisurilor pentru dosare prin mijloace de comunicare electronică permise de lege (e-mail, fax) cu cel puțin două zile înainte de termenul fixat pentru judecată, urmând ca originalul acestor înscrisuri să fie prezentat completului la termen, dacă este solicitat de către acesta. Pentru comunicarea actelor de procedură în format electronic și acces la dosarul electronic, se vor urma instrucțiunile de pe portalul Tribunalului Brașov. Persoanele care s-au programat pentru studiu dosare, până la data prezentei, vor avea acces în intervalul menționat”, se arată pe site-ul Tribunalului Brașov.

Și Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov a anunțat că, în perioada 25.10.2021-05.11.2021, nu se lucrează cu publicul, documentele urmând a fi trimise în format electronic sau prin poștă - detalii AICI.

Pe de altă parte, la Curtea de Apel Brașov, de la data de 20 octombrie și până la noi dispoziții:

I. Programul cu publicul la cele trei arhive este de două ore în fiecare zi lucrătoare, astfel:
- Program pentru justițiabili, în intervalul orar 10-11, cu recomandarea ca timpul de staționare în aceste spații să nu depășească 15 minute la toate arhivele.
- Program pentru avocați, consilieri, experți, lichidatori în intervalul 12-13, cu recomandarea ca timpul de staționare în aceste spații să nu depășească 15 minute la arhivele non-penale, respectiv, 30 de minute la arhiva penală, cu posibilitatea prelungirii în situații excepționale.
Acestor persoane accesul le va fi permis numai cu programarea telefonică prealabilă, neînsoțiți de părți, cu respectarea regulilor de distanțare socială.

II. Programul cu publicul la biroul registratură se desfășoară în intervalul orar 10-11 în fiecare zi lucrătoare.

III. Programul cu publicul al Biroului de informare și relații cu publicul este de o oră în fiecare zi lucrătoare, în intervalul orar 10-11.

IV. Programul de lucru cu publicul la grefa instanței este următorul:
- Cererile de consemnare la casa de valori a cauțiunilor se depun zilnic, în interiorul programului de lucru.
- Cererile formulate de justițiabili ori reprezentanții acestora pentru restituirea recipiselor înregistrate în registrul de valori al instanței, se pot depune la grefă în ziua de joi, în intervalul orar 11-13 și se vor elibera în următoarea săptămână, tot în ziua de joi, în același interval orar.
- Cererile formulate de cabinetele executorilor judecătoresti pentru înregistrare/înscriere/modificare mențiuni și eliberare certificate pot fi transmise prin email (Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.), fax (0268 475 146) ori la grefa instanței în ziua de joi, în intervalul orar 11-13 și se vor elibera în următoarea săptămână, tot în ziua de joi, în același interval orar.

 


Loading...

loading...

Comentarii  

Barbu Gh.
0 #1 Barbu Gh. 24-10-2021 11:05
DAR SALARIILE??? Salariile merg în continuare, nu-i așa? STAI ACASĂ ȘI BANUL VINE!! ȘI VINEEE, CĂ ĂȘTIA AU SALARII, NU GLUMĂ!
În „învățământ” la fel. Stai acasă și banul vine. VINEEE! Dar proștii se vor mira de ce a ajuns analfabetismul funcțional la 50%!!!
Dar ăștia sunt bugetari.

DE UNDE VOR VENI BANII LA HORECARI DE SĂPTĂMÂNA VIITOARE, LA MULȚI DIN COMERȚ ȘI SERVICII SUNT CURIOS? Că, pentru bugetari se va mai împrumuta guvernul „liberal” dar pentru mediul privat????

P.S. Banii care se dau putorilor bugetare care vor sta acasă, „online”, tot de mediul privat vor fi asigurați. Că ei muncesc și fac banii, nu atârnătorii la buget! Împrumuturile lui Cuțu tot privații le vor plăti.
Citat | Raportează către un administrator

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
FIN-ECO -Elimina deseurile responsabil!

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Vi, 24 Mar 2023
Euro   Euro   EUR   4.9255   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.5904   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.6013   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   4.9881   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2437   Scădere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.3324   Creștere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5183   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   126.6800   Scădere
Anunturi MyTEX

Credeți că programul guvernamental „50/20”, cu privire la cei ce găzduiesc refugiați ucraineni, va fi stopat?

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter