myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

CORONAVIRUS BRAȘOV. Acces interzis la Pașapoarte și Permise Auto, fără certificat verde sau test negativ

  • Apreciez !Nu-mi place !-5
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Prefectul Mihai Cătălin Văsii a emis Ordinul nr. 947/2021, privind modificarea și completarea Regulamentului de acces în sediile Instituției Prefectului-Județul Brașov, urmare a intrării în vigoare a H.G. nr. 1130/2021.
 
Astfel, începând chiar de luni, s-au modificat și s-au completat temporar Regulile de acces și circulație în Palatul Administrativ din Bulevardul Eroilor nr. 5 și în imobilul de pe str. Turnului nr. 13 (unde se află Serviciul de Permise și Înmatriculare Auto și Serviciul de Pașapoarte), în sensul că accesul persoanelor, cu excepția angajaților, în această incintă este permis doar celor care:
- fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-COV-2 și pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
- fac dovada unui rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-COV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau a unui rezultat negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-COV-2 nu mai vechi de 48 de ore;
- fac dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-COV-2.

Măsurile de mai sus nu se aplică în cazul persoanelor care au vârsta mai mică sau egală cu 12 ani și sunt însoțite de o persoană cu vârsta mai mare de 18 ani și care face dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare, respectiv care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Evaluarea încadrării în condițiile de acces în Palatul Administrativ se realizează de către personalul de pază – personal militar al Inspectoratului Județean de Jandarmi „Nicolae Titulescu” Brașov, la punctul de control acces, iar în imobilul de pe str. Turnului nr. 13  - de către personalul militar al Grupării de Jandarmi Mobile „Burebista” Brașov, la punctul de acces principal, prin solicitarea și verificarea documentelor prezentate ca dovadă a încadrării în condițiile de acces, coroborate cu datele de identitate ale persoanei care solicită accesul.

Persoanele fizice sunt obligate să facă dovada încadrării în condițiile de acces prin intermediul certificatelor digitale ale UE privind COVID-19. În cazul persoanelor fizice provenite din state ale căror autorități nu emit certificate digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19 sau documente compatibile cu aceste certificate, dovada se face prin intermediul unui document, pe suport hârtie sau în format electronic, care să ateste vaccinarea, testarea sau vindecarea de infecția cu virusul SARS-CoV-2.

Triajul epidemiologic, dezinfectarea obligatorie a mâinilor la intrarea în Palatul Administrativ și în imobilul de pe str. Turnului nr. 13, precum și măsura purtării măștii – astfel încât aceasta să acopere nasul și gura - rămân valabile în toată perioada stării de alertă.

Pentru persoanele care nu se încadrează în condițiile de acces, asigurarea accesului, prin excepție, la serviciile de apostilare - conform art. 12 alin. 8 din Anexa 3 a HG nr. 1130/22.10.2021 -  se asigură, la solicitare, prin preluarea respectiv predarea documentelor, în exteriorul clădirii Palatului Administrativ, de către persoana desemnată cu activitatea de apostilare.

Evaluarea îndeplinirii condițiilor de acces a vizitatorilor se realizează o singură dată, la intrarea în imobil.
Nesupunerea vizitatorilor la procedura de evaluare privind îndeplinirea condițiilor de acces la intrarea în instituție atrage după sine interzicerea accesului.

 


Loading...

loading...

Comentarii  

Barbu Gh.
+3 #1 Barbu Gh. 26-10-2021 13:39
Păi ce poate scuipa altceva un „cap de pluă” ca Văsîi zis „10 facultăți”?
Hai cu anticipatele. Să le arătăm acestor neo-naziști cât de mult îi „apreciem”!

P.S. Azi și-a depus demisia din șatra holerei galbene Șică Mandolină. Un început promițător.
Citat | Raportează către un administrator
STAT TAMPIT
+1 #2 STAT TAMPIT 26-10-2021 21:04
TESTAREA este deosebit de importanta,intr ucat scopul este sa alegi infectatii dintre neinfectati,ci nu vaccinatii dintre nevaccinati.DA, daca cei vaccinati nu ar mai fi NICIODATA pozitivi,atunci as fi de acord cu autoritatile.In sa intrucat si cei vaccinati pot deveni pozitivi si deci,culmea,un vaccinat pozitiv sa infecteze un nevaccinat negativ,concluz ia este ca STATUL ROMAN ESTE TAMPIT.Anul trecut,in UK statul testa si 200.000 pe zi.Vorba unui oficial britanic din Min.Sanatatii: vom testa in masa,iar cei gasiti pozitivi,vor fi intrebati cu cine au intrat in contact in ultimele 24 h,si ne vom duce sa-i testam si pe aceia.Nu stiu cum drak,dar la noi autoritatile MEREU au reusit sa puna carul inaintea boilor si sa dea nastere doar la abuzuri,scandal uri si incalcarea legii.TESTAREA este sita mai deasa care alege neghina din graul pandemiei,NU vaccinarea. Insa la noi,NU,NU ma,NU,fiindca asa sunt ei: CHIETROSI.Cand numesti discriminarea triere,ai o mare problema si normal ca deschizi cutia Pandorei a conspiratiilor de tot felul,intr-o lume plina de Big Brother si nanotehnologie. In ce priveste accesul la permise auto doar cu certificat verde,cel mai destept este ala care circula FARA permis,FARA itp,FARA asigurare, FARA vignieta si... baut ... si mai calca si un slugoi al Politiei Romane si i-l trimite lu' ma-sa in sicriu,cu onoruri militare.Fiindc a vorba baietilor: intr-o tara de kkt,totu-i pe dos / Te uiti in sus,totul vine-n jos.
Citat | Raportează către un administrator
Willy
0 #3 Willy 27-10-2021 03:40
Citez pe STAT TAMPIT:
TESTAREA este deosebit de importanta,intrucat scopul este sa alegi infectatii dintre neinfectati,ci nu vaccinatii dintre nevaccinati.DA,daca cei vaccinati nu ar mai fi NICIODATA pozitivi,atunci as fi de acord cu autoritatile.Insa intrucat si cei vaccinati pot deveni pozitivi si deci,culmea,un vaccinat pozitiv sa infecteze un nevaccinat negativ,concluzia este ca STATUL ROMAN ESTE TAMPIT.Anul trecut,in UK statul testa si 200.000 pe zi.Vorba unui oficial britanic din Min.Sanatatii: vom testa in masa,iar cei gasiti pozitivi,vor fi intrebati cu cine au intrat in contact in ultimele 24 h,si ne vom duce sa-i testam si pe aceia.Nu stiu cum drak,dar la noi autoritatile MEREU au reusit sa puna carul inaintea boilor si sa dea nastere doar la abuzuri,scandaluri si incalcarea legii.TESTAREA este sita mai deasa care alege neghina din graul pandemiei,NU vaccinarea. Insa la noi,NU,NU ma,NU,fiindca asa sunt ei: CHIETROSI.Cand numesti discriminarea triere,ai o mare problema si normal ca deschizi cutia Pandorei a conspiratiilor de tot felul,intr-o lume plina de Big Brother si nanotehnologie.In ce priveste accesul la permise auto doar cu certificat verde,cel mai destept este ala care circula FARA permis,FARA itp,FARA asigurare, FARA vignieta si... baut ... si mai calca si un slugoi al Politiei Romane si i-l trimite lu' ma-sa in sicriu,cu onoruri militare.Fiindca vorba baietilor: intr-o tara de kkt,totu-i pe dos / Te uiti in sus,totul vine-n jos.

Corect.
Citat | Raportează către un administrator

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 

Poza zilei

 
PERSPECTIVE PERSONALMANAGEMENT

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Mie, 17 Aug 2022
Euro   Euro   EUR   4.8849   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.8018   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.8119   Creștere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   5.0503   Scădere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2507   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.7296   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.4976   Creștere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   120.2600   Scădere
Acesta este spatiul pentru reclama ta!

Credeţi că se va putea menţine plafonarea tarifelor la gaze şi electricitate până în luna aprilie?

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter