myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 

Guvernul Ciucă a prelungit starea de alertă, cu relaxări doar pentru vaccinați / trecuți prin COVID-19

  • Apreciez !Nu-mi place !0
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Guvernul Ciucă a adoptat astăzi, 26 noiembrie, hotărârea privind prelungirea stării de alertă, introducând mai multe relaxări, valabile doar pentru persoanele vaccinate sau trecute recent prin COVID-19.

1. Se permite ca organizarea ceremoniilor oficiale dedicate Zilei Naţionale a României să fie permisă cu participarea, în zona oficială, în municipiul Bucureşti a cel mult 400 de persoane, iar în municipiile reşedinţă de judeţ a cel mult 200 de persoane.

2. Accesul populaţiei la ceremoniile organizate să fie permis cu asigurarea unei distanţe de minimum 1 metru între participanţi, portul măştii de protecţie şi respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii infecţiilor cu SARS-CoV-2.

3. Se permite organizarea şi desfăşurarea activităţilor specifice Zilei Naţionale a României la sediul autorităţilor şi instituţiilor publice centrale cu participarea a cel mult 300 de persoane, iar la sediul autorităţilor şi instituţiilor publice locale cu participarea a cel mult 150 de persoane, asigurarea unei suprafeţe de minim 2 mp pentru fiecare persoană participantă şi respectarea regulilor de acces şi protecţie sanitară stabilite de instituţia organizatoare.

4. Organizarea şi desfăşurarea competiţiilor sportive pe teritoriul României, în spaţii închise sau deschise, poate fi realizată, doar în intervalul orar 5,00-21,00, cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului, asigurarea unei distanţe de minimum 1 metru între persoane şi purtarea măştii de protecţie.

5. Organizarea şi desfăşurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale este permisă, doar în intervalul orar 5,00-21,00, cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului, dar nu mai mult de 1.000 de persoane, purtarea măştii de protecţie şi asigurarea unei suprafeţe de minimum 4 mp/persoană.

6. Organizarea şi desfăşurarea de cursuri, inclusiv cele de formare profesională care necesită activităţi practice, workshop-uri şi conferinţe, inclusiv cele pentru implementarea proiectelor finanţate din fonduri europene, doar în intervalul orar 5,00-21,00, cu participarea persoanelor până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului în interior sau în exterior, dar nu mai mult de 150 de persoane, asigurarea unei suprafeţe de minimum 2 mp pentru fiecare persoană, purtarea măştii de protecţie şi respectarea normelor de sănătate publică.

 


Loading...

loading...

Comentarii  

Barbu Gh.
+3 #1 Barbu Gh. 26-11-2021 18:36
Ăsta tare nenorocit este. Marele „erou”....

NO, VEDEȚI DE CE ĂȘTIA TREBUIE ZBURAȚI LA PRIMELE ALEGERI? Să ajungă lângă țărăniști toată holera galbenă cea nenorocită.
Încă nu a transpirat în presă dar deja sunt în lucru noi taxe și impozite.
DA, DA, NOI TAXE ȘI IMPOZITE PLUS MĂRITE MULTE DIN ACTUALELE IMPOZITE!!!!!

Și dacă tot este cu „doar pentru injectați”, hai să mai vedem ce scrie în presa centrală:

„Un nou record la proba de viteză a olimpiadei vaccinării europene a fost stabilit azi: vaccinul Covid de la Pfizer pentru copii de 5-11 ani a primit undă verde din partea Agenției Europene a Medicamentului. EMA a recomandat joi autorizarea serului experimental Pfizer pentru copii, iar vineri Comisia Europeană ar putea da aprobarea finală. Având în vedere de cine este condusă C.E. și ce scandal de corupție planează asupra Ursulei von der Leyen în relația cu șeful companiei Pfizer, e de la sine înțeles că C.E. va aproba întocmai și la timp orice are legătură cu multinaționala producătoare de vaccinuri ARNm.”
Citat | Raportează către un administrator
Willy
0 #2 Willy 27-11-2021 00:37
[quote name="Barbu Gh."]

Și dacă tot este cu „doar pentru injectați”, hai să mai vedem ce scrie în presa centrală:
„Un nou record /quote]
Latrau propagandist nesimtit. Siteurile alea obscure de unde copiezi tu citate, nu fac parte din "presa centrală". Fraier mincinos.
Citat | Raportează către un administrator

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 

Poza zilei

 
Brai-Cata - Colecteaza selectiv

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Vi, 05 Aug 2022
Euro   Euro   EUR   4.9264   Creștere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.8175   Scădere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.8439   Scădere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   5.0450   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2503   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.7386   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5188   Stagnare
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   124.8100   Creștere
Anunturi MyTEX

Consideraţi că autorităţile ar trebui să ia măsuri pentru încurajarea natalităţii?

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter