myTex folosește cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe.

X
 
 
 

COVID-19. Elena Udrea: „Iată răspunsul la întrebarea de ce nu mă vaccinez (...)" / „mulți dintre vaccinați sunt spălați pe creier"

  • Apreciez !Nu-mi place !+6
Poze
Video
  • Poze
  • Video
 
 
 
Lucrez...
 

Lucrez...

 
 
 
 
 

Elena Udrea a explicat pe Facebook de ce nu se vaccinează antiCOVID-19. Ea a preluat mai întâi o postare de-a lui Varujan Vosganian cu privire la situația epidemiologică din țări cu rata de vaccinare mult mai pare decât a României, apoi a scris despre situația ei, de persoană cu anticorpi, dar nevaccinată.

Redăm întreaga postare:

„Iată răspunsul la întrebarea de ce nu mă vaccinez? «După cifrele ultimelor săptămâni, se dovedeste eșecul lamentabil al campaniei de vaccinare, cu alte cuvinte situația epidemiologică este nu mai proastă, ci mult mai proastă decât la începutul campaniei de vaccinare:
MAREA BRITANIE: A fost atins recordul absolut de infectări/zi de la începutul pandemiei (peste 90 000), depășind cu 50% recordul anterior de 60 000, din 6 ianuarie 2021, deci dinainte de campania de vaccinare. Media deceselor zilnice e de peste 100, ceea ce e mai mult decât media din perioada martie – aprilie, când populația era, practic nevaccinată. În Marea Britanie, peste 80% din populația adultă este vaccinată cu două doze și cca 50% cu a treia doză.
FRANȚA: A fost atins recordul anului 2021 (peste 60 000 de infectări/zi). La începutul campaniei de vaccinare erau de trei ori mai puține. Numărul de decese zilnice se apropie de 250, ceea ce nu s-a mai întâmplat de la începutul lui mai, când populația Franței era, practic, nevaccinată. În prezent cca 85% din populația adultă este vaccinată.
GERMANIA: Zilele astea s-a atins recordul absolut de la începutul pandemiei (peste 60 000 de infectări/zi), ceea ce e mai mult decât dublu recordului dinaintea începerii campaniei de vaccinare. Numărul deceselor zilnice a ajuns la peste 500, ceea ce nu s-a mai întâmplat de la începutul campaniei de vaccinare. În prezent peste 80% din populația adultă este vaccinată cu două doze.
BELGIA. A fost atins recordul absolut de infectări (aproape 25 000), de peste zece ori mai mult decât la debutul campaniei de vaccinare. Numărul deceselor zilnice s-a apropiat de 60, ceea ce nu s-a mai întâmplat de la debutul campaniei de vaccinare (aprilie 2021). În Belgia populația adultă e vaccinată în procent de aproape 90%.
ELVEȚIA. A fost atins recordul absolut de infectări/zi (peste 12 000) ceea ce e de peste zece ori cât era la începutul campaniei de vaccinare. Numărul deceselor zilnice a ajuns la 30, ceea ce e recordul de decese de la începutul campaniei de vaccinare. Populația adultă e vaccinată în procent de aproape 80%.
OLANDA. A fost atins recordul absolut de infectări/zi de la începutul pandemiei (24 000), de patru ori mai mult decât la începutul campaniei de vaccinare. Numărul deceselor zilnice a depășit 80, ceea ce nu s-a mai întâmplat de la debutul campaniei de vaccinare. Populația adultă e vaccinată în proporție de peste 85%.
PORTUGALIA. Numărul de infectări zilnice s-a apropiat de 6000, ceea ce nu s-a mai întâmplat de la debutul campaniei de vaccinare. Numărul de decese zilnice e mai mare decât la debutul campaniei de vaccinare, dar rămâne mic. Populația adultă a Portugaliei e vaccinată în procent de aproape 100%.
DANEMARCA. Cu peste 11000 de infectări zilnice, s-a ajuns la recordul absolut de la începutul pandemiei (cam de treizeci de ori mai mult decât la începutul campaniei de vaccinare). Numărul de decese a fost mic de la începutul campaniei de vaccinare, dar e, totuși, mai mare acum. Populația adultă e vaccinată în proporție de aproape 90%.
AUSTRIA. S-a ajuns la recordul absolut de la începutul pandemiei (peste 15 000 de cazuri/zi, de zece ori mai mult decât la începutul campaniei de vaccinare). Numărul de decese zilnice a depășit 70, ceea ce nu s-a mai întâmplat de la debutul campaniei de vaccinare.
ITALIA. A fost depășit numărul de 28 000 de infectări zilnice, ceea ce nu s-a mai întâmplat de la debutul campaniei de vaccinare. Numărul de decese zilnice a ajuns la 120, ceea ce nu s-a mai întâmplat din ultima decadă a lui mai, când populația Italiei era vaccinată într-un procent de doar 17%.
IRLANDA. S-a atins recordul de la debutul campaniei de vaccinare (aproape 6000 de cazuri, de patru ori mai mult decât la început). Numărul deceselor a depășit 80/zi, ceea ce nu s-a mai întâmplat în perioada campaniei de vaccinare. Populația adultă a Irlandei e vaccinată în proporție de aproape 90%.
SPANIA. Numărul de infectări pe zi a atins al doilea record din perioada campaniei de vaccinare (34 000 de mii de cazuri, maximul ultimelor cinci luni). Numărul deceselor a fost mic pe toată durata campaniei de vaccinare. Populația Spaniei e vaccinată într-un procent de aproape 90%.
NORVEGIA. S-a atins recordul absolut de la începutul pandemiei, cu peste 6000 de cazuri/zi, de cincisprezece ori mai mult decât la începutul campaniei de vaccinare. Cu peste 40 de cazuri/zi, s-a atins și recordul absolut de decese/zi. Populația Norvegiei e vaccinată într-o proporție de aproape 85%.
Deci, practic, în mai toate țările astea vaccinate până-n dinți numărul de infectări zilnice a ajuns la nivele record și numărul deceselor a crescut. Și exemplele pot continua.
Sper să nu mai aibă nimeni tupeul să dea vina pe nevaccinați», (Varujan Vozganian).

Si in timp ce eu, care am anticorpi pentru ca am trecut prin boala si imi si fac teste cel putin saptamanal, nu pot intra nicaieri, restaurante, cinema, magazine etc., cei vaccinati, care, cel putin la fel de usor, se imbolnavesc si transmit boala, au voie sa umble liberi si infectati peste tot. Care e logica??? Sa ne vaccinam neaparat toti, sau sa reusim sa controlam si sa stopam raspandirea Covid 19???".

„Mulți dintre vaccinați sunt spălați pe creier"

Postarea despre vaccinare a adunat peste 1.000 de comentarii în 24 de ore, iar o persoană i-a atras atenția că așa „se explică finanțarea terenurilor de fotbal, în pantă! Jenant!”.
Bărbatul s-a referit la terenul înclinat din Bihor, devenit exemplu de risipire a banilor publici, după cum a scris GSP în 2012. În acea perioadă, Elena Udrea a fost acuzată de această investiţie. Fostul ministru al turismului a replicat acum că nu este vina ei, argumentând că acel teren s-a făcut în timpul Guvernului Tăriceanu, că ea a venit ulterior în Executiv și că nu a avut „în atribuții construirea de terenuri de fotbal”.
Elena Udrea i-a mai scris internautului că „opinii ale celor ca dvs. mă conving că mulți dintre vaccinați sunt spălați pe creier”, după cum  notează libertatea.ro.

 


Loading...

loading...

Comentarii  

Barbu Gh.
0 #1 Barbu Gh. 20-12-2021 18:40
No, tati, ce vă povesteam eu de atâta și atâta timp? Ce vă ziceam eu de waxxxerrrei? Că sunt analfabeți funcțional și săraci cu duhul?
No, Woodrea le-a zis mai plastic, mai realist: „spălați pe creier”. Doar că aici s-a strecurat o inadvertență: CARE CREIER? Dacă zicea clar: „li s-a spălat neuronul” era mai aproape de adevăr, nu-i așa?

Oare ce-or mai face drogații de olandezi:
„Olanda intră în carantină DURĂ, chiar înainte de Crăciun. Prof. Michael Levitt, laureat Nobel: De ce? Vârful în Olanda a fost acum 18 zile, iar Omicron are o rată a mortalității de 0,26%”

Dar niște instituții ioropene ce-or mai zice:
„Potrivit ultimelor informații publicate de Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor (ECDC), în 16 decembrie, infectările produse de varianta Omicron dau doar forme asimptomatice și ușoare. Mai mult, la nivel mondial, numărul de cazuri era de 15.778, din care în UE și în Spațiul Economic European (SEE) au fost consemnate 3.158, semn că explozia de cazuri Covid de pe continent nu are nicio legătură cu varianta sud-africană.

Statele din Uniunea Europeană și din Spațiul Economic European au înregistrat până la data de 16 decembrie 3.158 de cazuri Covid cu varianta Omicron. Unele țări au raportat și cazuri fără o legătură epidemiologică cu vreo călătorie peste granițe, printre acestea numărându-se Belgia, Danemarca, Ungaria, Islanda, Irlanda, Norvegia, Olanda, Portugalia, România, Spania și Suedia. Aceasta indică faptul că transmiterea comunitară nedetectată ar putea fi în curs de desfășurare în UE/SEE, susține Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor (ECDC).”

DAR IA CITIȚI LA FRANCEZI. ĂIA CU 58.000 de infestați/zi:
„La Criminelle Arnaque du COVID-19:Des scientifiques du monde entier analysent la composition des vaccins”
„Il semblerait que tous les ingrédients introduits dans les injections contre le virus SARS-cov-2 ne soient pas mentionnés dans les notices destinées aux soignants qui pratiquent les injections sur la population. De nombreux médecins, chercheurs et scientifiques du monde entier ont cherché à vérifier si la composition des flacons de vaccin était strictement conforme à l’énoncé des substances mentionnées dans les notices.”

HOPAAAAAA????? CAM „GRAVIDĂ” SITUAȚIA ȘI „PREZINTĂ UMFLĂTURI”, NU-I AȘA?
Citat | Raportează către un administrator
Willy
-6 #2 Willy 20-12-2021 20:57
Citez pe Barbu Gh.:

No, Woodrea le-a zis mai plastic, mai realist: „spălați pe creier”.

No, prostule rusofil, nu esti singur. Ti-ai mai gasit adepte. Dar, azi maine o sa auzi ca sunt vaccinate si vaccinati pe furis. Iar te trezesti singurul prost. Prosti dar multi. Cam 70%. Cred ca pana si unul ca tine isi da seama ca nu prea e de bon ton sa faci parte din majoritate. Dar, fiecare isi gaseste locul, nu?
Citat | Raportează către un administrator
Barbu Gh.
-1 #3 Barbu Gh. 20-12-2021 21:28
Citez pe Willy:
Citez pe Barbu Gh.:

No, Woodrea le-a zis mai plastic, mai realist: „spălați pe creier”.

..........................

BOSCHETE... CU CE TE-AU INJECTAT ĂȘTIA, AUROLACULE??????
REBUTULE... UNDE AI FOST INJECTAT???
HOITULE... CÂND TE-AU INJECTAT????
AI FOST „BOOST”-ERIZAT, MIZERIE BIPEDĂ????

P.S. DE CE ANUME TE-A „TRATAT” NEBUNA DE MOLDOVAN???????????????

RĂSPUNDE, GUNOI WAXXEERRRIST, RĂSPUNDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CĂ EȘTI TARE ÎN LĂTRĂTURI. DEMONSTREAZĂ, JIGODIE, CE AFIRMI ȘI SUSȚII!!!!
Citat | Raportează către un administrator
STAT TAMPIT
-1 #4 STAT TAMPIT 20-12-2021 22:10
N-ati gasit si voi sa ne dati alt exemplu > Pai,asta la cat a vaccinat-o Captain,nici Moartea nu se mai lipeste de ea,darmite Covid-ul !
Citat | Raportează către un administrator
Barbu Gh.
-1 #5 Barbu Gh. 20-12-2021 22:38
Citez pe STAT TAMPIT:
N-ati gasit si voi sa ne dati alt exemplu > Pai,asta la cat a vaccinat-o Captain,nici Moartea nu se mai lipeste de ea,darmite Covid-ul !

Ce-are de-a face una cu alta? Aici este vorba de faptul că una cu sume uriașe de bani în cont a ales să mu se injecteze. Asta chiar dacă are posibilitatea să se „injecteze” la chiuvetă, spre exemplu, nu?
Și chiar dacă nu este ea „expertă” în medicină, banii săi îi oferă acces la cele mai instruite și capabile minți din domeniul medical. Că, atunci când ai bani cu grămada, ai și consultanță de primă clasă la îndemână. În orice domeniu. CORECT?
Noi, populimea, avem doar intelectul nostru și atât. Doar ăla ne apără, ne sfătuiește și ne protejează.

CE ALEGERE FACEM ACUM VA AVEA O INFLUENȚĂ BUNĂ SAU NEFASTĂ ÎN VIITOR.
Citat | Raportează către un administrator
Willy
-5 #6 Willy 21-12-2021 02:12
Citez pe Barbu Gh.:
Citez pe STAT TAMPIT:
N-ati gasit si voi sa ne dati alt exemplu > Pai,asta la cat a vaccinat-o Captain,nici Moartea nu se mai lipeste de ea,darmite Covid-ul !

Ce-are de-a face una cu alta? Aici este vorba de faptul că una cu sume uriașe de bani în cont a ales să mu se injecteze. Asta chiar dacă are posibilitatea să se „injecteze” la chiuvetă, spre exemplu, nu?
Și chiar dacă nu este ea „expertă” în medicină, banii săi îi oferă acces la cele mai instruite și capabile minți din domeniul medical. Că, atunci când ai bani cu grămada, ai și consultanță de primă clasă la îndemână. În orice domeniu. CORECT?
Noi, populimea, avem doar intelectul nostru și atât. Doar ăla ne apără, ne sfătuiește și ne protejează.

CE ALEGERE FACEM ACUM VA AVEA O INFLUENȚĂ BUNĂ SAU NEFASTĂ ÎN VIITOR.

Ce te bagi prostule rusofil mereu in seama cu toata lumea? Cum comenteaza careva, sari repede sa te conversezi, asa ca prostul.
Nu vezi ca in afara sa iti spuna cate unul cat esti de lache, nu te baga nici dracu in seama?
Citat | Raportează către un administrator
Andrei Gheorghe
-4 #7 Andrei Gheorghe 21-12-2021 07:32
o tot dați cu câștigul material al celor care vând vaccinuri. dar fiecare merge la farmacii și cumpăra produse cu între 10 și 40 la suta mai scumpe decât pe internet. nu v am auzit sa faceți scandal. sa nu mai cumpărați din farmacii pt a face un fel de protest ceva... un neam de proști fuduli cu mici excepții pe ici pe colo. oricum nu disperați ca și alte țării au prostii lor. nu sunteți singuri... sărbătoriți.
au reușit sa va bage dubii în cap la orice. vezi sa nu mai respiri moșule ca oxigenu oxidează și ruginești pe dinăuntru. Citez pe Barbu Gh.:
No, tati, ce vă povesteam eu de atâta și atâta timp? Ce vă ziceam eu de waxxxerrrei? Că sunt analfabeți funcțional și săraci cu duhul?
No, Woodrea le-a zis mai plastic, mai realist: „spălați pe creier”. Doar că aici s-a strecurat o inadvertență: CARE CREIER? Dacă zicea clar: „li s-a spălat neuronul” era mai aproape de adevăr, nu-i așa?

Oare ce-or mai face drogații de olandezi:
„Olanda intră în carantină DURĂ, chiar înainte de Crăciun. Prof. Michael Levitt, laureat Nobel: De ce? Vârful în Olanda a fost acum 18 zile, iar Omicron are o rată a mortalității de 0,26%”

Dar niște instituții ioropene ce-or mai zice:
„Potrivit ultimelor informații publicate de Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor (ECDC), în 16 decembrie, infectările produse de varianta Omicron dau doar forme asimptomatice și ușoare. Mai mult, la nivel mondial, numărul de cazuri era de 15.778, din care în UE și în Spațiul Economic European (SEE) au fost consemnate 3.158, semn că explozia de cazuri Covid de pe continent nu are nicio legătură cu varianta sud-africană.

Statele din Uniunea Europeană și din Spațiul Economic European au înregistrat până la data de 16 decembrie 3.158 de cazuri Covid cu varianta Omicron. Unele țări au raportat și cazuri fără o legătură epidemiologică cu vreo călătorie peste granițe, printre acestea numărându-se Belgia, Danemarca, Ungaria, Islanda, Irlanda, Norvegia, Olanda, Portugalia, România, Spania și Suedia. Aceasta indică faptul că transmiterea comunitară nedetectată ar putea fi în curs de desfășurare în UE/SEE, susține Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor (ECDC).”

DAR IA CITIȚI LA FRANCEZI. ĂIA CU 58.000 de infestați/zi:
„La Criminelle Arnaque du COVID-19:Des scientifiques du monde entier analysent la composition des vaccins”
„Il semblerait que tous les ingrédients introduits dans les injections contre le virus SARS-cov-2 ne soient pas mentionnés dans les notices destinées aux soignants qui pratiquent les injections sur la population. De nombreux médecins, chercheurs et scientifiques du monde entier ont cherché à vérifier si la composition des flacons de vaccin était strictement conforme à l’énoncé des substances mentionnées dans les notices.”

HOPAAAAAA????? CAM „GRAVIDĂ” SITUAȚIA ȘI „PREZINTĂ UMFLĂTURI”, NU-I AȘA?
Citat | Raportează către un administrator
Barbu Gh.
-1 #8 Barbu Gh. 21-12-2021 07:55
Citez pe Willy:
Citez pe Barbu Gh.:
Citez pe STAT TAMPIT:
N-ati gasit si voi sa ne dati alt exemplu > Pai,asta la cat a vaccinat-o Captain,nici Moartea nu se mai lipeste de ea,darmite Covid-ul !

Ce-are de-a face una cu alta? Aici este vorba de faptul că una cu sume uriașe de bani în cont a ales să mu se injecteze. Asta chiar dacă are posibilitatea să se „injecteze” la chiuvetă, spre exemplu, nu?
Și chiar dacă nu este ea „expertă” în medicină, banii săi îi oferă acces la cele mai instruite și capabile minți din domeniul medical. Că, atunci când ai bani cu grămada, ai și consultanță de primă clasă la îndemână. În orice domeniu. CORECT?
Noi, populimea, avem doar intelectul nostru și atât. Doar ăla ne apără, ne sfătuiește și ne protejează.

CE ALEGERE FACEM ACUM VA AVEA O INFLUENȚĂ BUNĂ SAU NEFASTĂ ÎN VIITOR.

.......................


Boschete, gunoiule, iar ești pe drumuri, nespălatule??? AUROLACULE, CÂT ESTE CEASUL? 02:12?
ZI, VIERME, DE CE EȘTI IAR ÎN BOSCHEȚI???
ZI, GUNOI ABJECT?

DE CE TE DĂ AFARĂ DIN ADĂPOST ÎNGRIJITORUL, AUROLACULE?
AI MUȘCAT MÂNA CARE-ȚI UMPLEA TROACA?

VAI STEAUA TA DE BOSCHETAR!!!
Citat | Raportează către un administrator

Adaugă comentariu


ATENŢIE
Dacă te înregistrezi pe mytex.ro, comentariile tale vor fi publicate automat și chiar poți scrie propriile articole!
Sau folosește o adresă de mail validă pentru publicare automată după 3 comentarii aprobate. 

Meteo

 
MyTex - Stiri Online Brasov

Poza zilei

 
FIN-ECO -Elimina deseurile responsabil!

Citește ziarul

Radio TexFm


Comprest S.A.

Curs BNR

Vi, 26 Mai 2023
Euro   Euro   EUR   4.9575   Scădere
Dolarul american   Dolarul american   USD   4.6194   Creștere
Lira sterlină   Lira sterlină   GBP   5.7071   Scădere
Francul elveţian   Francul elveţian   CHF   5.1137   Creștere
Leul moldovenesc   Leul moldovenesc   MDL   0.2601   Creștere
Dolarul canadian   Dolarul canadian   CAD   3.3885   Scădere
Leva bulgărească   Leva bulgărească   BGN   2.5348   Scădere
Forinţi maghiari   Forinţi maghiari   HUF   133.1600   Creștere
Acesta este spatiul pentru reclama ta!

Cele mai citite

                   
Noutăți
 


Abonează-te la newsletter